411
Imperial Glory
  • zizzenet
    Ahol van rakodópark (wharf), ott Military Harbor, aztán, mikor az felépült, klikk a Units-on, és ott megtalálod.
  • Bandeeka
    Hali!
    Segitsen vki pls. Hogyan kell hajot épiteni? Nem jöttem még rá
    Thx
  • Tuco Ramirez
    Köszönöm, közben rájöttem, hogy a square formációt is külön kell kifejleszteni
  • Methylisocloro
    Egész pontosan military hospital-nak kell lenni a tartományban az egységek ujratöltéséhez.
  • Methylisocloro
    Az orosz birodalommal vagyok. Egész klassz ahogy a gyalogság szuronyrohamra indul ágyutűzben "Urrá" kiáltással. ;)
  • Methylisocloro
    Hasonló most nekem is előfordult. Angolokat támadtam meg és 4 tartományát foglaltam el. Erre békét ajánlott amit elfogadtam. A program csak 3 tartomány nevét irta ki hogy annektáltam a békével. A maradék egy Norvégia meg látszólag az enyém, a kikötő az angoloké, a tartomány a rokonszenv statisztika szerint megintcsak az angoloké. Kipróbáltam hogy kivonom a csapataimat és akkor rögtön Anglia lett mindenben a tulajdonos.
    Ott kezdődnek a bajok hogy Norvégiát nem kaptam meg a békénél, aztán ettől a program is megzavarodik :)
  • robotnyk
    én csak ezt ismerem.. ez speciel még a boiling pointhoz jó tudtommal, meg a securom 7es játékok clone verzióihoz általában, hogy menjen kiírás nélkül
  • steweee
    ne haragudj de meg tudnád azt is mondani hogy még milyen hasonló trükkök vannak? mert más játékokhoz is volt ilyen regedit állítgatásos okosság, viszont annak az elmentett fájlját már nem találom csak ez van meg amit beszúrtál, viszont szeretném ezeket mind elmenteni.elég lenne az is ha meg tudnád mondani a játék nevét amivel hasonlóan kellett bíbelődni, én majd kikeresem vissazmenőleg a topicjából a dolgot.de ha ide beszúrod sem hiszem hogy bárki meg fog haragudni.ha jól emléxem eddig 3 ilyen állítgatás volt amivel a warez játékokat lehetett indítani aminek ilyesmi védelme volt, a starfuckkal egyetemben lehet nyitok neki egy topicot ahovál minden ezzel kapcsolatos info be lesz rakva az első hozzászólásba és akkor később bármelyik topicból elég lenne arra hivatkozni ha vki kérdezi
  • zizzenet
    Az igazság az, hogy amióta ez a fénykép készült, azóta sok kör lefolyt a Szajnán, és a helyzet nem változott. Építenék kikötőt, ha engedné, de nincs az építési listában. Ugyanakkor egy másik régióban építhetek kikötőt (kereskedelmit, katonait egyaránt). A régió amúgy teljesen az enyém (te is láthatod, ha másból nem, hát abból, hogy semmi és senki nincs ott, mégis kék). Mondom, szerintem ez egy bug.
  • AnuluWork #242
    A kikötőket ki kell fejleszteni. Nem lehet, hogy még nincs neked, azért nem hagyja?

Ugye mindig írja, hogy éppen zajlik-e ostrom. Nem lehet, hogy még nem 100%osan a tiéd? Vagy az csak a fővárosnál van kiírva?
  • AnuluWork #241
    Mivel azok kezdetben egy ugyanazonhoz tartoznak, ne lepődj meg, ha Lombardia+Velence egy Birodalom lesz. Pápai állam is van, max Ausztria akkorra elfoglalta.

Amúgy kivel vagy?
  • AnuluWork #240
    Nem minden csapat tudja a formációt.
  • zizzenet
    Ez oké, de baromira nem erről volt szó. Champagne és Provence élből a franciáké, én csak visszafoglaltam azt, a porosz fővárost meg épp nem ostromoltam. Ő ajánlott nekem békekötést és én elfogadtam. Így lett enyém Champagne... csak Provence nem. Ja, azóta így néz ki a helyzet, kicsit vicces (ez biztosan valami bug):

