31698
-
#1493 Hátt szerintem azért a kezdők nem rosszak..Lauren,Toure,Campbell,Cole.
De Lauren szezonjának vége, valami térdsérülés miatt:S
Kiváncsi leszek mi lesz a Reál ellen:S -
#1492 ha nem akkor is -
#1491 Igen..Hát nemtom..ha ő is elhúz, akkor tényleg védők után kell néznünk -
#1490 nagy kár lenne, jó 3-4 éve még lenne :( -
#1489 Azt olvastam, hogy magánéleti gondjai vannak, és hogy fontolgatja a foci abbahagyását:( -
#1488 Campbell nem jelent meg az edzésen -
#1487 Csodás:( -
#1486 nem kizárt. nem játszik Campbell, sérülés miatt Cygan, Cole, Clichy, Gilbert, Toure és Eboue afrika kupán van... nincs védelem
keretek:
Taylor, Melchiot, Latka, Upson, Gray, Pennant, Izzet, Clemence, Jarosik, Heskey, Sutton, Campbell, Vaesen, Tebily, Lazaridis, Clapham, Forssell, Bruce.
Arsenal (from): Lehmann, Flamini, Djourou, Senderos, Larsson, Gilberto, Diaby, Fabregas, Reyes, Hleb, Pires, Bergkamp, Henry, Adebayor, Walcott, Almunia, Poom, Song. -
#1485 Nah, ma a Birmingham ellen is bukta lesz... -
Monoton #1484 ti is majd összeszeditek majd magatokat mint mi! -
#1483 Én akkoris Arsenal drukkernek érzem magam, ha a csapat szar, márpedig most az, és sajnálom hogy szétesik egy olyan csapat, ami sok sérüléssel küzdd, mert azért akárhogyis...ez a mi nagy bajunk:( -
#1482 Én is nagyon sajnálom, mer a védelem oszlopos tagja dehát ilyen körülmények között érthető h elege van mindenből és gondolom főleg Wenger edzői felfogásából -
#1481 LOL ő csinálja jól Henry helyében is elmennék. -
#1480 Sajnálom..szerintem nagyon nagy faszságot csinál Campbell -
#1479 Mer gondolom már neki is elege van abból, h vagy nem játszik me a nagyon "tehetséges" Cygan és Senderos játszik helyette v lecserélik
Érthető h állandó játéklehetőséget akar a VB miatt!
Ja és persze az eredménytelenség, meg az h nem képesek egy kurva jó játékost se venni, csak fiatalokat akik nem elég érettek az első osztályhoz, sőt esetenként még a másodosztályhoz se :( -
#1478 Szerinted? Elég egyértelmű, megúnta, hogy nincsenek eredmények, ennyi. -
#1477 MERHOGY?
Campbell miért megy el?????? -
#1476 "Ennél is nagyobb pofont kapott az Arsenal, amely hazai pályán kapott ki a városi rangadón a West Ham Unitedtől. Az Ágyúsok jelenleg nincsenek csúcsformában, hiszen elmúlt négy meccsükből mindössze egyet nyertek de azzal is kiestek a Ligakupából. A csapaton belül is komoly gondok akadnak, hiszen a lecserélt Sol Campbell már a meccs alatt elhagyta a stadiont és bejelentette távozási szándékát." By : Index
Jól van lassacskán mindenki elmegy, aztán hoppon marad Wenger... -
Monoton #1475 Átadom!!! :D -
#1474 Bravó ez fantasztikus volt főleg amikor falatnyit lehetett volna MU felé közeledni erre kikapunk.
Na mindegy.Jól mondtam én akkor az elején 5. hely sem biztos de kibaszottul nem ám.
Wengernek üzenem vegyen minél több csatárt és Senderost véletlenül se haggya ki a csapatból. -
#1473 Góllövőlista
1 Ruud van Nistelrooy Man Utd 18
2 Thierry Henry Arsenal 14
3 Frank Lampard Chelsea 13
4 Aiyegbeni Yakubu Middlesbrough 12
5 Darren Bent Charlton 11
6 Marlon Harewood West Ham 10
7 Wayne Rooney Man Utd 10
8 Andy Cole Man City 9
9 Ahmed Mido Tottenham 9
10 Henri Camara Wigan 8
11 Hernan Crespo Chelsea 8
12 Brian McBride Fulham 8
13 Didier Drogba Chelsea 7
14 Steven Gerrard Liverpool 7
15 Robbie Keane Tottenham 7 -
#1472 jesszusom kikapni otthon egy west hamtől... nem rossz csapat, de egy arsenalnak otthon be kell húzni az ilyen meccseket... -
#1471 Tabella
Legalább a M.U. is kikapott. -
#1470 vége
2:3 -
#1469 Pires lőtte...de már nem segít sajnos -
#1468 2-3 -
#1467 Pedig minden meccs nekünk kedvezettt, akik elöttünk vannak mind szoptak vagy x eletek..itt lett volna a lehetőség h beérjük a Poolt man unitedet stb...faszom -
#1466 Szep volt grat:))))
Na mi is szoptunk azert:( -
#1465 ez nem igaz h még egy West Ham-tól is kikapunk.
hát jelenleg sztem még a PÖCS FC-től is kikapnánk -
#1464 1-3 na bazd meg, küldjék a picsába Wengert.. -
#1463 Áh ilyen nincs...Kibaszott védőink miért nincsenek mert azért van ez..mindenki sérült Jóhogy nem az Almuniát teszik be védőnek faszom -
#1462 nekem most lett elegem ebből -
#1461 Natessék bazze 1-3 menjetek a picsába -
#1460 -
#1459 na bazdmeg 1-3 -
#1458 Mi sem fogunk szerintem -
#1457 öcsém mi van ma itt!remélem kocsog mu nem nyer! -
#1456 Már 4-3 a Man. Buzi Nistelrooy lőtt gyorsan 2-t..
-
#1455 hát ez már szánalmas.a döntetlen még vhogyan elmenne de egy West Ham-tól kikapni.pedig itt a nagy esély kikapott a Spurs a Man utd. is vesztésre áll... -
#1454 Arsenalos IS vagyok! Viszont legalább az MU is kiszop vélhetően!!
Blackburn 4 - 2 MU