73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#6494 Most elösszőr és utoljára.....tőllem, a linket majd valaki plz mert nincs már meg.
1. CS:Source leszed, majd kitömörít egy mappába.
2. EGy uj steam account-ot hozz létre!
3. Csinálj SteamApp.cfg-t!! A SteamApp.cfg készítővel.
4. A user-t és a pass-t írd be amit a steamaccounban megadtál! Aztán a kapott file-t(SteamApp.cfg-t) másold be a source főkönyvtárába!
5. Szedd le az új update-ot a 6-os protokolhoz. A Files mappából másold ki az összes file-t a source főkönyvtárába! A crack mappából csak a steam.dll-t és a steamengine-t másold a főkönyvtárába!
5. Szedd le az ONLINE PLAY patchet! Abból is csak a steam.dll-t és a steamengine-t másold be a főkönyvtárba!
És kész!
-
madk0 #6493 Segitsetek pls, mert megorulok! :))
Mi a feneert irja ezt ki: Unable to load materialsystem.dll!
2 napja nem jovok ra. :) -
#6492 Esetleg vmi ötlete vkinek? Nemrég még ment, de most már egyszer sem, és sajnos az újratelepítés sem segített! -
:) #6491 valaki eltudná mondani hogy a half2ben lévő cs sourcet hogy tudom elinditani ? folyton felakar csatlakozni a steamra.. vengeance verzióm van.. -
#6490 na mostmar eleg.tegnap az egesz delelottom azzal ment el hogy elolvasom az egesz topicot.megvan hogykell csinalni.felrakom cs.s
+5 empiro.jo ha bemasolom a crackban levo cuccokat nem megy.
ha nem rakom be elindul a cs s de nem tudok joinolni mert steam invaildationt ir vagy mit.meg probaltam 500x or de nem.meg nem ertem hogy csinaltam accot egy ujat akkor azzal mit kell kezdeni.vissza olvastam de nemertem valaki segitsen pls.es ne mondjatok hogy olvas vissza megegyszer stb mert 3 napja szenvedek ezzel.pls valaki segitsen. -
Borg #6489 Elég az 5-ös, de a topic tetején is le van irva, bár erre már nem akartam rávilágitani az előbb...
Így ni: "Install: Sima CSS (Emporio/Luzifer) + Emporio 5-ös update!!!" ott fent... -
Borg #6488 Pedig van, nézz csak körül ott jobban.
Mikor én nemrég újratelepítettem, akkor is onnan szedtem le. Van egy alap csomag, és van egy frissitőcsomag is a gyári driverekhez.
Persze egyik sem mai gyerek, ehhez már nem nagyon van support...
Persze nekem csak sima 4-es Live-om van, hifire kötve, szal hogy az 5.1 megy e velük... -
madk0 #6487 Sziasztok sracok!
Olyan hibat ir ki hogy "Unable to load materialsyste,.dll" , ez mitol lehet? -
HoTDoG #6486 Ebben senki nem tud segíteni?... -
NeOhu #6485 Jah és a Creative honlapján ép driver nincs. -
NeOhu #6484 Tud hát, ottvan a beállításban is meg másnak megy "állítólag".
A driver az az amit adtask hozzá CD-n. -
#6483 Én nemtom de a CS:s, tud 5.1-et? Vagy jó drivered van fent? -
NeOhu #6482 Ez egy elég régi problémám de még mindig enmkaptam rá választ,
van egy Creaive SB 5.1 Live! Hangkártyám és a CS:S be ha 5.1 re állítom megse szólal , csak ha 2 hangszoróra állítom de hát kkor is csak 2 :(
Valaki tud rá megoldást ?
-
busman001 #6481 valaki valami ötlet? -
busman001 #6480 nem tom miért nem akar bejönni ez a szar kép de ezt írja: steammountappfilesystem(sok szám)failed with error: failed to create directory d:\counter-strike-source, win32 error 21 "az eszköz nem áll készen"
és először amikor feraktam az uodate5-t, akkor ment simán jáccottam vele, aztán játék közbe 2-3x kiírta hogy warning connection problem(de nem az volt hogy lekapcsolt a net)és kidobott a szerverről, aztán később nem tudtam visszamenni, mert amikor töltötte be szervert akkor a 3/4énél két windows-os hibaüzenet hangot adott a hangszóró és leállt a betöltés. majd bezártam a játékot és semmi hibaüzenet nem volt.
