31698
-
#1132 Azta.
Ilyen sem volt még:D:D:D:D -
Monoton #1131 De azért az durva hogy az idő még mindig megy!!! :DDD -
Monoton #1130 LOL Wigan - Arsenal meccsen a stadionba elment az áram!!! -
#1129 A spanyol és az angol sajtó az elmúlt hetekben Henryval kapcsolatban szinte másról sem írt, mint közelgő klubváltásáról. Függetlenül attól, hogy a gólerős támadót 2007 nyárig érvényes szerződés köti jelenlegi klubjához, az Arsenalhoz.
Az öltözői pletykák szerint azonban az FC Barcelona lenne az új állomáshely, de a szerződést csak a németországi vébé után kötnék meg a felek.
A londoniak elnöke, Peter Hill-Wood a múlt héten úgy nyilatkozott, visszatérő rémálma, hogy Henry az egyik nap eléáll és bejelenti távozását. Márpedig akkor nincs mit tennie, engednie kell, szerződés és mesés ajánlat ide vagy oda.
A sok találgatásra okot adó ügyben nem sok konkrétum hangzott el eddig maguktól az érintettektől, míg nem Henry a hétvégén a nyilvánosság előtt felvállalta, hogy ő bizony szívesen marad Londonban, az Arsenalban.
Nem sokáig váratott magára Hill-Wood elnök válasza sem, aki igencsak jól taktikázott múlt heti Henryról lemondó nyilatkozatával. Vagy egyszerűen csak szerencséje volt és anélkül jöttek be az elképzelései, hogy számított volna rá.
A huszonnyolc éves, világ- és Európa-bajnok Henry, immár a klub történetének legeredményesebb játékosa egycsapásra a legmagasabb fizetésű is lehet, amennyiben aláírja azt az új, ötéves szerződést, amely ezt garantálja számára.
Az elnök szerint minden elképzelhető határig elmennek annak érdekében, hogy meghatározó játékosukat megtartsák, mert ez a klub és a csapat érdeke is egyben.
És persze az is, hogy ezt az Henry-ügyet a lehető legrövidebb úton rövidre zárják a felek. És máris kizárólag a saját dolgával foglalkozzon mindenki.
REMÉLEM is...nehogy elengedjék mind Vierat :(
-
#1128 Igen van! :) azt hiszem a jövő héten lesz -
#1127 Ma Wigan - Arsenal, Ligakupa elődöntő.
Itt ha nyerünk ha vesztünk, akkor van visszavágó? -
#1126 pénz beszél
amúgy meg mindenidők legnagyobb reklámszerződését kötötte az Arsenal a Fly Emiratesszel szóval igenis jól jártak -
#1125 Igen, ezt gondoltam.
Fly Emirates az nem illik az Arsenalhoz. -
#1124 hogyha egy picit utána keressel a neten akkor megtalálod a forrást, de lehet hogy nem jár le, csak a mezreklámt a fly emirates veszi át -
#1123 Az is szar:D
-
#1122 Na az FA Cup legjobb 32-ben Boltonnal toljuk aki kibaszott mumusgeci. -
#1121 Jó de ez szar lesz -
#1120 pl a forma 1-ben a ferraritólis elmegy a vodafone a mclarenhez :c -
#1119 De hát ez már elődöntő, már nincs pool!
Blackburn-ManUTD meg Wigan-Arsenal -
#1118 FA Kupa nagyobbnak számít jóval.
Még az sem biztos hogy a Man Unitedd lesz a döntős.
Egy BL győztessel áll szemben, méghozzá a Liverpoolal.
-
#1117 Honnan tudod hogy lejár a szerződésük? -
#1116 Lehet, hogy Manchester-Arsenal ligakupadöntő lesz, bár nem tudom mennyire fontos nekik ez a kupa, asszem az FA kupa nagyobbnak számít! Elveritek a Wigant? -
#1115 lejár a szerződés az O2val, ahogy a vodafone is lepasszolta a MUt -
#1114 kiráylul néz ki (Y) -
#1113 Nekem van egy bordóm, meg egy tavalyi is.
Szerintem nem váltanak Fly To Emiratesre.
O2-t nem adják le.
Legalábbis remélem, mert nekem tetszik az O2.
Meg már az úgy összeszokott a csapattal szerintem. -
#1112 Emirates lesz az új stadion neve is, szal...
nekem az idei bordó mezzel sincs bajom, szép -
#1111 Ezt honnan vetted?
Az O2 szerintem nem hagyja el az Arsenalt
Meg a jövő évit még nem lehet megkapni -
#1110 jövő évi Arsenal mez:
-
#1109 -
#1108 Thierry Henry-nak elege lett a pletykákból és bejelentette, egyelőre esze ágában sincsen elhagyni jelenlegi csapatát, az Arsenalt.
A 29 éves francia csatár az elmúlt hetekben gyakran szerepelt a sportújságokban, és nem azért, mert szebbnél szebb gólokat lőtt az Arsenalban, hanem mert állítólag a spanyol Barcelonához igazol.
Ezt a hírt többször is cáfolta a katalán klub és Arsene Wenger, az Ágyúsok francia tránere is, de Henry eddig hallgatott. Most viszont nyilatkozott, mert megunta az álhíreket.
"Szeretem az Arsenalt és úgy döntöttem, itt maradok, legalábbis addig mindenképpen, amíg jelenlegi szerződésem szól. A következő szezonban a csapat vezéreként szeretném átélni, hogy beköltözünk az új stadionunkba. Számtalan hazugság jelent meg rólam, muszáj tisztázni a helyzetet. Senkivel nem tárgyaltam arról, hogy elmenjek. Remélem, most már békénhagynak majd" - mondta a francia gólvágó, akinek a kontraktusa 2007 nyarán jár le.
