Imperial Glory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Tudom hogy láma dolog de mán kész vagyok ettõl játéktól)
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
www.imperialglory.com.
www.gamespot.com
www.pcdome.hu
www.gamestar.hu
Egyébként a grafika szerintem elég jó lett, és még csak nem igényel brutál konfigot, jóllehet ez alá is oda kell tenni egy gépet.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Újabb segítséget kérnék hogy tudnám elindítani a gámát ezzel az anti blaxx nevû progival.(sehogy se tudom elindítani a játékot)Ha valaki megtenné hogy leírná hogy índította el azt megköszöném.
köszi
én is most nyomtam egy csatát, pontosabban Waterloo-t! 😊
20 perc alatt megnyertem a franciákkal. Elõször elrendeztem a sereget, majd mikor már láttam h senki sem támad, a gyalogságot balról elõrehelyeztem, a lovassággal pedig egy óriási rohamot indíottam a balszárny ellen. Mire a jobbszárny megtámadta a lovasságom, azokat visszahívtam, de addigra bekeírtettem õket a gránátosaimmal. Sortûz...kampec...VICTORY! 😊)
Egy Napoleon veszett el bennem! 😄DD
Bár vannak hibái - pár dolgot tényleg elszúrtak. A létszám azonban nem mindíg döntõ. Sok múlik azon, hogy milyen egységek támadnak és milyen egységek védekeznek. Egyáltalán az is iszonyatosan számít, hogy ki támad. Védekezve egy maroknyi csapattal szinte veszteség nélkül lehet tartani a hegycsúcsok épületeit...ennyit a túlerõrõl.
Azonban bosszantó, hogy akadoznak a csatajelenetek - pedig elég jó a gépem (majd 2x jobb mint amit minimum rendszerigénynek írtak hozzá) Nem értem miért?
vagy torentrõl
Ööö.. honnan tudnám letö.. ezt a gamet,kíváncsi lennék rá de elégé lehúztátok.
Elõre is köszi
Leírná valaki hogy hogyan sikerül ezzel Anti-Blaxx-al elindítania a Glory-t ?
Én is próbálkozom vele , de egyenlõre még nem sikerült ezzel mûködésre bírni
A válasz elõre is nagyon Köszi
A szárazföldi csatákat egy idõ után hanyagoltam - gyakorlatilag a létszámon múlik az egész, ha géppel számoltatom ki az eredményt akkor az kb jól is hozza ki az ütközet kimenetelét. Taktikázni nagyon nem sikerült a csaták során, aki több emberrel jön, az nyer.
A tengeri csata 1 hajóval tetszik, de ha több van, akkor átláthatatlanul kaotikus az egész, képtelenség 3-4 hajóra egyszerre odafigyelni - a követõ mód meg az automatikus tüzelés szerintem önmagában kevés 😞
Úgyhogy a vége az, hogy kb egy kicsit feltunningolt Rizikóként játszom, szinte csak és kizárólag a stratégiai térképen - a csatákat jobb, ha a gép számolja ki, kár vesszõdni velük. Szerintem.
Én egy kicsit többet vártam...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
nem tudja valaki hogyan lehet egységeket meggyógytíni?
PLZ help !!!
1. Start menü - Futtatás - Regedit
2. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEM MountedDevices mappát
3. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok – Engedélyek…😉
4. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda/ák) -ra
5. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagadás)-t.
6. Okézd le, ennyi.
7. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE/Hardware/Devicemap/Scsi és itt az kell ahol a d347prt bejegyzés van (nálam scsi port 2) és ugyanugy engedélyek rendszergazda …
8. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok – Engedélyek…😉
9. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda/ák) -ra
10. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagadás)-t.
11. Okézd le, ennyi.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Szo szerint, csak annak erdemes leszedni aki meg nem jatszott a Total War sorozattal! Egy RTW utan ez a game egy rakas ....
Nem is ertem mit hittek... A csata fortelmes, iranyitas gagyi, jatekelmeny 0, foterkep lehetosegei siralmasak!
Bocs ha valakit megbantottam, de inkabb maradok RTW nel ha ilyen stilusu jatekkal akarok jatszani!
Nah, ebben a pillanatban torolve is lett a gepemrol!
Nekem sem daemonnal, sem alkohollal, sem regedit buherrel nem megy. 😞
Ez a rész nem érthetõ nekem:
then go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi
find ya dt port click on administrators , blah blah blah , select deny , thats all , have fun
Sajna nem vagyok egy nagy belepiszkáló. Fog sincs melyik a daemonos port. 😞
A medve nem játék.
Továbbra se érted mindíg az a döntõ csata amelyikkel vége lesz a háborúnak mert ELDÖNTI ki nyer. és a döntõ csatáig nem csak gyõzelemmel lehet eljutni.....gyakran pont vereség kell a gyõzelemhez.....
ha meg ugy érted a tulerõt hogy összesitve a technikai/számbeli fölényt meg hasonlokat akkor meg nem rétek veled eggyet, csatát nyerni mindig is csak erõfölényel lehetett ( a kivételek meg erõsitik a szabályt ugye...)
van a döntõ csatád... de ha elõzõt nem nyeri meg else jut addig ugye... igy akkor az elõzõ a döntõ, de ha az az elöttit..., etc etc, ilyen elven a csaták kb 90% döntõ... 😛