31698
-
Monoton #2817 Hivatalos! Henry szerződést hosszabbított -
#2816 sztem igen, egyébként sejtettem -
#2815 Henry marad -
Monoton #2814 sztem hamarosan minden kiderül -
#2813 sztetek lehet hinni az újságoknak hogy marad henry? -
#2812 lol :D -
Monoton #2811 :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#2810 BL gyoztes milyen lenne. -
#2809 jajjj, miért milyen Barcelona? :DD -
Zséé #2808 hát ha a szóbeli megállapodás (ha volt ilyen) ennyit ér nála akkor ne is jöjjön egy ilyen Barcelonába -
#2807 Majd ha alairt, addig ezek mint bulvarsajto ertesulesek. -
#2806 Ezaz! Henry marad! Az Isten, kíváncsi vagyok a következő idényben mennyivel nyeri a gólkirályi címet :) -
#2805 Ha az Arsenal nyer, akkor sztem ment volna, úgyhogy jó kompromisszumot kötöttek ezzel az ezüstéremmel :) -
#2804 Meglatjuk mert ilyen hirek is vannak.
"BARCELONA, Mar 16 (SW) - Spanish champions Barcelona claim that Arsenal’s French striker Thierry Henry has committed to a ‘verbal agreement’ with the Catalan giants.
Sources within the organization claim that the French international has agreed to sign in the summer in a deal reportedly worth £140,000 a week.
Barcelona are refusing to make an official comment, but the Spanish press are reporting that Henry would come to the Nou Camp for only £10million. FIFA rules, and the fact that Henry is in the last year of his contract with Arsenal, would prevent the north London club from asking for a larger sum.
A club source said: "Signing Henry has always been the club's highest priority because it will have a knock-on effect on the remaining money available to Frank Rijkaard this summer.
"Rijkaard and his coaching staff are already working on a system for next season that will integrate Henry quickly and allow him to adapt as soon as possible to playing alongside Ronaldinho and Samuel Eto'o."" -
G_ArchAngel #2803 engem nagyon megviselt volna: egyik kedvencemből átmegy a másikba:) -
Monoton #2802 mégnincs megerősítve... -
#2801 na lehet örülni... -
Monoton #2800 :D -
#2799 maradjon is, úgyis csak a Barcához ment volna, -
Monoton #2798 Henry nem megy Barcelonába
A híresztelések ellenére a Barcelona nem tudta elcsábítani Thierry Henryt. A francia csatár a hírek szerint még ma négy évvel meghosszabbítja a szerződését az Arsenalnál -
Monoton #2797 Henry szinte biztosan marad az Arsenalban -
Monoton #2796 áááá hozzánk jön mert forr benne a bosszúvágy :DDDD -
#2795 ne reménykedj, úgyis a Barkaszba menne sztem :D -
Monoton #2794 CNN, BBC azok amolyan NSO szint! -
G_ArchAngel #2793 azért biztos jó érzés lehet neki, hogy történelmet írt: első kiállítás a döntőkben... -
#2792 mondjuk senki nem vonhatja felelősségre, mert az előnyszabály csak adható... Ettől függetlenül jobb lett volna -
#2791 Ja CNN-en meg tegnap mar a tavozasarol szolo hireket neztem ejjel. -
#2790 Az ilyen buszt vezessen, ne bl döntőt. -
G_ArchAngel #2789 Terje Hauge, a BL-döntő játékvezetője elismerte, hogy a találkozó 18. percében elhamarkodottan állította ki Jens Lehmannt, az Arsenal kapusát. A norvég sípmester azért mutatta fel a piros lapot a német kapusnak, mert a tizenhatos vonalán kézzel elkaszálta a kapura törő Etoot.
Sokak szerint a játékvezető jobban tette volna, ha előnyszabályt alkalmaz az esetnél, megadja Ludovic Giuly gólját, és nem állítja ki az ágyúsok hálóőrét. A játékvezető a meccs másnapján maga is elismerte, hogy tévedett.
- Játékvezetői szempontból jól kezdődött a mérkőzés, ez volt az első nehéz döntés a találkozón. Az adott helyzetben rendkívül gyorsan kellett döntenem, így utólag azt mondom, várnom kellett volna pár másodpercet, mielőtt meghozom az ítéletet. Jobban tettem volna, ha sárga lapot adok Lehmannak és megadom a gólt, de úgy érzem, ettől az esettől eltekintve a meccsen nyújtott teljesítményemre nem lehet panasz. Rendkívül sajnálom, ami az Arsenal játékosaival történt, megértem az indulataikat az elveszített mérkőzés miatt, időre van szükségük ahhoz, hogy feldolgozzák a Párizsban történteket – nyilatkozta a norvég azután, hogy Angliában szinte mindenki őt tette felelőssé az elveszített BL-döntő miatt. -
#2788 ott is le van írva hogy állítólag matrad a henry -
#2787 Hajrá! -
#2786 #2770 -
#2785 "I would have liked to have taken a few more seconds before I made a decision," Hauge told a Norwegian newspaper.
"If I'd done that, I could have given a goal and given a yellow card as well."
Így lett volna fair mindenféle képpen, megadja a gólt és sárga Lehmannak nem úgy hogy rögtön ugrik és elbassza számunkra a döntőt amiért több hónapon át dolgoztak :( ennyit a bírókról fasza hogy lassan mind1 mi megy a pályán mer úgyisa bíró dönti el a meccset :( -
#2784 "Referee Terje Hauge says he acted too quickly in sending off Arsenal keeper Jens Lehmann against Barcelona."
lááááááááál ennyit a bíróról meg a helyes döntéseiről....aki esetleg nem értené azt nyilatkozta h elhamarkodottan állította ki Lehmannt... -
#2783 Akkor jó nagy hülye...
-
Monoton #2782 hát figyelj !!! biztos hogy megy!! -
#2781 olvastam....szerinted biztos?
Mert szerintem nem az..Majd most jön az Arsenal, és felajánlja piresnek a 2 éves szerződést -
Monoton #2780 #2759 :P -
#2779 Nem:)
Úgysem megy el -
Monoton #2778 új lokó? :DDDDD