12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
Navégre -
Zatty #634 Hi Gero! :) idetaláltam:) FAXA A POEEEEE -
haxoror #633 Bla bla írtam a moderátor topicba is hogy az egész off meg spam csak azért volt mert még nem jött ki a game, ha lesz demo és utána full akkor mi se fogunk természetesen spammelni hanem a geméról fog szólni a duma. Addig meg kussolhatott volna a topic mert SEMMIRŐL sem lehetett beszélni mi legalább az első oldalon tartottuk de ha ez annyira zavarja a "felnőtteket" akkor itt és most megígérem hogy személyesen írok majd a többi BF-es topicba ha kijött a demo és addig sem kell a "hülyegyerekek" diliházát néznetek
[fogadok hogy a te állneved a Kotász]
-
jogos, részemről bocsi -
Legalább ezt a topicot ne offoljátok szét, BF2-re meg kell majd egy új topic, ha kijött a demo vagy a full játék. -
hát azért ezzel kötekednék, mert nem sok köze kezd lenni a bf2-höz annak a topicnak. nagyon nagyon sok a felesleges sallang.
egy kemény házigazda kéne oda, akkor lenne jó. mondjuk én -
Az....ráadásúl azt írta a moderátoroknak, hogy töröljék skiper acc-ját...áááá végülis skiper nem tett sokat a bf2 topicért..."csak" ő csinálta a fél társaság logóját meg a bannert...én meg ugyebár 1* se híreztem be bf2-es híreket de nemám..megérdemlem sztem is [hányingere van] -
pfúj de gyík ember -
én is akarok :Ð -
A BF2 topicba kialakult egy közösség ...akik nap mint nap benéznek és írnak....erre jön egy ilyen senkiházi....na de mind1...még a végén ezért is büntit kapok
-
Jah..kotász befújt minket...hát nem szemét az ilyen -
de mortimer adta
vagy kotász befújt téged??? -
Van ilyen ....köszönjük annak a ***** dr. kotásznak
-
2 büntetőpont grat nekem még nem sikerűlt összehozni 1-et se -
Jaja..ez kibírhatatlan...elviszi előlem az apache-ot...hát nem pofátlan? , de ez még nem is lenne baj...de nem tudja vezetni és az első hegybe belemegy baszki...nameg aztán megy a kemp 1000-el...betelt a pohár... Már úgyis van elég magyar poe-s szerencsére
-
Ugye, én is így jártam korábban... -
!!!!!A POE szerver PASSWORDOS LESZ!!!!!......A KÓD: poehu
A sok láma kemper külföldi miatt -
nembaj...legyél optimista...két héten beül ki kell jönnie -
De már február közepe van és még mindig nincs -
Amúgy meg ne felejtsétek....FEBRUÁRBA 0.3-as POE!! (Benne Super Cobra ohhh yeaaaaaaaaah) -
Az el alameint innen...A Demize mappackot pedig innen -
CB SNIPER #614 hy a mapokat honnan tudom leszedni mert nincs mindegyik fenn? thx.. -
Nem csak négyen...de most sajna csak annyian értek rá ...amúgy meg ez 1-2 óra csak...nehogymá pont akkor akarj poezni
-
De ha csak 4-en akartok játszani, akkor lehet csinálni nem dedikált szervert valakinek a gépén, annyi embert elbír egy 128k-s upload is. -
okés -
Amúgy meg nem az miatt laggolt...amikor csak mi játszottunk akkor is laggolt!! -
Én is be tudom tenni -
jah, ok
DropTable
Betudnál tenni egy ping limitet, pl hogy 100 vagy 150 ping fellett kitegyen mindenkit, mert most is egy-kettő 250 pinges csávó miatt az egész game lagolt.
előre is kösz! -
Nyugi van.....csak néha veszem majd el mert akarunk páran privibe játszani....ez kb 2-3 naponta 7 után 1-2 órát jelent!! Ennyit csak kibírtok -
Hova lett a PoE szerver? Vagy csak Geronimo szórakozik? -
PoE szerverre kaphatnak a b108asok jelszót?
Privátba ha igen.
kösszi -
Naná hogy jó volt -
A b108asok a PoE tiszteletére létrehozott egy szekciót a többi között.
nagyon várjuk már a 0.3 -at!!!
b108 webpage -
Iszonyat jó lett az az El al map. Most toltunk rajta egy kissebb csatát, egyből jöttek a külföldiek. Nagyon jó volt.
Itt a link hozzá. Érdemes a mirroroknál a USA West Coast-ot választani, mert nekem az európairól crc hibásan jött le:( -
A denis99 féle mappack pedig hasonlóan ott található. A bennelévő pályák szintén fentvannak a szerveren. -
A szerverre felkerült a poe alá elkészített el alamein map V2 változata. Letölteni a www.bfvfiles.com oldalról tudja akit érdekel. -
hoz nekem is -
azt tudom de pontosabban -
feb -
szeretnék még egy üveg sört.