31698
-
Monoton #2615 jahh NSO 2 :D -
G_ArchAngel #2614 az hagyján, sajnos a lényeg az, hogy a The Sun-nak nyilatkozta, az pedig hiteltelenebb, mint a Blikk vagy a Bild...
egyszóval ez lehet unatkozó bulvárújságíró torz agyszüleménye is... -
Monoton #2613 te meg mia gyíknak örülsz? -
#2612 -
#2611 ez mekkora :DD -
#2610 a leges legnagyobb játékos :) -
#2609 burkoltan azt jelenti h marad legalább 2007 nyaráig amúgy meg tárgyalnak még a jövőjéről -
Monoton #2608 The BBC reports tonight that Thierry Henry has made it clear that he has no intention of leaving Arsenal for Barcelona or anywhere else for that matter.
Arsenal striker Thierry Henry has insisted he will stay at the club beyond next season.
The French star, 28, was free to leave the club in the summer of 2007 and has been strongly linked with a move to Barcelona at the end of this season. �The truth is I love this club and I�ve made my mind up to stay,� he told The Sun. �I can say to all my fans and the people who care about me I want to lead the team out in the new stadium.� Arsenal will leave Highbury at the end of this season to move to the new multi-million pound Emirates Stadium at Ashburton Grove. The truth is this, I never spoke with or met with a single person from any other club at any time �I�ll talk to (manager) Arsene Wenger, to (vice-chairman) David Dein and the board and talk of the future,� he added. �My mind is to stay and we have to sort this out.�
�There was a lot of ridiculous speculation,� Henry said. �But the truth is this, I never spoke with or met with a single person from any other club at any time.
ezt vki vágja? -
#2607 sajnos nem, csak sajá bajnokságba lőtt gólok számítanak :((( -
#2606 -
#2605 Azt hittem az európai kupameccseken elért gólok száma is számít..
mert ha nem, akkor a köcsög tóni lesz -
Monoton #2604 sztem arról lemarad :( -
Monoton #2603 -
#2602 Aranycipőt nem kap? -
#2601 5w0rdf15h törölhetnéd grebber pesszimista üzeneteit, mert qrvára irritáló, thx. -
G_ArchAngel #2599 ha meglesz a BL eredmény is, akkor átjavítom a bannert, addig felesleges munkát nem csinálok:) -
#2598 Ez az grebber, jobb is ha nem jössz ide többet.
Hatalmas grata csapatnak, főleg Henrynak a 4. hely megszerzéséért! -
kacsaisten #2597 reméljük meglesz a bl is és akkor király. grat a csapatnak királyak voltak -
#2596 Henry akkor megint aranycipős lesz?
-
Monoton #2595 sajnálom őket! ők is megérdemelték volna a 4dik helyet! -
Monoton #2594 grebber?
grat a csapatnak és Henrynak! -
Zséé #2593 Ejnye ilyen módszerekkel bl-be jutni :DDDDDD -
#2592 Elmehetnek a Picsába! Köcsög japán faszok..
Mindenesetre egy jó délutánt kaptam a kedvenc csapatomtól:)
Bye-Bye Highbury -
#2591 Nem mutatják egyenlőre a búcsúünnepséget ppliveon -
#2590 úgyám vége mind2 meccsnek 4-2vel búcsúztunk az óriási múltú HIGHBURY stadiontól, jövő ilyenkor reméljük bajnoki címet ünnepelhetünk majd az Emirates stadionban :) -
#2589 már hivatalosan is 4.az ARSENAL!Jövő héten megvan a bl is -
#2588 azám -
#2587 HENRY A LEGNAGYOBB!!!!! mesterhármassal búcsúztatta a Highburyt :)
-
#2586 kíváncsi lennék mien ünneplés lesz ha megtudják mit jácott a tottenham -
#2585 hello ::ðð -
#2584 ja mivel az az ismertebb regem itt sg-n :P -
#2583 na ilyenkor hol vagy grebber? -
#2582 báttyó? :DD -
#2581 na végre!!!megvan a 4.hley és sztem henry marad is -
#2580 IGEN -
kacsaisten #2579 ezaz.Nyerjen a west ham és ő a király !!!!!!!!!!!!!!!!!!! arsenal a bl-be.. -
#2578 GREBBER-nek sztem köszönjétek meg, a sírása idén mindig bejön -
#2577 BL!!!!!! -
#2576 eldőlt... -
#2575 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jeeeeeeeeeeeeee ezaz!!!!!!!!!!!!! HURRÁÁÁÁÁÁÁÁ
amúgy 4-2 ide már a mi meccsünkön is :)))))