31698

• kacsaisten
    Henry marad aláír egy 4 éves szerződést már szóba megegyezett a vezetőséggel hála Istennek. És pires meg tényleg elmegy
  • [Jakuza]
    Hat en semmi olyat nem latok az oldalon, csak egy edzoi nyilatkozatot, miszerint remeli, hogy Henry naluk marad.
  • Anthony001
    Ez komoly, hogy a Pires a Villarreálhoz megy??:S
  • Amadeus
    Egy arsenal szurkolói oldal
  • Amadeus
    "A BBC úgy tudja Thierry Henry aláírja szerzõdését ami újabb 4 évig köti majd az Ágyusokhoz! Erre vártunk már régen most már félig hivatalos!"
    Aki tud angolul az skubizza meg a bbc
    oldalt
  • jbal
    nem is volt.suliba jött a sok hülye divat Barcás.annyit tudnak h ott játszik Ronaldinho és kész.meg mondják h Ronaldinho tegnap milyen cseleket nyomot.hát bazeg nem nézi a meccset de azért divatoskodik
  • G_ArchAngel #2771
    nem kell indokokkal, meg "mi lett volna ha" frázisokkal jönni: Henrynek 1 ziccert bekellett volna vágnia és az egyyenlet megoldva...
  • jbal
    hát megérdemeltük volna a győzelmet.10 emberrel így játszani.a Barcelona és a bírok BL-t nyertek.a bírok teljesítménye.
    Chelsea-Barkasz:jogtalan kiállítás
    Barkasz-Chelsea:Ronaldinho nagy cselekbe kezdett ellökte Terryt és gólt lőtt
    Benfica-Barcelona:11-es elvétele a Benfica-tól
    Barca-Milan:Sevcsenko fejesgólját érthetetlen módon érvénytelenítik
    itt mondjuk jogos kiállítás volt
  • Marcell
    Eboue szerintem NEM CSAK TEGNAP jatszott remekul, hanem az egesz idenyben (BL sorozat alatt).
  • hunbasser
    felépült itt egy jó csapat londonban,de most szétfogják kapkodni sztem.a.cloe,henry is megy biztosan,fabregast is vki elviszi.
    sztem a tegnapi meccsen eboue volt az egyik kiemelkedően jól játszó tag
  • hunbasser
    sztem ti voltatok a jobbak,még 10 emberrel is küzdtetek,több helyzetetek volt,rohamoztátok a barca kapuját,dinnyót meg kikapcsoltátok rendesen.sztem a barca nem megérdemelten nyert,dehát ez van.ha henry belövi azt a helyzetet,akkor most tuti h az arsenal lenne a boldogabb.
  • G_ArchAngel #2766
    Marad-e Kimi a McLaren-nél?

senki nem tudja a válaszokat egyik esetben sem - csak Ők...
  • Amadeus
    Nem tud vki arról vmit hogy most marad e Henry?
    Mert azon a véleményen vagyok ha maradna Henry, az ő vezetésével, ezekkel a fiatal tehetségekkel(Fabrega,Eboue,Toure, Reye,Walcott stb...)Európa legjobb csapata lehet, és sztem nem tulzok...
  • Marcell
    Sajnos nem a (LEG)jobb csapat nyert tegnap.

De ha megmarad ez a csapat (Henry is), akkor mi jovore is szurkolhatunk a kedvenc csapatunknak a BL dontoben! :)
  • G_ArchAngel #2763
    ellenben, ha szigorúak vagyunk, akkor a szabálytalanságot jelző sípszó után rúgott gólért (elrúgott labdáért) sárgalapot is lehet adni...

minden nézőpont kérdése
  • Csacsi
    Az akkor is kiállítás, ha gól.
  • DJ Bee18
    inkább adta volna meg a bíró a gólt kiállítás helyett. Mindenki jobban jár, Barcások örülnek, Arsenal támadhat, mi meg mégjobb meccset látunk :)
    De így is szép volt
    Ja és szegény Pires...
  • EmIn3m02
    :\
  • G_ArchAngel #2759
    Pires a Villarrealhoz igazol
    2006. május 18. 05:09

Az egykori francia válogatott jövő héten írja alá kétéves szerződését

Az Arsenaltól a Villarrealhoz igazol Robert Pires. Az egykori francia válogatott labdarúgó a jövő héten írja alá kétéves szerződését.

A 32 esztendős középpályást, akinek az idény végén jár le a szerződése, az Arsenal-Villarreal Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzése után kereste meg a BL-elődöntőig menetelő spynyol csapat, amely a Real Sociedadot erősítő Nihat Kahvecivel is megegyezett.

A nemzetközi porondon remeklő gárda a Primera Divisiónt a hetedik helyen zárta, így a következő idényben csupán az UEFA Intertotó Kupában indulhat.
  • [Jakuza]
    Grat az Arsenalnak, mindent megtettek amit lehetett meg 10 jatekossal is.
  • Punker
    bakker de jó meccs volt, kár hogy nem volt szerencséjük :(
  • drowns41
    Szép volt Arsenal... Nem a jobb csapat nyert, még emberhátrányban is jobbak voltunk.
  • Monoton
    aztate :DDDDDDDDDDDDDD LOL
  • zaki

• Anthony001
    10 emberrel, tényleg fáradt lehetett..:(((
    Csoda lett volna tényleg ha nyerünk így:(
  • G_ArchAngel #2752
    Szép volt, két csapat nyert, csak sajnos kevés volt az aranyérem:)
  • EmIn3m02
    jah
    mikor mutatták h henry lövi a szögletet és legugolt akkor lehetett rajta látni h kurva fáradt :S
  • bigfoot
    hát igen sajnos
    ugyanúgy jártatok mint mi
    kiállítás,majd gól,aztán gyorsan 2 kapása
    egyebként remélem Henry marad!
  • zaki
    És mégis a 7X percig 1-0 volt az Arsenalnak... Szvsz a végére elfáradt a csapat, főleg Henry!
  • Anthony001
    Az a gond, hogy már a kiállításnál lehetett valamit sejteni:(((((((((((((
  • bigfoot
    sajnálom,ti voltatok jobbak!
  • 5w0rdf15h
    hát igen ma se a legjobb csapat nyert....
  • Csesza
    Gratulálok Jóak voltatok... minden divatdrukkerségem ellenére sztem jók voltatok...
  • Tojesz
    Grat, de mondta Hajdu B. is, csak egy győztes lehet
  • Monoton
    részvétem :( /nem a jobb csapat nyert/
  • Zséé
    Gratulálok! Jók voltatok!
  • zaki
    Vége, nyert a Barcelona.

Grebber te meg örüljél magadnak, te... Többet nem kell ide írnod, mert senki nem kíváncsi rád.
  • webibebi
    az anríí miért nem lőtte be azt a gólt?ezért ne menjen el
  • Monoton
    nemhiszem el! ez a barkasz csítel :((
  • grebber
    10 emberrel nagy csoda lett volna sajnálom nagyon :(