61525
  • mohus
    hát még onlány....
    és hát megihletett egy videóra:)
  • Istencsászár
    Burnout Revenge az jóóó :) ökörködésre tökéletes
  • mohus
    najó azé megismertem...ott a pont
  • HRoland
    Tényleg, nem is tudom, hogy működik-e crackelt verzióval a patch, vagy csak eredetire kúszik fel. Mindenesetre nekem eredeti verzió van.
  • CodeRed
    Azt, hogy Toyota azt láttam....arra értettem, hogy ez mod rfactorhoz?
  • lac coo
    Mik vannak ebben az új modban.......
  • mohus
    hát ezt sem én fotóztam:)

a ps2esem már rég látta a gt4-et, most Burnout Revengel onlány....hát ez sem nektek valóóóóó:)
  • Cool-spot
    Most lehet h megfognak haragudni egyes emberkék éppen ezért csak halkan kérdezném hogy esetleg nincsen veletlen c***k az uj patchez?
  • Istencsászár
    ja épp irni akartam:))

nemlátom #5718 ban hogy milyen kocsi? mutass mohus ilyet nekem szépbe :))
  • Alexease
    Amugy meg ott a szelvedojen hogy Toyota;)
  • Alexease
    Jaaj mar megint a GT4:)))))))) Ha lovaskocsit linkelnek be, meg az is lenne a GT4-ben, csak hat sokkal szebben mint az enyemben:))))))))
  • mohus
    hát én sem ismertem rá:)

de ez az...toyota
  • CodeRed
    jah..értem...
  • Alexease
    Olvastam, valoban jobb lett. De en most konkretan a "objektum-fizikara" () gondoltam:) De ezzel egyutt a felfuggesztes is valtozott, mert lathatoan es erezhetoen is jobban szamolja.
  • CodeRed
    Gumifizikán szvsz sokat javítottak..id amit a #5709-ben írtam...
  • CodeRed
    Állat!
  • Alexease
    A fizikan is allitotak valamit, az biztos. Irtak is valami valtozast, majd megnezem megegyszer a listat;)
    Tesztelgettem en is tegnap, csinaltam "kaszkador" setupot, lehetett ket kerekezni, bukfencezni, gurulni stb.:) Meg latszik, hogy problemai vannak ezen a teren, de legalabb mar nem olyan idetlen mint az F1C vagy a GTR "fizika";)
  • CodeRed
    Nem sokat mentem patch előtt AI ellen mert nem volt az igazi...csak gyorsan végigtoltam, hogy legyen pénzem, de igazán nem "versenyeztem" a szó szoros értelmében.Most élvezetesek a versenyek...ha balhé van akkor az AI lehúzódik, de hosszútávon taktikázik is..és ez jó...Erősödött is sokat, plusz a fizika is változott jó értelemben,bár csak egy hosszabb versenyt toltam éjszaka, szóval még nincs sok tapasztalatom de így már nagyon használható a cucc minden modban, minden gyári és nem gyári pályán.
  • Alexease
    Az Arab video mar regi, de van belole olyan is, ahol torik-zuzzak egymast, halomra gyakjak az embereket:) A barmok annyira unatkoznak, hogy kepesek "autopalyat" epitgeni csak ezert, es luxusautokkal csuszkalni;)))

A Mini-s jo. A "verseny" nevet nem tudom, de ezt meg regebben masik autoval lattam (Caterham).
  • CodeRed
    Ezt írtam énis...paráztam, hogy csak nálam szaggat mint barom...de ezekszerint még a nem optimalizált cuccnak tudható be..
  • CodeRed
    Sorry..csak most értem haza...
  • lac coo
    mini morris
  • lac coo
    LOL
  • lac coo
    Hát...Mozso gumiját benthagyhatták volna , vagy ezt megrajzolhatták volna rendesen :DD
    De a kasztnik nagyon szépek :D
    Legalább láttam mire lenne képes az rF egy normális modban :P
  • Istencsászár
    nekem is :P
  • lac coo
    Ez mod nálam szaggat mint a barom :DDDD
    Nálam van a hiba vagy nektek is így megy 20autóval ?
  • lac coo
    Szegény Pedronak nem jutott egyforma kerék ? :DDDDD
  • Alexease
    Nem vagyok egy nagy F1-es, csak akkor tudom megkulonboztetni a FIS-t az F1-tol ha egymas mellett van:)
    Amugy THX!
  • Istencsászár
    otvannak a képek teljesen f1esek
  • Alexease
    A modellek mar "igazi" F1-esek?
    Most letoltottem, raneztem - de itt nincs rF;) - de ha jol lattam, Ok is a mini-MOD-ot tuningoltak tovabb, meg mindig az "en" auto- es gumi fizikam van benne nehany aprosaggal egyetemben (csak nem hasznalja rendesen, nem irtak at ezt azt, meg az eredeti FIS-sel megy:D).:)))
  • Istencsászár
    sebaj nekem teccik elég szépek a kocsik ( de még kéz, kormány és igazi piliota "fej" skin nélkül nekem nem az igazi a belső ) remélem majd ezek mind lesznek valamikor..
  • Alexease
    Ezert - es meg sokminden masert - meg csak beta:)))
  • aesirbaba
    Ohhh, köszönöm azért:)

Montoya kocsijából nézve az autó orrán 'Kimi' felirat van, a replayben viszont jó:)
  • Istencsászár

• Istencsászár
    na mind1 mikor irtad elkezdtem felrakni:) szal ha valakinek kell Innen leszedheti az F1 modot
  • Attiska
    Na, szóval jó a patch, ez jór hír. Ugye csak dombornyomott kártyával lehet megvenni a játékot?
  • Danecay
    Modjuk, a #5706 hsz alatt található McLaren-nél érdekes a 35-ös szám az autó orrán, igaz ha jól látom az oldalára is valami Pedro felirat van rakva, de legalább már nem csak a texturák emlékeztetnek a 2005-ös szezon autóira:) Viszont ha jól látom a versenyzők overáljain és bukósisakjain nem nagyon változtattak, pedig ez megoldható lenne, vagy nem?
  • aesirbaba
    Ugyanonnan, regisztráltam végül, majd várom innen is a spameket.
  • Danecay
    Neked honnan sikerült leszedned?
  • aesirbaba
    Már tárgytalan:)