2831
NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
Realtibi #63 apjuk fa........... -
#62 2nd History-Special: Coming Friday 7th!!!
The translation and illustration of Martin Walter's new text, of his Memorial for the black Governor Lieuetnant General Thoussaint L'Ouverture, is virtually concluded up to this hour. So we're looking forward to release our second huge History-Special, which we've been creating together with the Austrian journalist and enthusiastic Cossacks player, on Cossacks2-net.de Friday 7th!
Martin Walter who the Cossacks Community knows better as Massa is not only going to tell about the grand personality Toussaint and his unheard story and about Napoleons's other, "merciless and unscrupulous" side, he's also going to describe in two additions to the text in a personal way how he got to play Cossacks and what he expects of Cossacks2 what in his eyes maybe "could be a better memorial for a memorable event or personality as a stonefigure at any public place, which all pass day by day when they go to work or to school ... without being just catched with the idea behind this figure".
The text which contains many photos, illustrations and maps will also be available as printable version this time. So we hope to make the following sentence by Martin come true for you: "Precisely to read History is a kind of cinema in your head". You can really look forward to this historical delicacy.
-
JUVE Gabe #61 Helló!
Akkor ma megjelent a demó? Aki tudja honnan lehet leszedni szóljon légyszi. A cossacks.com-on jelenleg még nincs fent -
Realtibi #60 na 5. e van
hol a demó??? -
#59 igen és három nap múlva demó -
Realtibi #58 mámint jan 11? -
#57 11-én
de a demó -ig csak párat kell aludni -
Realtibi #56 Miko adják má ki ezta gamét
már tök régóta igérgetik -
#55 Honan tudod, hogy sablonos? -
#54 Túl sablonos lett szerintem,de a graf jó meg gondolom a játszhatóság is jó lesz,csak a sablonosság nem tetszik!Ti h vagytok vele??
. -
#53 -
#52 5th January is when (hopefully) the demo will be released
-
#51 -
#50 Szevasztok!Megjelent egy új cossacks clan!Gyertek és csatlakozzatok ti is!
w w w . b a c - c o s s a c k s . t k
[BAC] FOREVER -
#49 -
#48 -
#47 -
#46 -
#45 Hehe!
Egyébként gondoltam rendes leszel velem. :( -
#44 De ahhoz először gyakorolnod kell a gép ellen
Különben simán leverlek -
#43 Gondoltam. Ebből következik, hogy nem szedem le.
Egyébként igen. Le akarlak győzni. :)
Age of Empires II. + Conq.? -
#42 A teljessel -
#41 Bemelegítőnek?
Azon lehet multit játszani? :D
-
#40 Igen lehet
Le akarsz győzni?
Akkor asddig szedd le a Cossack Demo-t -
#39 Ezt már bizonyára lehet "normálisan" ketten játszani! :) -
#38 -
#37 -
#36 -
#35 -
#34 bocs hogy nagy lett megkérem hogy szedjék ki a képeket -
#32 Elérte a béta állapotot a CDV készülő stratégiája a Cossacks 2: Napoleonic Wars. A most kezdődő teszt során egyre több embert vonnak majd be a próbákba, hogy kiszűrjék az összes hibát. Arról nem nyilatkoztak, hogy nyilvános tesztet is tartanak-e. -
#31 http://www.cossacks.com
-
nick név #30 ok, köcc és van valami hivatalos oldal?
-
#29 nem jött még ki sajna
demóért imádkozunk -
nick név #28 és mikor jön ki v már kijött?
amugy nekem naon teccik a gamma -
#27 én a demóval nyomtam egy hónapi éjjel nappal szinte
akkor még alig ismerte valaki
az játék tudja a legnagyobb létszámú csapatokat kezelni -
Wing Rockling #26 AZ első jó kis játék volt, egy hónapon keresztül csak azzal játszottam. Kár, hogy itt csak 6 választható ország lesz, de gondolom így legalább nagyobb különbség lesz az egységek között. -
#25 semmi gond
inkább többször mint egyszer
amúgy igazából demó kéne
az eredetinek emléxem olyan demója volt amivel hetekig el lehetet játszani
fél nap volt csak az, hogy ne csak védekeznem kelljen -
#24 Bocs, nem vettem észre. -
#23 Hát nézd meg jobban pl a 9-es képet
bár a vége a lényeg