73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Ben C #6373 hellósztok!
kipróbáltam sima CSben az autobuy cuccost , amit Cifu leírt , de nem műxik , csak behozza a Buy menut...
a sor így néz ki: bind "h" "m4a1; primammo; deagle; secammo"
az alias rendszer meg van csinálva , de alias nélkül sem müxik... -
NeOhu #6372 Hi.
Valaki tudna nekem választ adni arra hogy hogytudnánk haverokkal LAN-ba tolni a Source-t anélkül hogy mindenkinek megkeljen venni? (nekem megvan)
A másik emg hogy hogytudom felrakni más gépre a Source-t csak hogy botokkal lehessen jáccani? -
#6371 Nem, attól függ mi áll benne.... Én pl a configba irtam be hogy mit vegyen 1-es gombra 2-re stb. És mindneki igy csinálja... -
#6370 A http://nextwish.org/-ról letöltöttem egy vásárló scriptet, a kérdés, hogy felinstallálás után nem tilt-e le steamen keresztül a Valve, mondván valami tört játékot használok... -
#6369 felejtsd el...ha crackelt. Ha eredeti akkor ott a desktop-on... -
#6368 ha megvan a hl2 a source-t hogy tudom behozni? Hogy lehet vele LAN-on játszani? -
#6367 Phoenix, hidd el attól ottlesznek a hs-ek ahol kell lennie, nekem bevált... -
#6366 Counter Strike 2D !!! Űberlol!
http://www.csbanana.com/csb_page.banana?page=237 -
#6365 Megint lenne ey láma kérdésem:
>rate 20000 cl_cmdrate mint az átlag fps-ed updaterate ugyanaz
Ez mire jó? Láttam már egy párszor, hogy írjatok helyes beállításokat, etc, de ettől mi fog változni?
>ha uj palyakat akartok letölteni itt egy link
Egyszer volt itt egy link új pályákhoz, le is töltöttem valami mega map packot, de hogy abban micsoda beteg pályák voltak... Ezek milyenek? -
MinIM3 #6364 rákeresel alul -
#6363 valaki nagyon plz mondja el nekem honnan tudom lecibálni az 5 ös updatet!! -
MinIM3 #6362 ha uj palyakat akartok letölteni itt egy link
http://www.csbanana.com/ -
ShaiHulud #6361 ize nem tudom volt e errol szo mar valahol probaltma visszaolvasni de itt a warezon kivul semmi masrol nicsni szo (szinte) szal azt csinalaj masnal is hogy hang tiszta kaki. nem tudom magam elhelyezni terben, nem arrol jonnek a hangok amerrol kellenenek vagy nem is tudom, at van allitva headphonesre, leva love cmss is. egyszeruen nem hiszem hogy ilyen fos kene hogy ez legyen. valami megoldas van erre? -
#6360 És akkor Haxor leszel :D -
FLeK0 #6359 Sima CS-ben ez a script jo erre, sztem itt is jo lesz:
alias duck_t "duck_on"
alias duck_on "alias duck_t duck_off; +duck; developer 1; echo Ducking enabled; developer 0"
alias duck_off "alias duck_t duck_on; -duck; developer 1; echo Standing enabled; developer 0"
bind "x" "duck_t" -
#6358 Arra nincs valami console paracs, hogy ne keljen folyamatosan nyomni a gugolás gombot, hanem elég 1x megnyomni és legugulva maradna, utána pedig az ugrás gombal felállna, mert így sztem kényelmesebb lenne. -
#6357 Háát a HL2-ért nem is a cs:s-t sem. De meglepinek jóó :D:D : D Aztán hátha megteccik... -
#6356 Ez egy hmmm megalol... -
#6355 Mivel ha a ködöt kikapcsolod az olyan mintha csit lenne, ergo az itt nemmegy. Mert más nemkapcsolja ki...
A jó fps-t meg nemfogod látni , mert helyszin, ember, net függő.
Örülj ha kevésszer leszel 50-alatt... -
#6354 rate 20000 cl_cmdrate mint az átlag fps-ed updaterate ugyanaz -
#6353 Hy mindenki!!!!
3-4 ezer forint körüli áron Obinetes Counter Strike (Source is)
bérelhető!!!!
Akit érdekel, írjon a címemre... -
#6352 hát még elég messze van az 1.6 fílingtől, de majd biztos jobb lesz 500giga patch után -
FLeK0 #6351 az megvan, es meg ra is tesz 1 lapattal a sok ujdonsag. decemberre pedig egesz jatszhatonak igerkezik a kov. nagyobb patch utan.- -
#6350 Tudna valaki helyes RATE beállításokat mondani 768 kbit/s sebességű nethez?? -
Xelo #6349 Szasztok. Van olyan fílingje mint a CS 1.6-nak? Megéri magam ezzel meg a HL2-ővel eredetiben meglepni magam karácsonykor?:D -
#6348 vami esznéletlen szar ebben a játékban, egyszerűen nem tudom beállítani, hogy normális fps értékek legyenek, meg ez a hülye köd is, áááá -
Daniel Hunt #6347 Hali!
Letöltöttem innen mindent, amit kell.
http://gportal.hu/portal/csmaps/
De nem indul a game.
De ha az utsó lépést kihagyom, akkor (az Emporio5-ös Update-tel) megy.
Viszont így is kidobál pár perc múlva.
Mi lehet a baj? Vagy hogyan installáljam a gamét? -
#6346 fog_enable 0 -t beírom és ugyanolyan marha nagy porvihar van a duston fps meg a 0 közelíti alulról. -
kangoo #6345 'STEAM validation rejected'
minden beállítva, nem értem... -
Ben C #6344 check , pont ezt csináltam , és kapom az üzit hogy ..
namind1 feleslegesen tépem a szám , lehet valaki megátkozta a gépem , de nem akarok senkit itt idegesíteni , majd megveszem a HL2t -
#6343 na toszik működni, ugyanazok a béna hangok/skinek vannak. -
#6342 ok megnézem, mert pont ezt a variációt még nem próbáltam, remélem jó lesz. -
FLeK0 #6341 steam/steamapps/user/cssource/cstrike?
/maps
/models /player
/sound /weapons /misc /blah
ugyanugy mint sima cs-nel. -
#6340 Na senki nem tudja hova kell a custom hangokat skineket stb. másolni? -
#6339 megoldottam -
#6338 Bocsi, én láma vok, ezért kellene 1 kis help, mert sok az a 6e üzi!
Megcsináltam, amit ír a Counter-Strike.Source.PROPER.LuZiFeR.nfo , elindítom a játékot (cstrike.exe), erre elindul 1 dos-os ablak, amibe ez van írva:
Starting Steam Engine...
-- Engine running --
és előjön 1 hibaüzenet, amibe meg ez:
SteamMountAppFilesystem() failed: SteamMountAppFilesystem(0*12e648) failed with error 4: Bad launch configuration
Ez mi? Van rá +oldás?? Pls help me!! -
tmate6 #6337 amig jo az illegális addi folosleges -
tmate6 #6336 én még kise csomagoltam... -
#6335 még a legaláis verzsönt egyszer nem indítottam el sajna :) de majd most! juhejj. :) -
tmate6 #6334 aha, tom, elég sokszor láttalak amugy most meg sose