31698
-
#1453 :\ -
#1452 dik serülnek le a védőink.először Gilbertet aztán Campbellt cserélték le -
#1451 ez az.amúgy te Kaplan Arsenalos vagy? -
#1450 Lol, ez már szánalmas... -
#1449 1-2...alakul..a döntetlen talán meglesz -
#1448 0-2.
Jók vagyunk.. -
#1447 -
Rudee #1446 Vezet a West Ham. -
#1445 hát az arsenal.uw.hu szar.a gogunners.atw.hu elmegy.ez a gunners.hu ez jó:D -
#1444 Ja:)
Én a gunnersre járok még.
Az király szerintem. -
#1443 nem.a fifahunagry-n.mondjuk ott elég kicsi a szint:D -
#1442 Nem véletlen a Gunners.hu-n?:D -
#1441 hát most már én se nagyon bízok benne.de azért GO GUNNERS!
más fórumon meg leszidtak h nem is vagyok igazi szurkoló mert beírtam h ez a Wenger szánalmas h ilyen kerettel elszórakozza egyetlen esélyünket idén -
#1440 Pedig nem fogunk -
#1439 Na csak reggel tudom meg az eredményt mert éjjeles vagyok de ha itt ma nem nyerünk akkor az már szánalmas lesz. -
#1438 tarcsi kit érdekel? nem ott legyen bajnok a csapat -
#1437 Nem az első csapatról van szó.. -
#1436 szvsz nem nagy veszteség :o -
#1435 jah...beszarok
pedig kurvajó pléya sokra fogja még vinni,aztán lehet majd sírni hogy eladtuk....:( -
#1434 De a tartalékcsapat egyik kulcsembere volt... -
Rudee #1433 Nem lehet nagy veszteség az alapán, amennyit jáccott. -
#1432 Eladtunk Quincy-t:(
Ismét egy jó Wenger húzás -
#1431 OK kösz!A fociguru miatt kellett az infó! -
#1430 Arsenal (from): Lehmann, Almunia, Gilbert, Senderos, Campbell, Djourou, Hleb, Diaby, Flamini, Gilberto, van Persie, Ljungberg, Henry, Pires, Bergkamp, Lupoli, Larsson, Bendtner, Muamba.
West Ham (from): Carroll, Hislop, Ferdinand, Gabbidon, Konchesky, Benayoun, Fletcher, Mullins, Reo-Coker, Etherington, Sheringham, Harewood, Zamora, Katan, Ashton, Bywater, Newton, Noble, Collins, Clarke, Aliadiere.
nem írnak semmit róla, úgyhogy játszani fog -
#1429 Valaki megtudja mondani hogy Henry játszik-e holnap?????Mert úgy tudom hogy sérült! -
#1428 hát igen. válogatott szinten mindent megnyert, de klubszinten "csak" pár angol bajnoki címet, meg fa kupát. de ha itt marad bl-t sosem fog nyerni -
#1427 hát én nem lennék meglepődve ha Henry elmenne.jól is tenné legalább nyerne vmit és lenne normális edzője -
Monoton #1426 Sztem ennek az lesz a vége hogy nyáron a jó játékosok eligazolnak! -
#1425 Bolton: Jaaskelainen, O'Brien, Ben Haim, N'Gotty, Gardner, Nolan, Campo (Vaz Te 54), Nakata, Davies, Borgetti (Jansen 73), Giannakopoulos (Hunt 89).
Subs Not Used: Walker, Fojut.
Booked: Davies.
Goals: Giannakopoulos 84.
Arsenal: Almunia, Gilbert, Senderos, Campbell, Djourou, Diaby, Flamini, Hleb, Ljungberg, Van Persie, Reyes.
Subs Not Used: Poom, Larsson, Bendtner, Lupoli, Muamba.
Booked: Reyes, Diaby, Senderos, Van Persie, Gilbert.
Att: 13,326
Ref: M Dean (Wirral).
hát ne is csodálkozzon Wenger, hogy nem nyer semmit a csapat, ha mindig tartalékosan áll ki a csapat a kupákban. nemhogy kiállított volna egy fullos 11-et, ha már a bajnokság elúszott. -
#1424 nem -
#1423 FA cup ban lesz visszavágó? -
#1422 Hát emberek...nem hinném hogy lehetne ekkora arcunk, hogy a b csapattal álljunk ki egy bolton ellen, mert ez arcság..annyit tudok mondani, mindenki ha felépül ( Cole, Campbell stb..) akkor talán valamennyire jobbak leszünk, ja és ha wenger nem hlebet jáccatja Pires helyett..... -
#1421 Ez itten a nagy gáz hogy mi látjut -tudjuk- érzékeljük ,de hogy Wengerfasznak ez még nem jöt át az tuti. -
#1420 hát már f*szom ki van nekem. is.ilyen szar csapattal mit akar.egy 100.osztályú csapat is képes megverni.nem vagyunk olyan jók h B csapattal is lazán nyerjünk -
#1419 Henry jobban teszi ha elmegy Barcába ott legalább lesz sikerélménye. -
#1418 Na, én mostmár nem mondok semmit. Ha meglesz a BLt érő hely, akkor kurva nagy mákunk van. Elegem van ebből már. Most ez a csapat egy nagy SZAR! Sajnos ennyit tudok mondani a mostani teljesítményükre. SZÁNALMAS, hogy Henry mellett ne legyen senki, ott van Reyes-Van Persie-Bergkamp képtelen Wenger azt egyiket mellé rakni ékként, vagy +1et?
A védelem fos, a kp átjáró folyósó. Ennyi. -
#1417 jah....nemigaz h nincsen egy iylen csapatnak 5-6millioja átigazolásra,annyibol már lehetne NORMÁLIS játékost venni,akár egy védőt akár egy kp-t,nem ilyen walcottocra kéne költeni a rengeteg pénzt a legnagyobb szarban is -
#1416 kurávra nem lesz ez így jó mer így nem az ellenfél nyeri meg a meccseket hanem az Arsenal veszti el már a kezdő sípszó előtt az ilyen felállásokkal, ebből mostmár kurvára elegem van, így szépen lecsúszunk a tabellán, kiesünk az FA kupából, BLből.....ELEGEM VAN és akkor ilyen Senderos játszik középső védőt aki egy falábú köcsög, nem 1. osztályú csapatba való -
#1415 basszameg -
#1414 Hát ez fantasztikus 1-0 a Boltonnak a faszom kivan mostmár az ilyen összeállítású csapattal