275
  • awender
    Én itt arra gondoltam, hogy a nagy társaságok mindig gyanúsak. Bár egy csöppet röhejes, ahogy hallgatózunk az elején. Valahogy olyan vénasszonyos.
  • awender
    Páncélzat-ra gondoltam én is. Szerencsére a páncélzat a fegyverzet része, így nem túl zavaró a dolog. Ha "tükrös ladik"-nak neveztem volna, biztosan mindenki félreértette volna.

(Az előbbi három ismételt hozzászólás az Opera miatt van. Nem müxik rendesen, ha választ nyomok.)
  • awender
    Hát olyan konfiggal, mint ami neked van (hozzászólásod végén olvastam) valószínűleg csámcsogva és nagyokat cuppantgatva vártam volna a Doom 3-at :)

Mondd meg merre lax és megyek rabolni. Ez tényleg a te konfigod, vagy csak vágyálom?
  • Cat #27
    szerintem ez a negatív kritika tökéletesen várható volt
    az id nem a játékból fogja betegre keresni magát, hanem a motor eladásából, de muszáj volt készíteniük egy "technológiai demónak" beillő rövidke kis játékot, hogy prezentálják a technika képességeit, és azt mondhassák hogy "megveszed a technológiát, ráraksz mindenféle saját texturát, kreálsz egy háttértörténetet és máris van egy tuti sikeres játékod"

az igazán jók az erre épülő játékok lesznek majd - jövő karácsonyra...
  • pemga
    Szerintem a zseblámpa nagy ötlet, muszáj volt jobbclickre venni a gyakoriság miatt. Tény, hogy a bejárható tér elég lineáris, de a hangulat nagyon ott van. A datapad-okból gyűjthető infók, lassan felépülő jelenetek, nyomasztó környezet: az egész leginkább egy interaktív film. Nem ad túl nagy interaktivitást, viszont sokkal közelebb hozza a félelmet és rettegést, amik a mai hent filmekben inkább már kínosan viccesek, netántán szánalmasak. Az Alien-1 analógia szerintem ott van, igazi psycho :).
  • Mice
    már jóval a hl előtt megvolt

csak a többség ultrában nyomta hogy kódozhasson
  • Mice
    na mert doom2ben nightmare-en nem ugyanez volt???
  • Mice
    pajaji=pályái?

maradok a fc-nál multiban
  • Kelta
    jaa...letöltöttem egy magyarositást hozzá....hát igy lehet élvezhetöbb picit..legalább értek valmit:))))
  • Kelta
    Hát, nem tom..azért azt látom, több van aki fanyalog, mint aki lelkesedik.....
    Rockk sok sikert a játékhoz......:))
  • Dinosaur
    "Nagy mellénnyel álltam hozzá a telepítésnek, bár bizonyos fokú baljós előérzetem azért akadt."
    Miért, ennyire fáztál a 34 fokban???
  • [HUN]PAStheLoD
    itt meg a HÁTAD MÖGÉ tele-spawnolódnak ..
  • davos80
    Nem úgy értem... A teleport. A half lifeban ugyan ez volt : Átteleportálódtak szörnyek egy más világból.
  • Rockk
    Tegnap szereztem meg a jatekot.. ell kesztem jatszani egy haver ult melletem..ell jutok egy reszhez, ahol egy halot zombi van...de hopa...mi.....hatra ugrom, egy reflexbol, veletlenul meg nyomtam a haveremet is a job oldalomon, szegeny hatra eset, o is halalra ijedve, persze vilam gyorsan a halot katona zombi eletre kelt... a grafikaja gyonjoru , erzodik a fem textura, a hangok ijesztoek, a szornyek szornyen gyonjoruek.. A LEGENDA ELETRE KELLT!!!