Nincs kikötőm, mert elvileg Prussia tulajdona, de nem is enged építeni. Hogy lehet egy kikötő más tulajdona, mint aki az adott régiót birtokolja? Ugyanakkor például Piedmont aktív kereskedelmi útvonalat visz ezen keresztül... de hogy hova és hogyan?
    Mondom, itt valami gubanc van.
  • Methylisocloro
    A hóditásnál vigyázni kell. Másik birodalom ellen a fővárost a legutoljára kell elfoglalni mert amikor hatalmad alá vonod a fővárost akkor az a birodalom szétesik és ami tartományt békekötéssel nem szereztél meg az függetlenné válik ha eredetileg más népé volt. Például: én az oroszokkal megtámadtam Ausztriát, elfoglaltam Lombardiát, Velencét majd Ausztria(Bécs) tartományt. Erre osztrák birodalom kiesett a játékból és létrejött a Sziciliai királyság, Pápai Állam és Lombardiai Királyság, ráadásul Lombardiá-é lett Lombardia+Velence. Lombardia nagy kegyesen közölte velem hogy 8 hónapig kapok Right of Passage-t mivel ugye ott voltak a seregeim.
  • Methylisocloro
    Csak olyan tartományban lehet ujratölteni ahol van megfelelő épület (valamilyen hospital?)
  • Tuco Ramirez
    Lenne gey kérdésem: csak nálam nem lehet a gyalogosokat square formációba helyezni? Ja és miért nem tudom újratölteni (restore) a meggyengült csapatokat?
  • zizzenet
    Jaja, egy békeszerződés megkötésével lehet rátenyerelni a megszerzett (kardos-zászlós) területekre. Ugyanakkor minden birodalomnak van egy fővárosa, amit el kell foglalni, majd le kell gyűrni, és akkor annektálod. A nagy birodalmakat nem annektálod, csak "hatalmad alá vonod". Ilyenkor szerintem át kéne kerülniük a tartományoknak hozzád.
    Nemtom, nekem egy békekötéssel volt bajom: két elfoglalt terület közül csak az egyiket adta oda, a másik maradt kardos-zászlós. Prussia (vagyis a "Poroszország") volt az áldozat, Champagne-t és Province-t támadtam. Champagne enyém lett, de Province valamiért nem. Aztán amikor elmentem onnan, azt írta róla, hogy Helvécia tulajdona. Ugyanakkor a rajta lévő kikötő meg Prussia tulajdona. Na, ezt baromira nem értem. (Helvéciából még egy nyúl se jött a játék során Province-ra, szóval hogy lett az övék.)
  • Czud
    Ha megtámadtam egy területet akkor egy piros zászló jelenik meg rajta de még nem az enyém a terület. Mit kell csinálni ezután?
    Valaki azt mondta hogy békét kell kötni vele de én már nem tudok mert az összes tartományát elfoglaltam és mindegyiken ott a piros zászló ami nem akar eltünni. Mit kell csinálni?
  • Czivil
    hellosztok
    ehhez tud valaki adni egy magyar nyelvü kézikönyvet vagy egy jó magyarosítást?
    Egyébként frankó kis game unalmas FPS game után jó ezzel gamelni
  • Methylisocloro
    Medieval TW-ben a diplomácia igen erősen a nulla felé közelített. Itt nem abból áll a diplomácia hogy szövetséget kötök amit aztán akkor rúg fel a gép vagy a játékos amikor kedve van.
  • Methylisocloro
    Én az oroszokkal vagyok. Megvártam amig lejárt az osztrák-angol-porosz defensive alliance és akkor gyorsan jó pénzért defensive alliance-ra léptem angolokkal és poroszokkal majd hadat üzentem ausztriának. Vége az lett hogy sikerült minden nagyobb hatalmat belerángatni egy ausztria elleni háborúba. Most majd meglátjuk mi lesz ebből.
  • AnuluWork #230
    Ez hülyeség. Ki kell várni, és simán lehet háborúzni anélkül, hogy vki rádrontana.
  • Methylisocloro
    Elég régen láthattad a medieval-t ha azt hiszed hogy ennek ugyanolyan a grafikája
  • Thanatos
    tény, de ezzel nekem valahogy cossacks 2 legtöbb érdeme ki is merült :D
  • Zsolo007
    Tévedsz a C2 gyönyörű ál 3Ds garffal rendelkezik, hál istennek nem mindenki akar váltani 3D-re nem minden esetben jó az....
  • Lupis
    A cossacks 2 se sokkal jobb:P
  • toMpEr
    Imperial.Glory.PROPER-HOODLUM
  • katarzis
    hello!
    letöltöttem a játékot mondom nyomok egy quick battle-t amikor beléptem nem hittem a szememnek mondom kb olyan grafja lesz mint a rome-nak meg a képek alapján is ,de ez megse közeliti majdnem olyan mint a medieval...:((mondjuk ez nem is lenne akkora baj még eljátszanék vele ha jok lenének a csaták stb de ugytünik ezsem igyvan) és a bugok ugye egybefojt egy gyalogos egységemnél egyszerre 10 ember elég vicesen néztek ki igy egybeolvadva:)
    meg az ágyu szépen átment a katonákon mint egy szellem:) rtw-ben is vannak bugok nem is kevés mondjuk ilyen létpékü játéknál ez megbocsáthato.. Utána rányomtam a kampnyánra ,de ez a térkép siralmas ez a bábu lépkedés ennek semmi hangulata sincs a medievalban se tetszett a rome térképének volt hangulata varázsa számomra ,de ez.... na mind1 most utolag kár volt ezt letölteni inkább a cossacks2-t kelett volna az legalább jo
  • Zsolo007
    Dehogy kevés, ez marhaság nekem annyi van és tökéletesen futott vele....