újraraktam a game-t és most ezt írja amit fent már 1x leírtam! -
R9 #6479 az öcséd egy szemét geci!mond meg neki -
busman001 #6478 -
busman001 #6477
nekem meg ezt írja ez a xar -
dolfy #6476 Nem jól tömörítetted ki te ökör!!! Öcsém most mondja, hogy neked az egész mappa olyan 79 mega körül van, aminek kb. 1050-nek kéne lennie -
Ben C #6475 "Ben C 2004. aug. 28. 20:55 | Privát | Galéria | Válasz | #120
3N-3GY-K1B45Z-07T-N4GY-L4M4-V4GY0K
Ez a CZ cdkulcs."
:))
-
Ben C #6474 ezt nem én írtam egyszer? :| -
R9 #6473 faszom ezt csinálja:
-
HoTDoG #6472 Hidd el elolvasnám. De csak a játék van a gépen, mivel cd-n kaptam. Nforce-on pedig csak a Final verziónak van nfo-ja.
Csak mert én úgy csináltam, h mindegyik update-t feltettem. De hogyha elég csak az 5-ös, akkor a haverom ne "szenvedjen" annyit vele...
Azért remélem van még valaki aki segít is... -
R9 #6471 valaki segítsen már elindítani a játékot!
Most töltöm az update 5-öt,megvan a játék de dll hibát ír ki.Letöröltem a steam.dll-t és most?please írja le valaki! -
Borg #6470 Olvasd el az nfo-t... esetleg. Szerintem. -
HoTDoG #6469 Elég az ha a telepítő után egyből az 5-ös update-et teszem fel? Vagy mindent muszály? Csak mert azt hallottam, h ha mindet felteszem úgy simábban fut. -
#6468 hát manapság senki sincs otthon én is éppen schoolban vagyok
amúgy thnx!!!!!!!!!!!! -
#6467 Háát igy melópowából nem de talán ha otthon leszek, ami hmm 6körül..
De keress rá a gugliban counterstrike.ico-ra, hátha... -
#6466 tudsz nekem adni egy cs ikont vagy linkelni???thnx -
#6465 H4H4H4 H3H3H3 -
#6464 Ez tuti kulcs ajánlom neked :D -
#6463 Mert az warez..Vagy használhatatlan mert nincs kulcsod. -
#6462 neten csak eredeti cd kulcsal mégpedi ezzel
(3N-3GY-K1B45Z-07T-N4GY-L4M4-V4GY0K)
LOL!!!!!!! -
#6461 És aki letölti a CSS-t ftpről, az csak úgy tud játszani vele ha van egy ereditije? Akkor miért lenne fent ftp-n ? -
#6460 hi sztok linkeljetek egy cs ikont létszi kellene egy logohoz
Ottonak a logoműhelybe!!!!!!!!!!!!THX -
#6459 MountAppFilesystem() failed: SteamMountAppFilesystem 92,4294967295,0x138fd0c) failed with error 116: Cache needs repair -ezt a hibaüzenetet kapom az indításnál, már újbólraktam a rendszert is meg a gamet is vagy 5×, és mindig ugyan ez történik! És az a legrosszabb h. előtte elindult (kb 2 napja). Vki help!
Az én gépemmel van a hiba, vagy a Valve szarakszik és valahogy letiltatta?
-
#6458 Hát egy hl2-t kapsz mellé (valami szutyok bundlee)egy 10ezresért! -
#6457 Én meg tegnap megvettem a hl2-t, és most azon jár az agyam hogyan tegyem rá DVD-re, úgy hogy ne kelljen a másolásvédelemmel túl sokat szarakodni.... -
#6456 és mennyi egy CSS ? -
#6455 Nem...