doom 3 a doom 1 remake je, tehat nem akart lenni egy komplex rpg s, storys jatek.. nem akart lenni egy splinter cell komplex story.. nem a doom 3 akcio, felelem , adrenalin, klausztrofobias erzelem, es hihetetlenul gyopnjoru grafika..sokkal szeb mint a far cry spriteos fu szalokbol allo pajaji, meg a kis komandos kis emberek jarta bahamai szigetek.. a DOom ot csak azok jatszak akik Szeretik a doom stilust... AKCIO SZEPSEG ADRENALIN ... egy szo mint szaz.. KIBASZOTUL JOOO! de ez mar ket szo
  • Yv@n
    "hátadmőgételeportáló szörnyek"

Ez spec szar példa... HL előtt is volt fps, aohol mögötted jelent meg a monszter, miután átmentél egy triggeren, és nekem nagy hirtelen a legelső ami ilyen eszembe jut az a doom1 ...
  • tehen_m
    Én pl azt hiányolom hogy nem robbannak fel az ellenségek ha belelovok raksival.
    Vagy lehetne többféle elünése a szörnyeknek. Ne csak elégjenek...

szvsz a játék jó, 1 végigjátszást megér. Szerintem nem állok neki megint .
    A multija meg pocsék.
  • davos80
    Nem hiszem, hogy Karmakk ennyire képes csak 4 év alatt. Egy csomó jó ötlet lenne még.
    Reméljül lesz hozzá pár fasza mod, és akkor nem kell uninstall.
    Persze egyzser megéri végignyomni.
  • davos80
    Ezzel 1etértek, és hozzátenném :
    Mi a faszért csak IMP(az a basz szörny, ami piros tűzgolyót lő ki) van egy csomó?
    Kurvára idegesítő, rengeteg van belőle, pedig van más egyéb is. Például lehetne több pók, ami settenkedik utánad...
    Ezenkívül ami idegesít, hogy láncfűrésszel nekimegyek egy dobznak, és szikrázik.
    Hát vicces. A Painkiller ebben is jobb volt.
    A textúráról ne is beszéljünk.
    Maga a Doom3 motor elmegy sztem (persze ha lesz hozzá normális fizika), de ez a gém nem lett vmi jó. A silent hill félelmetesebb, hangulatosabb.
    Amúgy sztem egy csomó ötlet lopva van : ezek a csúszó-mászó izék a falon (S.H.), hátadmőgételeportáló szörnyek (Half-Life), stb...
    Ui : Mé nincs a fegyvereknben másodlagos tüzelési mód?
  • 12346
    áá Skyline te írtad akkor a doom3 forumba is a 6-7 féle fölborulást:))) igaz, hogy érdekesen tudnak esni, de attól még rongybabák. picit meglövöldözöd és rájössz.. az elemlámpa meg annyira nem zavaró. ilyen és kész. végülis ez csak játék. nekem így jobban be is jön, hogy csak lámpázni lehet. más para úgyse nagyon van benne. így legalább odébb lehet ugrani míg stukerre váltok. de egyébként nekem se tetszik annyira. egy idő után már nagyon egyhangúvá válik:( néha nyomogatom, majd egyszer végig is viszem, de messze nem ez a legfőbb dolog ami miatt a gép elé ülök.
    ami a brutál fizikát illetti, én is olyasmit vártam volna legalább a beharangozások alapján, hogy ha pl akár robbantok egyet, akkor elszáll ez-az vagy meghajlik a vasajtó vagy mit tom én. ez ami benne van, nem nagy cucc.
  • N.E.O.!!!
    Nekem ez akkor is tetszik.
    He Wing amint szólsz, hogy meg tudod szerezni viszem a 3 CD-t
  • Wing Rockling
    Ahhoz képest hogy milyen brutál fizikáról beszéltek...
  • Kelta
    Hát, kb egy orát toltan, oszt uninstall....
    Szerintem az év égése lesz.Sötét, alig látni valamit,béna mozgás,ellenfelek tök gagyi, hörgés, totyogás:)))lámpa ökörség..nem lehet használni.