Henry 1999 augusztusában igazolt az Arsenalhoz, miután az olasz Juventus nem tartott rá igényt, noha ugyanabban az évben, januárban vásárolták a Monacótól.
Hát igen ő a legjobb és leghűségesebb játékos :) -
#1107 nembaj legalább nyertünk :) -
#1106 Én most örülök h Pires újra formában van -
#1105 Jah, meg egyet kaptunk Hűűű de király! 2-1... Nem valami nagy győzelem.
-
#1104 Pires 2. vágott!
Húúú De király:D:D:D:D -
#1103 Azért itt nem mindenki csere mint a Liga kupában. -
#1102 megint a cserékkel, Lmegy a f@szomba Wenger -
#1101 Na már 2-0 ide Pire lőtte mind a kettőt 35.percben járunk.
Igy álltunk fel:
Manuel Almunia
Lauren
Philippe Senderos
Johan Djourou
Kerrea Gilbert
Robert Pires
Matheiu Flamini
Gilberto
Jose Reyes
Dennis Bergkamp
Robin van Persie
CSERÉK:
Mart Poom
Alexander Hleb
Arturo Lupoli
Quincy Owusu-Abeyie
Sebastian Larsson -
#1100 ennyi -
#1099 ELéG A TALáLGATáSOKBóL!
Henry és Txiki is cáfol
Írta: Z. Iván
--------------------------------------------------------------------------------
Az utóbbi napokban egyes lapok által ismét fölmelegedett az Henry kérdés, azaz a francia csatár esetleges nyári Barcelonába költözése. Közismert tény, hogy a világ egyik legjobb csatárának tartott Henry, Joan Laporta elnök nagy kedvence, s ő már évek óta próbálja megszerezni a játékost - kevés sikerrel. Az idők azonban változnak, s a többség szerint immár az a kérdés, hogy a Barca szeretné-e a soraiban látni Henry-t, mert a játékosnak nem lenne ellenére a váltás, az Arsenal pedig kénytelen lenne eladni Henryt, amíg pénzt kaphat érte, mert a kontraktusuk 2007 nyarán lejár.
Valahol tehát érthető, hogy a sajtónak állandó témát szolgáltat a kérdés, mégis jelenleg semmi alapja nincs a feltételezéseknek. Ezt kívánta leszögezni mindkét fél a pénteki napon, vagy legalább a kapcsolat tényét cáfolni. Egyes lapok ugyanis már odáig merészkedtek, hogy a Barcelona beszélt Henryval a terveiről, mindebből azonban semmi nem igaz.
Txiki Begiristain technikai igazgató elmondta: szerinte a Barcelonát rossz fényben tünteti fel az örökös Henry téma, s ezzel együtt hamisnak nevezte a tárgyalásokról szóló beszámolókat. "Nem fogunk reagálni a médiában megjelenő kommentárokra, olyan klub vagyunk, mely nem kíván tréfákkal foglalkozni. Henry-nak szerződése van az Arsenallal, így nincs miről beszélni. Ezek a feltételezésen nem tesznek jót a klub hírnevének" - üzent a sajtónak Txiki, akit maga az érintett, Henry is megerősített.
A játékos ugyan a nem túl megbízható 'The Sun' brit bulvárlapnak nyilatkozott, azonban a véleménye a lényeget tekintve összecseng Begiristain mondandójával. "Az-az igazság, hogy imádom a klubomat, s úgy készülök, hogy maradok. Elmondhatom a szurkolóinknak és mindenkinek, aki aggódik értem, hogy szeretném kivezetni a csapatot az új stadionunkba (a következő évben). Beszélni fogok Arséne Wengerrel, David Deinnel (alelnök) és a vezetőséggel a jövőmről. Szeretnék maradni. Rengeteg képtelen spekuláció jelent meg az utóbbi időben, de ezekkel szemben az-az igazság, hogy én soha nem beszéltem vagy találkoztam más klub képviselőjével" - szögezte le véleményét a francia klasszis.
Ezzel egy időre talán ismét elül az újságírók keltette vihar Barcelona és Henry fölött, de aligha ez volt az utolsó felvonás a történetben...
-
Monoton #1098 Én úgy gondolom hogy szeptemberben már a barca színeiben fog pályára lépni!
Wenger + azt nyilatkozta hogy ha megkapja érte a megillendő pénz akkor egy szó nélkül elengedi!!!! -
#1097 hát ezek a Henry-barca pletykák rémíszgetnek.remélem Henry nem megy el.neki az Arsenalban kéne befejeznie a pályafutását.de azóta amióta Vieira elment már bármi meg történhet -
#1096 Remélem Henry,Pires,Lehmann is csatlakozik hozzá.
Szerintem Lehman nagyon jó kapus. Nekem semmi kifogásom ellene.
Viszont kéne egy klasszis középpályást igazolni Vieira helyére, de nagyon.
Ma FA Cup, Cardiff City. Remélem ( tudom ) hogy nyerünk -
#1095 Meghosszabbította szerződését a 2004 nyara óta az Arsenalt erősítő Robin van Persie.
A Feyenoordtól elcsábított holland támadó az új megállapodás értelmében 2011. június 30-ig lesz az "ágyúsok" játékosa.
-
Ne viccelj már, hogyne vernénk el -
#1093 Jeremie Aliadiere jó fiatal csatár csakhát az a vak West Ham nem játszatja.
Ja és remélem holnapután Cradiff City csak elverjük.