73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Mr.Grent
    Esetleg Steam-en reggeltél már? Mert ugye annélkül nemmegy.. ez vonatkozik szerintem a másik jelentkezőre is.....
  • FRenkie
    HI!
    Megy a CSS CS cd kulccsal?
  • atenza
    Szóval márt régóta játszom vele, de vmiért péntek óta ezt írja ki! Volt esetleg vkinek márt ilyen?
  • atenza
    MountAppFilesystem() failed: SteamMountAppFilesystem 92,4294967295,0x138fd0c) failed with error 116: Cache needs repair -ezt a hibaüzenetet kapom az indításnál, már újbólraktam a rendszert is meg a gamet is vagy 5×, és mindig ugyan ez történik! És az a legrosszabb h. előtte elindult (kb 2 napja). Vki help!
  • Phoenix007
    Ok, thx, mindjárt beleírom. A másik kettőt átírtam, elkezdett veszett módon laggolni. Gondolom ez a rate fogja majd valahogy kompenzálni a dolgot. (25-95 között mozog az fps, a két értéknek 60-at írtam be.
  • Borg
    Ja. Én legalábbis ezt tettem.
    Meg a másik két sort is módosítsd azért :)
  • Snomag
    Sziasztok!
    Haveromnak kéne egy kis help, csak még nem regelt SGre szóval lássuk:

Kene egy kis help...Minden faxan menne CSS el , elindul az engine is...de utana kiir egy hibat, UNABLE TO LOAD MATERIALSYSTEM.dll.

Ha valaki tud pls mondjon vmit mert már kész van, kösz
  • Sugam
    deha nem masolom be a steam enginet meg a steam dll.t
    akkor beindul a cs s de amikor csatlakozok egy szerverre ezt irja ki.
    "STEAM validition is reject"asszem ezt.de ha inditok egy single amikor egyedul vagyok akkor megy a cs s.csak online on nem.
  • Sugam
    Haliho.segitseget kernek.felraktam a cs s final bigyot.jo 6 os protocol.ok.leszed empiro5 os.ok.ami file ban volt kimasoltam es felulirtam mindent.majd a crack file bol is mindent a helyere raktam.
    ezutan elakarom inditani de kiir egy hiba uzenetet."unable to load...steam dll."ezt irja.most mit lehet csinalni?
  • dolfy #6445
    Sziasztok! Tört játékom van és azt szeretném megkérdezni, hogy lehetne ASE-ben játszani vele? Azt írja ki valamennyi szerver elindításakor, hogy "error in command line" Vagy tört játékkal nem is lehet egyáltalán...???
  • kangoo
    kérdés: rippel csak tört szerveren lehet játszani?
  • Rash87
    Akkor töltöm :)
  • LSC
    ITT
  • HaP
    Az a 90 MG az a jo!!!:))))
  • Phoenix007
    Aham... tehát csak beírok egy sort akárhova a cfg-be valahogy így:

rate "20000"

és aztán read only-ra állítom a file-t és azzal annyi?
  • Rash87
    Suny: Hátb találtam egy Patch5-öt,de ez 90MB,jót töltök én le? :S
  • tehen_m
    Most én is tegyek be nagy képet és kérdezzem meg 20x hogy miért fagy az 5ös frissítés után???
  • PLackó
    talán így
    :)
  • Suny
    Nem találtam meg
  • Suny
    Az emperionak (vagy minek) ami feltörte, van egy honlapja! És ott! De asszem van valmi magyar lap is! mingyárt megnézem...
  • Rash87
    Én azOnline Patch 3-at raktam fel,merrt nekem azt mondták,h az jó hozzá,de mégse:D
  • Rash87
    Okés,értem én :)

De nem találtam sehol.
    Valaki tudna ADni egy linket,ahol le lehet tölteni ezt a Patch 5-öt?
  • Suny
    Vagy ha felraktad, akkor rosszul!
  • Suny
    Az a gond, mint minden embernek aki ide jön és tök uhgyna ezt kérdezi, hogy kurvára nem raktad fel a patch 5öt! Érteeed? Fel kell rakni hogy fusson!
  • dolfy #6429
    na mégegyszercssource hibaüzenet
  • dolfy #6428
    Mindent megcsináltam a faq rovat szerint mégis ezt írja ki.
    Mi lehet a bibi? Help!!!
  • tehen_m
    Viszont nekem nem válaszoltak. :(
  • DarkHorSe
    az a gond hogy nem tucc olvasni faszfej
  • Rash87
    Valaki nekem is segítsen már,minden serveren ezt írja ki!!!!!! MI LEHET a gond???

• Rash87
    Valaki nekem is segítsen már,minden serveren ezt írja ki!!!!!! MI LEHET a gond???

• Borg
    Azért, mert a source ezt elvileg már nem használja. Gyakorlatilag passz.
    Ha beirod a cfg-be, akkor is kiveszi a CS. Szal miután megirtad a filet, tedd read-onlyra a biztonsag kedveert.
  • tehen_m
    Felraktam az updatet és utána csak a háátérképig tölti be... Mi lehet a gond???
    Plz help
  • Suny
    Hogy lehet eredeti cs: s ben előhozni a konzolt?
  • R9
    nincs nfp fájlom,lehet letöröltem
  • rezsofiz
    Bahahazze :DDDD
  • Phoenix007
    Borg, ezt a rate "20000" dolgot nem lelem. A másik kettő megvolt 20/30-as értékkel, azt átírtam 60-ra, de ezt a sima rate dolgot nem találom.
  • Phoenix007
    Thx Borg, minnyá megcsekkolom.
  • ghost cb
    Benne van az NFO file-jában.
  • R9
    helo!hogy is kell indítani a sourcét?azt hallottam hogy ki kell törölni a steam.dll-t és utána megvmit át kell indítani.valaki segítene?
  • tmate6
    Update 5!