    A sebzés: a gépfegyverrel fél tár kell, a pisztollyal elég 3..:)))))gyenge..
    baromi jo a kép, meg a hang..de semmi több...ennél még a painkiller is jobb :))))
  • TeszteloPontHu
    A képernyőfotók elég sötétek lettek, jó lett volna, ha villany fel lett volna kapcsolva :)
  • Tiby
    Nekem Geforce2-ővel megy , normálisan fut amíg be nem érek egy másik szobába vagy helyre , elkezd tölteni utánna megy simán , de ugyanez előről kezdve mindíg.Kéne még 256 ram a gépembe.Amúgy is alapból 256 van benne.
  • Yv@n
    Lopott hl2 béta szarrá volt scriptelve, ez párszor már elhangzott, stalkert meg 2005 előtt ne is várd.
  • Yv@n
    Még egy kis hiba, hogy az inventory-ban van scroll gomb... egész pontosan 12 fegyver van a zseblámpát is beleszámolva...
  • Skyline
    Apró hiba a cikkben továbbá hogy a játék para szintje a Suffering vagy az Alien Vs Predator játékok szintjén messze nem hozza...
    Valamint ha már ennyire dícsérjük a grafikai motort meg a hangokat azért meg lehetne említeni hogy: A játékban található fizika gagyi...Az elenfelek max 5-6 féleképpen dőlnek ki és ezek közt nem 1 idióta póz van..Gyakran égbenyúló kezekkel,lábakkal..:)
    A minimális gépigény is hagy némi kívánnivalót maga után mert egy 1.5-re húzott tuacerkán gef4ti-al high-on 1024-ben szépen fut a prog ajtónyitásoknál néha swappal és ritka helyeken apróbb szaggatással...
    A sokat emlegetett fény árnyék hatásokat sem tudom forradalmiként említeni a thief3 vagy akár a Silent hill 3 után...Vannak azokhoz képest extrák a fényárnyékban de vannak alulmaradások is (például tükörbe lámpával világítás)...
    HJa és ami a cikkíró szerint nagy ötlet a zseblámpa a játékban idegesítő kellékként lép fel mivel kommandósunk nem bír egy zseblámpát és egy pisztolyt egyszerre tartani...Vagy a fegyverünk van elől vagy a lámpa...Totál sötét helyen vagy a lámpával püföljük az ellenfelet vagy elrakva a lámpát összevissza lövöldözünk...
    A mesterésges intelligencia is hagy kívánnivalót maga után elég erősen..Az ellenfél a fedezékből tüzelés fogalmát ismeri mást nemnagyon...Ha elbujunk előjön befut elénk és kb 5 mp-es habozás után hajlandó lőni NORMAL játékfokozaton...
    Szóval akárhogyis annyira nem lett ez a játék egetverő durranás...Kétségkívül most trónrakerült letaszítva a farcry-t (bár ott az MI a hatalmas terep a járművek azért erősen ottvannak) de a HL2 annak idején állítólag ellopott beta-ja ennél MÁR többet mutatott fizikában és az emberek grafikájában + mi-ben....Valamint a Stalker is jön...Szóval valószínüleg ez nem lesz hosszú trónon ücsörgés:)
  • Yv@n
    Apró hiba a cikkben:
    a HUD ismertetésénél az nem fegyverzet, talán inkább Vért, vagy pajzs, vagy nevezzük aminek akarjuk, de fegyverhez az égadta világon semmi köze, mintahogy a vitalitásnak sincs a stamina-hoz.
  • DOT
    Azért csak nem hazudtolta meg önmagát az ID. A Doom3 sötét, zöld és barna. Hogy egy Radeon 7000-esen hogy néz ki, azt már nem is említem, hiszen speckó szerint ez kevés hozzá (valóban)...
  • Tiby
    Azt mondja a cikkíró:"Mióta a mozikban láttuk a Bolygó neve: Halál-t, azóta halvány gyanúperrel élünk minden egyes ügyben" hát szerintem ez annál is brutálisabb.