31698
-
kacsaisten #2777 Henry marad aláír egy 4 éves szerződést már szóba megegyezett a vezetőséggel hála Istennek. És pires meg tényleg elmegy -
#2776 Hat en semmi olyat nem latok az oldalon, csak egy edzoi nyilatkozatot, miszerint remeli, hogy Henry naluk marad. -
#2775 Ez komoly, hogy a Pires a Villarreálhoz megy??:S -
#2774 Egy arsenal szurkolói oldal -
#2773 "A BBC úgy tudja Thierry Henry aláírja szerzõdését ami újabb 4 évig köti majd az Ágyusokhoz! Erre vártunk már régen most már félig hivatalos!"
Aki tud angolul az skubizza meg a bbc
oldalt -
#2772 nem is volt.suliba jött a sok hülye divat Barcás.annyit tudnak h ott játszik Ronaldinho és kész.meg mondják h Ronaldinho tegnap milyen cseleket nyomot.hát bazeg nem nézi a meccset de azért divatoskodik -
G_ArchAngel #2771 nem kell indokokkal, meg "mi lett volna ha" frázisokkal jönni: Henrynek 1 ziccert bekellett volna vágnia és az egyyenlet megoldva... -
#2770 hát megérdemeltük volna a győzelmet.10 emberrel így játszani.a Barcelona és a bírok BL-t nyertek.a bírok teljesítménye.
Chelsea-Barkasz:jogtalan kiállítás
Barkasz-Chelsea:Ronaldinho nagy cselekbe kezdett ellökte Terryt és gólt lőtt
Benfica-Barcelona:11-es elvétele a Benfica-tól
Barca-Milan:Sevcsenko fejesgólját érthetetlen módon érvénytelenítik
itt mondjuk jogos kiállítás volt -
#2769 Eboue szerintem NEM CSAK TEGNAP jatszott remekul, hanem az egesz idenyben (BL sorozat alatt). -
#2768 felépült itt egy jó csapat londonban,de most szétfogják kapkodni sztem.a.cloe,henry is megy biztosan,fabregast is vki elviszi.
sztem a tegnapi meccsen eboue volt az egyik kiemelkedően jól játszó tag -
#2767 sztem ti voltatok a jobbak,még 10 emberrel is küzdtetek,több helyzetetek volt,rohamoztátok a barca kapuját,dinnyót meg kikapcsoltátok rendesen.sztem a barca nem megérdemelten nyert,dehát ez van.ha henry belövi azt a helyzetet,akkor most tuti h az arsenal lenne a boldogabb. -
G_ArchAngel #2766 Marad-e Kimi a McLaren-nél?
senki nem tudja a válaszokat egyik esetben sem - csak Ők... -
#2765 Nem tud vki arról vmit hogy most marad e Henry?
Mert azon a véleményen vagyok ha maradna Henry, az ő vezetésével, ezekkel a fiatal tehetségekkel(Fabrega,Eboue,Toure, Reye,Walcott stb...)Európa legjobb csapata lehet, és sztem nem tulzok... -
#2764 Sajnos nem a (LEG)jobb csapat nyert tegnap.
De ha megmarad ez a csapat (Henry is), akkor mi jovore is szurkolhatunk a kedvenc csapatunknak a BL dontoben! :)
-
G_ArchAngel #2763 ellenben, ha szigorúak vagyunk, akkor a szabálytalanságot jelző sípszó után rúgott gólért (elrúgott labdáért) sárgalapot is lehet adni...
minden nézőpont kérdése -
#2762 Az akkor is kiállítás, ha gól. -
#2761 inkább adta volna meg a bíró a gólt kiállítás helyett. Mindenki jobban jár, Barcások örülnek, Arsenal támadhat, mi meg mégjobb meccset látunk :)
De így is szép volt
Ja és szegény Pires... -
#2760 :\ -
G_ArchAngel #2759 Pires a Villarrealhoz igazol
2006. május 18. 05:09
Az egykori francia válogatott jövő héten írja alá kétéves szerződését
Az Arsenaltól a Villarrealhoz igazol Robert Pires. Az egykori francia válogatott labdarúgó a jövő héten írja alá kétéves szerződését.
A 32 esztendős középpályást, akinek az idény végén jár le a szerződése, az Arsenal-Villarreal Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzése után kereste meg a BL-elődöntőig menetelő spynyol csapat, amely a Real Sociedadot erősítő Nihat Kahvecivel is megegyezett.
A nemzetközi porondon remeklő gárda a Primera Divisiónt a hetedik helyen zárta, így a következő idényben csupán az UEFA Intertotó Kupában indulhat.
-
#2758 Grat az Arsenalnak, mindent megtettek amit lehetett meg 10 jatekossal is. -
#2757 bakker de jó meccs volt, kár hogy nem volt szerencséjük :( -
#2756 Szép volt Arsenal... Nem a jobb csapat nyert, még emberhátrányban is jobbak voltunk. -
Monoton #2755 aztate :DDDDDDDDDDDDDD LOL -
-
#2753 10 emberrel, tényleg fáradt lehetett..:(((
Csoda lett volna tényleg ha nyerünk így:( -
G_ArchAngel #2752 Szép volt, két csapat nyert, csak sajnos kevés volt az aranyérem:) -
#2751 jah
mikor mutatták h henry lövi a szögletet és legugolt akkor lehetett rajta látni h kurva fáradt :S -
#2750 hát igen sajnos
ugyanúgy jártatok mint mi
kiállítás,majd gól,aztán gyorsan 2 kapása
egyebként remélem Henry marad! -
#2749 És mégis a 7X percig 1-0 volt az Arsenalnak... Szvsz a végére elfáradt a csapat, főleg Henry! -
#2748 Az a gond, hogy már a kiállításnál lehetett valamit sejteni:((((((((((((( -
#2747 sajnálom,ti voltatok jobbak! -
#2746 hát igen ma se a legjobb csapat nyert.... -
Csesza #2745 Gratulálok Jóak voltatok... minden divatdrukkerségem ellenére sztem jók voltatok... -
#2744 Grat, de mondta Hajdu B. is, csak egy győztes lehet -
Monoton #2743 részvétem :( /nem a jobb csapat nyert/ -
Zséé #2742 Gratulálok! Jók voltatok! -
#2741 Vége, nyert a Barcelona.
Grebber te meg örüljél magadnak, te... Többet nem kell ide írnod, mert senki nem kíváncsi rád. -
#2740 az anríí miért nem lőtte be azt a gólt?ezért ne menjen el -
Monoton #2739 nemhiszem el! ez a barkasz csítel :(( -
#2738 10 emberrel nagy csoda lett volna sajnálom nagyon :(