DOOM 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudjátok hogy kell a doom 3: resurrection of evil kódját és a doom 3 kódját hogy kell beirni?
Mert nekem nem engedte.
Ha beirom az egyiket akkor a másik nem jo.
Nem értem mi lehet.
valaki segitsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
THX
de ezzel nekem nem ment
itt vannak hozzá kódok, de szerintem ezeket csak feltörték, és nem mûködnek online, csak a telepítéshez jók, menj a doom 3 fórumra itt az sg-n és kérdezd meg valakitõl.
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
akartam onlineban nyomni haverommal de kiirta hogy adja meg valami fasz kódot ami a dobozban van.
Na már most én ezt havertól kaptam és másolt volt.
Nem tudjátok ezt a kódot???
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Sehol nem láttam még ennyire profi fény-árnyék megvalósítást mint itt.
A "lebegés" érzet - azaz hogy az árnyék nem a felületen van, a kétdimenziós korlátokból (magyarán a sík képernyõfelületbõl) ered.
Ez a játék - helyesebben a motor - egyedülálló alkotás, igen nehéz dolga lesz a S.T.A.L.K.E.R.-nek és a HL2-nek :)
Nekem idáig a kendvencem a szétlõtt fejû zombi-technikus, aki az Alpha2 Laborban szorgosan ellenõrzi a kijelzõket :)
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
(N.E.O.!!!)
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

"A zseblámpával az árnyékok megvílágítása olyan érzést kelt mint amikor paintban radírozok... " ennek is sok értelme van, ezek szerint az árnyékok fehérek?

A zseblámpával nekem semmi gondom, jól van az megcsinálva, nincs rá szükségem hogy a fegyverre legyen téve, azt a modot a kis sz*rosok használják csak, akik az esetleges szörnytámadás esetén nem bírják lenyomni az f gombot hogy visszaváltsanak fegyverre. A hullák néha tényleg elég hülye pózokat tudnak felvenni, de arra sincs szükségem hogy a holttestek ne tûnjenek el, mert -számos játékossal ellentétben - nem élvezem azt hogy kacaghatok a játék bugjain.

A netre költött pénzt meg fordíthatnád nyelvtanórákra...
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Csak én kapok röhögõgörcsöt ettõl a mondattól?
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

A hangulatról annyit hogy az elsõ 30 perc után a játék totálisan kiszámítható például: nyíló ajtó mögül vagy 50-szer ugrik ki vmi játék után ez 1-2szer ijesztõ utánna már reflexé vállik...Hosszú folyosón is két dolog történhet: ha rücskös a fal erõs gyanu hogy oldalt nyílik maj vmi és jön ki belõle vmi...Ha nem rücskös akkor simán gránáttal lehet vonulni mert 99% hogy ahogy közelítünk a szemközti ajtóhoz ki fog jönni vmi:)
Sok helyen kérdés hogy a doom3 jobb-e far crynál...van amiben igen van amiben nem....Fnyhatásban hanghatásban igen grafikában nemvok biztos minden másban far cry jobb...
Én kb ennyit vártam el a doom3-tól nemtöbbet...Egyszer végigtolható szórakoztató cucc....
Jöhet hl2:)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ha gondolkodni akarsz vedd elõ a matekkönyvedet. Én maradok az agyat meg nem tornáztató élvezeteknél.

"Minek kell a pályákra az eltúlzott elemek,pl.: az összetett mozgású csõ vagy mi,egyszerre csavarodik és elõre hátra mozog és egyéb ilyen elemek szerintem feleslegesek." Pedig a sok kritikus ezt még pozítivumnak is írta fel. Erre most mégsem jó.
"Az eltünõ hullákról, meg annyit ,hogy az ID-tõl többet vártam e téren." Már megoldott "probléma", ha ennyire zavar a hullák nem tûnnek el.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Kissé túlzás ez a nagy istenítése. Azért a mai FPS-ek estében nem ártott volna esetleg a LEAN azaz kihajolás lehetõsége, ugyanis szükséges lett volna rá többször is. Aztán nem igazán értettem, hogy miért kell tárat cserélni a chaingunban és csak 60 lõszer (fõleg, hogy a kisebb gépfegyverbe is 60 fér) fér bele annak ellenére, hogy ez a fegyver azért van, hogy ne kelljen állandóan tárat cserélni (erre jó ugye a heveder, hogy folyamatos lõszerutánpótlás legyen). Aztán a lámpa esete, ami igen félelmetes így meg minden, de ez a cserélgetõs megoldás csak azért kellett, hogy lassítsa játékmenetet az unalmas pályák miatt.
Ami igazán bosszantó, hogy ha az ember egy bizonyos fegyveren hagyja és utána lámpára vált és vissza a fegyverre, egy ideig megjegyzi a fegyvert aztán elfelejti. Tehát pl.: shotgunt használsz, de lámpa kell nyom az ember mondjuk egy F-et, aztán majd megint F és így gyorsan tud az ember fegyverre váltani, de egy idõ után hiába nyomom én a kiválasztott gombot csak a zseblámpa marad a kezében. Szép kis bug. (aki meg azt mondja a játékról, hogy a megvilágítás és fények szempontjából jó a játék, annak csak azt mondanám, hogy persze, mert alig van fény a pályákon )
A plazma fegyver jól néz ki, de amikor már lõ vele az ember valahogy olyan gagyi érzést kelt. Egy-két helyen olyan színeket használtak, hogy nem látható a képernyõn a szöveg, amit el kéne olvasni. (pl.: security log és nincs a gamma agyonhúzva) A cooperatív hiánya nagy szemétség, ez volt a régi Doom-ok lényege, s persze Xbox-ra úgy hallottam lesz coop mód.
(b....... m..,a k.... a...... , stb. "szép" kifejezések ) A játék grafikája szép, de nem értem igazán mi eszik rajta annyi gépigényt. Minek kell a pályákra az eltúlzott elemek,pl.: az összetett mozgású csõ vagy mi,egyszerre csavarodik és elõre hátra mozog és egyéb ilyen elemek szerintem feleslegesek. Kissé kicsit sok a lopott elem a játékban.
A játék egy ideig élvezhetõ, aztán kezd monotonná válni, talán több lehetséges megoldást kellett volna belerakni és így változatosabb lenne. Uncsi a sok imp benne. Nekik ez nem tûnt fel? Néha jó az AI, de elég ha bebújsz egy lépcsõ alá aztán látható ,hogy mennyire buták és nem a zombikra értem, hanem a többi lényre. Az eltünõ hullákról, meg annyit ,hogy az ID-tõl többet vártam e téren.
Akárki akármit is mond a Far Cry jobb a Doom3-nál,(és most úgy gondolok rá, mint az egyik FPS és a másik FPS és nem azt nézem mint lentebb mások) ugyanis végig volt hangulata a Far Cry-nak. Azért nem ártott volna a régi sztorit folytatni, mert ez kissé agyonrágott már a dimenzió kapuval. Az élethû élettér meg vicces, mert minden csak nem az. Érdekes, hogy amikor éppen alig látsz ki a szörnyekbõl hirtelen találsz egy túlélõt az egyik ajtó mögött, miközben meg téged majd agyontaposnak a pokolból jött élõlények.
A végén lévõ filmecske elég rövid a 3 CD-s mérethez képest.