31698
-
Monoton #1332 uhhh Reyes ma kicsit idegbeteg! -
#1331 itt hosszabbítás lesz -
#1330 -
#1329 Na azért :) -
#1328 jaj gól de én azt mondom inkább ti nyerjétek meg mint a Man utd! -
Monoton #1327 Henry 1-0 -
#1326 Jah azért, akkor jól tudtam. Figy. úgy is elpáholják a Blackburnt nagyon. -
#1325 nem nem esett ki!ő játszik a Blackburnel!Blackburn-Man Utd 1-1 volt és holnap lesz a visszavágó -
#1324 Miért az MU kiesett?? Ezt nem is tudtam.
-
#1323 inkább az elsőt csípkedjétek ha má itt vagytok!Man Utd helyett -
#1322 Eh Pires már megint miért csere..és miért nem Henry lőtte a büntetőt?
Mellesleg köszi Zaki:) -
#1321 Jó lenne továbbjutni és megcsípni a második helyet. -
#1320 Arsenal
M Almunia, K Gilbert, P Senderos, S Campbell, B Lauren, A Hleb, G Silva, V Diaby, J Reyes, D Bergkamp, T Henry
Subs: R Pires, R Van Persie, M Flamini, M Poom, J Djourou
Wigan
M Pollitt, P Chimbonda, P Scharner, S Henchoz, L Baines, G Teale, J Bullard, G Kavanagh, A Mahon, J Roberts, N Mellor
Subs: J Filan, M Jackson, A Johansson, D Francis, R Ziegler
Ref: P Dowd -
#1319 Egyetértek.
Kik a kezdők? -
#1318 Reyes büntetőt hibázott.. Pff, szánalmas. Simán kiegyenlíthettünk volna.
-
#1317 Most meccs van.
Liga Kupa
Eddig Reyes büntetőt hibázott.. -
#1316 nane :|
Henry 'yes' to Barca reports
By Mark Kendall - Created on 24 Jan 2006
THE TRANSFER WINDOWTHE TRANSFER WINDOW
It's back! This is the place to go for all the latest transfer developments as they happen.
Related links
Team Pages:
* Arsenal
* Barcelona
Player Pages:
* Thierry Henry
Reports emanating from Spain insist that Thierry Henry has made his mind up to join Barcelona at the end of the season.
The Arsenal captain has been a long-term target for the Primera outfit with Barca president Joan Laporta especially keen to line up the mercurial Frenchman alongside Ronaldinho.
Catalan daily newspaper Sport claims that ambition is set to be realised with Henry ready to move to Camp Nou in the summer.
They insist sources at the club are now "90 percent" certain that Henry will end up in Barcelona next season with the France international having verbally agreed to the switch.
The 28-year-old has only 18 months left on his Gunners contract and it is reported that Barcelona will stump up around €15 million (£10 million) to secure the player with Arsenal's hand being forced -
#1315 Felesleges ezeket a capatokat figyelni mert a közelükbe nem fogunk érni. -
#1314 Basszameg, kibaszott MU!
Uccsó percben gól:(
Viszont a chelsea X-elt
-
#1313 Szvsz ez nem fog megtörténni:) -
#1312 -- Henry távozik, ha továbbra sem vásárol megfelelő játékosokat az Arsenal
"Karácsonykor sokat foglalkoztam a távozás gondolatával. Rendkívül fontos hogy egy európai szinten is ütőképes együttesben futballozzak. Azt gondolom, nem vagyunk azonos kategóriában a nagycsapatokkal, amelyek nyáron fontmilliókat költhetnek erősítésre" - nyilatkozta a villámgyors támadó.
A 28 éves csatár nemrég minden idők legjobb góllövője lett az Arsenalban, hiszen hat és fél év alatt 197 gólt szerzett az Ágyúsok színeiben.
A vezetők már megkezdték az egyeztetéseket Henryval szerződése meghosszabbításáról, ám a játékosnak nem csak anyagi követelései vannak.
"Ha versenyben akarunk lenni bármilyen trófeáért, akkor meg kell tartanunk a legjobbakat. Óriási hiba volt például Vieirát elengedni" - mondta Henry, akinek kontraktusa 2007. júniusában jár. (MTI)
-
#1311 De hogy mire fel szerintem te se tudod. -
QPR #1310 Vége. 1-0 -
QPR #1309 91.perc még lehet x
vannak csodák -
#1308 Basszameg.
Pedig egy döntetlen igazán lehetett volna -
#1307 Gyönyörű!!! 7-0 után kikapni?!
Pedig még fogadtam is az Arsenalra! -
Rudee #1306 Lehet hogy igyekeznének, de ma csak ennyire telik. -
QPR #1305 75.perc, Everton támad, nemhogy az Arsenal igyekezne.
-
#1304 Kár:(
Ezt meg kellett volna nyernünk -
QPR #1303 Semmi jel, hogy változna. 66.perc
-
#1302 Szerintem ennyi is marad -
QPR #1301 1-0 félidő -
#1300 Akkor jó -
QPR #1299 Lassan fölénybe kerül az Arsenal... -
#1298 Na tessék én megmondtam.Méghogy nyerni na ne nevettesetek.
Szarok vagyunk ennyi mindehonnan kiseünk nincs mese ez tény és való. -
QPR #1297 Jézus Mária, majdnem 2-0 lett. Mit hagyott ki Beatty, Fabregas hibázott -
#1296 Remélem hogy összeszedik magukat a fiúk -
QPR #1295 Jobb az Everton, de egy ordító helyzetet hagyott ki az Arsenal...
-
#1294 Sajnos nem látom a meccset.
De este már szedem is torrentről...
Remélem van esélyünk fordítani -
Monoton #1293 pedig egy perccel előtte milyen helyzet volt a másik oldalon