31698
-
#1172 jaja :DD
3:1éett amugy a citynek -
#1171 Huhh, milyet szopott a MU! Most kéne lépni. S a Liv-Tot x lehetne.
-
Rudee #1170 Még nem. -
#1169 Hát nem is árt néhány jó erősítés ha oda akarunk kerülni a dobogóra :) de sztem főleg egy jó középpályás kéne -
#1168 ugylátom Walcott is a miénk!!4 -
#1167 én Drogbához tudnám hasonlitani!
190centis,ngyon jól fejel,és rohadt teknikás
nameg 21éves szal még nagyon fiatal is -
#1166 jah, így került ide vieira, vagy henry is pl -
Monoton #1165 Sztem jól csinálja!!! -
#1164 NEmtom, ha Rosicky jönne, vagyis azt nyilatkozta, ha az Arsenal tesz egy ajánlatot, tuti odamegy.
Rádásul ingyen jönne, mert lejár a szerződése nyáron, akkor esetleg lenne pénz egy védőre is -
#1163 wenger erre esküszik. összegyűjti a névtelen, tehetséges fiatal pléjákat, és belőlük akar csapatot csinálni. flamini, fabregas, van persie, touré, senderos, song, eboué, stb... -
#1162 egy középső védőt mindenféleképpen hoznék, mert Campbell elég sokat sérült mosatában, és ez a svájci kölök borzalmas -
#1161 De állandóan ilyen névtelen tagokat veszünk...
Áh.
Viszont most olvastam, h lehet jön a Rosicky nyáron.
Az király lenne -
#1160 Szerintem védelmet nem kell.
Ha Cole visszajön akkor minden rendben lesz.
Középpályára kellene valami nagy klasszis. Ez tuti.
Vieirát pótolni azért nem mindenki tudja -
#1159 ja, Vassiriki Diaby-t, de őt nem ismerem -
#1158 mondom, hogy zsír
mondjuk én is a középpályát, vagy a védelmet erősítettem volna meg -
#1157 vettünk még vki franciát az auxerre-ből -
#1156 Szal srácok én nem ismerem ezt a gyereket.
De jó?
( mellesleg egy KÖZÉPPÁLYÁS KELLLLL!!!!! ) -
#1155 ja. leginkább drogbához tudom hasonlítani... jó vétel volt -
#1154 csatár...elég ismert azér
monacobol jött -
#1153 ki ez az arc?mien poszton nyomja? -
#1152 Arsenal seal Adebayor deal
By Graeme Bailey - Created on 13 Jan 2006
THE TRANSFER WINDOWTHE TRANSFER WINDOW
It's back! This is the place to go for all the latest transfer developments as they happen.
Related links
Team Pages:
* Arsenal
* Monaco
Player Pages:
* Emmanuel Adebayor
Arsenal have signed their second player in 24 hours after landing Monaco's Emmanuel Adebayor.
Arsene Wenger has moved quickly to seal Adebayor's signature as he is set link-up with his national side Togo for the forthcoming African Cup of Nations.
"Emmanuel Adebayor is a great addition to our squad," said Wenger.
"He has shown in his performances with Monaco and Togo that he will add great quality to our offensive game. He is tall, good in the air and makes good runs.
"We are looking forward to him joining the squad when he returns from the African Nations Cup."
Adebayor became available after a public falling out with Monaco earlier this week and now he has secured a move to Highbury.
Arsenal are understood to have fended off a number of Premiership rivals to land the 21-year-old - who will not make his Arsenal debut until next month due to the ACN in Egypt.
The African target-man was delighted with the switch commenting: "This is a great day for me.
"I am joining Arsenal, one of Europe's leading teams, with a squad containing so many great players.
"I am looking forward to working very hard for the team and I hope I can give the Arsenal fans a lot of enjoyment in the future."
The signing of Adebayor comes just hours after Arsenal unveiled Vassiriki Diaby - whom they bought from another Ligue 1 outfit, Auxerre. -
#1151 ADEBAYOR A MIÉNK(H)(H) -
#1150 Gimnazistát vehet az Arsenal 15 millió fontért
-
#1149 Boldog szülinapot a szülinaposoknak:) -
#1148 Én is 21 vagyok :D
báttyó02: Köszi! -
#1147 Thomas Rosicky, a Borussia Dortmund irányító középpályása decemberben közel került ahhoz, hogy megegyezésre jusson az Atletico Madrid csapatával, de végül a lelépési összeg körül kialakult vita miatt meghiúsult az üzlet.
A cseh sztár már nem akar feltétlenül távozni, készül a Bundesliga január 20-án kezdődő tavaszi folytatására, közben pedig az Arsenalról álmodozik. A 25 éves futballista nem leplezi, hogy nagy vágya teljesülne akkor, ha a jövőben Thierry Henryt segíthetné passzaival - erre az Ágyúsok háza tájáról még nem reagáltak.
A sárga-feketék már teljesen felkészültek a mostanság formán kívül játszó vezérük elvesztésére, ezt bizonyítja, hogy már megegyeztek az ajaxos Steven Pienaarral, és közel állnak a szintén amszterdami Nigel de Jong igazolásához is.
Úgyérzem elférne a csapatban.. -
nekem is most lesz kedden a 21. :D -
#1145 boldog születésnapot grebber -
Monoton #1144 -
#1143 Éjszakásból hazatérve reggel 21.születésnapom napjám belöttem a Teletexet és látom kiestünk :(
Hiába van visszavágó ott is B csapat lesz. -
Monoton #1142 A visszavágón az Arsenal alázni fog!!! -
#1141 pfffffffffffffffffffff:
Egygólos előnyt szerzett a Wigan labdarúgócsapata az Arsenal ellen az angol Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén.
A találkozó egyetlen gólját az osztrák válogatott Paul Scharner szerezte, akinek ez volt az első meccse új csapatában, amióta leigazolták a norvég Brann Bergentől.
Az Arsenal csapata egyébként meglehetősen tartalékosan állt fel a mérkőzésen.
A találkozó a második félidő elején körülbelül tíz percig szünetelt, mivel a Wigan stadionjának világítóberendezései felmondták a szolgálatot, de szerencsére sikerült a hibát elhárítani.
A visszavágóra két hét múlva kerül sor a Highburyben.
Ligakupa, elődöntő:
Wigan-Arsenal 1-0 (Scharner 77.) -
#1140 láttam ez a Zigic gyereket, kb olyan mint a Crouch, csak hosszabb :D -
#1139 Henry szinte biztos hogy marad! -
Monoton #1138 Az a Henry azért még nem lezárt!!! -
#1137 Henry nem megy.
Zsigics meg nem jön.
Ennyi..:D -
Monoton #1136 Visszajött az áram és folytatódik a meccs! -
Girondins #1135 Az Arsenal nagyom közel áll ahhoz hogy leigazolja a belgrádi Crvena Zvezda ötszörös válogatott hórihorgas támadóját Nikola Zsigicset. A transzfer értéke 12,5 millió euró körül mozog. Zsigics a nyáron távozó Henry helyébe léphet. -
#1134 De most még javítják a problémát
vagy mi van:D
Nézted a TV-ben? nekem nincs sport 1 em.
Mekkora lehet már, épp gólhelyzet, aztán bumm full sötét:D -
Monoton #1133 Kiváncsi leszek hívnak e villanyszerelőt :D és lesz áram!