UI.: Csak a gém szar ezért hagytam fel vele.... :(
  • Methylisocloro
    U don't need to burn the game, u can mount it in Daemon tools if u want to. This is how u fool the mounted device

- go to Start -> Run and type "regedit" to launch the Registry Editor;

- Find this entry in the registry:

HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMMountedDevices

right click on "MountedDevices"; next, click on "Permission...": a window will appear; select the "Administrators" group:
    a menu with the name "Permissions for Administrators" appears below.
    In this menu you will see the text "Read" with two choices next to it (Allow or Deny). Click on "Deny", then on "OK"
    and last confirm your choice by clicking on "Yes" in the dialog window which has appeared;

- Find this entry in the registry:

HKEY_LOCAL_MACHINEHARDWAREDEVICEMAPScsi

under Scsi you will find entries like "Scsi Port 0", "Scsi Port 1", "Scsi Port 2", "Scsi Port 3", etc etc.
    Now click on any of these entries and look for the one with the text "d347prt" next to "Driver" key; right click on this entry;
    click on "Permission...": a window will appear; select the "Administrators" group: a menu with the name "Permissions for Administrators"
    appears below. In this menu you will see the text "Read" with two choices next to it (Allow or Deny). Click on "Deny", then on "OK"
    and last confirm your choice by clicking on "Yes" in the dialog window which has appeared;

- Close the Registry Editor window;

Now you can mount DVD image in Daemon Tools and play!
  • Methylisocloro
    Mennyi memóriád van? 512MB kevés sajnos!
  • Methylisocloro
    Az is jópofa hogy elfoglaltam Lengyelországot Ausztriától és lehetőség van Lengyelország visszaállitására. Ráadásul a lengyel katonák tömegesen dezertáltak az osztrák seregekből :)
    A koaliciókat meg figyelni kell, egy idő múlva lejár mindegyik és akkor lehet támadni. Defensive alliance-szal meg a hátországot biztositani.
  • Tuco Ramirez
    Hol késik vajon az igazi törés?
  • zizzenet
    Asszem úgy megy, hogy ha békét kötsz az adott birodalommal, és az elfogadja, akkor lesz végleg a tied a kardos zászlóval jelzett terület. Addig, ha elviszed onnan a sereged, visszakerül eredeti tulajdonosához.
    Ez a tárgyalásos úton való végleges bekebelezés nagyon jó ötlet, hasonlít az Europa Universalisban tapasztalt mechanizmushoz. Nekem nagyon tetszik. Nem csak mész, kaszabolsz, tenyerelsz...
  • Czud
    Ha megtámadtam egy területet akkor egy piros zászló jelenik meg rajta de még nem az enyém a terület. Mit kell csinálni ezután?
  • aiguo
    Azt,hogy harom nap mulva expired nem tudhattam;sorry!;)
  • Tomalak
    Waterloo nak én is neki mentem és én is megnyertem a fracniákkal :D Érdekes játék nekem a szárazföldi csaták bejönnek nagyon is viszont a térkép része SZÁNALMAS. Bárkit letámadok körülbelül mindeki rámugrik aki határos velem, mindig mindeki valamilyne coalicioban van tehát esélytelen normális háborút vivni. Az senkit nem zavar hogy Anglia végig hóditja a világot. Ha békés politikát folytatok akkor is megutálnak ha háborúsat akkor is itt aztán tökmindegy mit csinálsz. Medieval: Total War is szerintem simán jobb ennél. Napoleonic: Total War 2 lessz a király, ha egyszer elkészül: http://www.thelordz.co.uk/Lordzsite/index.php?_b3k

Nagyot csalódtam ebben a játékban. :(

UI: Esetleges helyesírási hibákért sorry :D
  • grebber
    Hát már elég sok helyen fenntvan pedig.
  • Tuco Ramirez
    Ez a "hivatalos" verzió azért elég gyanús.
    Miért csak az NForce.nl-n jelent meg, a komolyabb portálokon egy mukkot nem szólnak róla. A hivatalos honlapon is csak a fórumban http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=51062 található információ róla :)))

Szerintem az Eidos új tulajdonosai próbálkoznak... :))))
  • grebber
    Na szal ez jött ki tegnap.

2005-05-28 Imperial Glory (c) Eidos *DVD* EIDOS 35x50 MB