31698
-
#4204 mér mikor nem néztem meg mondjad? -
#4203 Jbal, mi meg szoktuk nézni az arsenal-nak a meccseit, ellentétben veled... -
#4202 #4189:az csak arra jó h a tv-n nézd a azt ami a gépen megy
#4179:vaterán már 10 alatt szerez tv-t:DDD
na de ez nagyon off.na nézitek ma a meccset?mik a tippek? -
#4201 akkor igényeltek mégegy beltérit.nem tom a digi-nél ha jól tudom 500 ft havinta.vagy veszel egyet feketén:DDDDDDD -
#4200 lol, de egy kicsit offoltok/unk!:D -
#4199 hustler TV :D
szvsz nem :) de tudod,sohasem lehet elég korán kezdeni -.- -
#4198 hustler mi?? nem vagy te még fiatal ahhoz? :D -
#4197 akkor elnézést :) -
#4196 az csak a UPC Direct-nél (műholdas) van úgy. Van UPC kábel is... XD -
#4195 hopp,nem olvastam el grebber hsz-ét :) visszaszívom :D -
#4194 lehet,h upcjük van,ott meg ugye az van,ha egyik tv-n átkapcsolod a hustlerre,akkor a másikon is az fog menni -
#4193 Probáld ki bedugod a tunerba ha jön adás akkor örülsz ha nem akkor kell külön kábeltévé.
Nekem tulajdonképpen matáv kábelnet van és ugyanazon kábelent jön a tv mint a net csak el van ágaztatva lehet nem is kéne osztogatni semmit. -
#4192 A streamhez nem kell semmi csak szélessávú net.
A TV tuner kártyához kell kábeltv vagy antenna vagy valami amit rákötsz különben mit néznél?
Miért nem engedik ketté osztani a kábelt? Jelveszteség nem lesz és az egész anyagköltsége 500 HUF amit te is megtudsz csinálni. -
#4191 de most a tunerkártyához kell kábeltv a házba, vagy netről lehet nézni? -
#4190 Ez az nem engedik meg hogy kurva kábelt kettéosszam :( -
#4189 vagy várj, lehet h van a videokártyámba tuner -
#4188 én is ezen gondolkodok. elv. ha veszek egy tv tunert, akkor elm. tok nézni bármit netről. ugy h nincs bevezetve semmi kábeltv a házba? -
#4187 akkor vegyél tvkarit az csak 5-6k és nézed gépen a meccseket :) -
#4186 De éppen ez az nekem adtak már linket hogy infokat tudok szerzni a streames nézésről feltettem 120 féle progit azt egyikkel sem játszik le semmit se :( -
#4185 pedig ha valamely P2P programot letöltenéd akkor tudnád nézni a PL meccseket. Sőt néha még a reserveket is... -
#4184 ahogy érzed,bár én kíváncsi vagyok rá :)
és nem szokásom a másikat kiröhögni,ha gondolod írdd meg priviben,kíváncsi vagyok rá -
#4183 21 vagyok több mint egy éve melozok pénzem van nem is kevés, tévét nemfogok venni, más a gond de nemmondok mert kiröhögtök. -
#4182 Életkor: 18-25 között
azért azt hiszem,ha 19-20 körül vagy,akkor lassan elkezdhetsz dolgozni, pár havi fizuból félreteszel,és máris van pénzed egy 30ezer ft-os tv-re...
na de ez már nagyon off -
#4181 3 havi net árból vehetsz tv-t nem? -
#4180 Nálunk nem így müködik mint ahogy leirdo :( másvilág van szaros netért is könyörögnöm kellett. -
#4179 igen,pont mondani akartam,h gyűjthene egy tv-re,30-ért már kap a célnak megfelelő tv-t,csak hát igen,gyűjteni kéne.ha igazán szeretne arsenal meccset nézni,már rég vehetett volna egy tv-t... -
#4178 vagy menj el haverhoz, kocsmába, vagy vegyél TV-t (használtat szarér-hugyér vehetsz, ha a pénz akadály) -
#4177 minden szombaton egész nap lefoglalják a TV-t? sztem kiállhatnál magadért, hogy egy műsort hetente te is nézhess -
#4176 nem feltétlen -
#4175 A meccs végeredménye mindent elárul. -
#4174 Nem akarok kötekedni, de honnan tudod, hogy milyen a teljesítmény hogyha nem is nézel meccseket?:) -
#4173 A mostani teljesítmény alapján egyátalán nem várható győzelem. -
#4172 De azért marha jól tudod, h minek mi lesz a végeredménye-.- -
#4171 Nem nézek meccseket.
Mert muterék mindig mást néznek stream meg soha nem mükdöik nekem! -
#4170 a f@szt nem :D majd holnap nézd a meccset ^^ -
#4169 looool
a te pesszimizmusodnak már sztem híre van az sg-n -.-
tipikus "arsenalista" :DDDDDD -
#4168 mondd már meg nekem, hogy lehetsz ennyire pesszimista? -
#4167 Se fiatalokkal se a rendes csapattal nemverjük meg a liverpoolt :( -
#4166 A liga kupában a Liverpoolt kaptuk. Hát idegenben nem hiszem, hogy sikerülni fog nyerni, ha a fiatalokat fogja játszatni Wenger! -
#4165 luke? O: