73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#6454 Esetleg Steam-en reggeltél már? Mert ugye annélkül nemmegy.. ez vonatkozik szerintem a másik jelentkezőre is..... -
#6453 HI!
Megy a CSS CS cd kulccsal? -
#6452 Szóval márt régóta játszom vele, de vmiért péntek óta ezt írja ki! Volt esetleg vkinek márt ilyen? -
#6451 MountAppFilesystem() failed: SteamMountAppFilesystem 92,4294967295,0x138fd0c) failed with error 116: Cache needs repair -ezt a hibaüzenetet kapom az indításnál, már újbólraktam a rendszert is meg a gamet is vagy 5×, és mindig ugyan ez történik! És az a legrosszabb h. előtte elindult (kb 2 napja). Vki help!
-
#6450 Ok, thx, mindjárt beleírom. A másik kettőt átírtam, elkezdett veszett módon laggolni. Gondolom ez a rate fogja majd valahogy kompenzálni a dolgot. (25-95 között mozog az fps, a két értéknek 60-at írtam be. -
Borg #6449 Ja. Én legalábbis ezt tettem.
Meg a másik két sort is módosítsd azért :) -
#6448 Sziasztok!
Haveromnak kéne egy kis help, csak még nem regelt SGre szóval lássuk:
Kene egy kis help...Minden faxan menne CSS el , elindul az engine is...de utana kiir egy hibat, UNABLE TO LOAD MATERIALSYSTEM.dll.
Ha valaki tud pls mondjon vmit mert már kész van, kösz -
#6447 deha nem masolom be a steam enginet meg a steam dll.t
akkor beindul a cs s de amikor csatlakozok egy szerverre ezt irja ki.
"STEAM validition is reject"asszem ezt.de ha inditok egy single amikor egyedul vagyok akkor megy a cs s.csak online on nem. -
#6446 Haliho.segitseget kernek.felraktam a cs s final bigyot.jo 6 os protocol.ok.leszed empiro5 os.ok.ami file ban volt kimasoltam es felulirtam mindent.majd a crack file bol is mindent a helyere raktam.
ezutan elakarom inditani de kiir egy hiba uzenetet."unable to load...steam dll."ezt irja.most mit lehet csinalni? -
dolfy #6445 Sziasztok! Tört játékom van és azt szeretném megkérdezni, hogy lehetne ASE-ben játszani vele? Azt írja ki valamennyi szerver elindításakor, hogy "error in command line" Vagy tört játékkal nem is lehet egyáltalán...??? -
kangoo #6444 kérdés: rippel csak tört szerveren lehet játszani? -
#6443 Akkor töltöm :) -
#6441 ITT -
#6440 Az a 90 MG az a jo!!!:)))) -
#6439 Aham... tehát csak beírok egy sort akárhova a cfg-be valahogy így:
rate "20000"
és aztán read only-ra állítom a file-t és azzal annyi? -
#6438 Suny: Hátb találtam egy Patch5-öt,de ez 90MB,jót töltök én le? :S -
tehen_m #6437 Most én is tegyek be nagy képet és kérdezzem meg 20x hogy miért fagy az 5ös frissítés után??? -
#6436 talán így
:) -
#6435 Nem találtam meg -
#6434 Az emperionak (vagy minek) ami feltörte, van egy honlapja! És ott! De asszem van valmi magyar lap is! mingyárt megnézem... -
#6433 Én azOnline Patch 3-at raktam fel,merrt nekem azt mondták,h az jó hozzá,de mégse:D -
#6432 Okés,értem én :)
De nem találtam sehol.
Valaki tudna ADni egy linket,ahol le lehet tölteni ezt a Patch 5-öt? -
#6431 Vagy ha felraktad, akkor rosszul! -
#6430 Az a gond, mint minden embernek aki ide jön és tök uhgyna ezt kérdezi, hogy kurvára nem raktad fel a patch 5öt! Érteeed? Fel kell rakni hogy fusson! -
dolfy #6429 na mégegyszercssource hibaüzenet -
dolfy #6428 Mindent megcsináltam a faq rovat szerint mégis ezt írja ki.
Mi lehet a bibi? Help!!! -
tehen_m #6427 Viszont nekem nem válaszoltak. :(
-
#6426 az a gond hogy nem tucc olvasni faszfej -
#6425 Valaki nekem is segítsen már,minden serveren ezt írja ki!!!!!! MI LEHET a gond???
-
#6424 Valaki nekem is segítsen már,minden serveren ezt írja ki!!!!!! MI LEHET a gond???
-
Borg #6423 Azért, mert a source ezt elvileg már nem használja. Gyakorlatilag passz.
Ha beirod a cfg-be, akkor is kiveszi a CS. Szal miután megirtad a filet, tedd read-onlyra a biztonsag kedveert. -
tehen_m #6422 Felraktam az updatet és utána csak a háátérképig tölti be... Mi lehet a gond???
Plz help -
#6421 Hogy lehet eredeti cs: s ben előhozni a konzolt? -
R9 #6420 nincs nfp fájlom,lehet letöröltem -
#6419 Bahahazze :DDDD -
#6418 Borg, ezt a rate "20000" dolgot nem lelem. A másik kettő megvolt 20/30-as értékkel, azt átírtam 60-ra, de ezt a sima rate dolgot nem találom. -
#6417 Thx Borg, minnyá megcsekkolom. -
#6416 Benne van az NFO file-jában. -
R9 #6415 helo!hogy is kell indítani a sourcét?azt hallottam hogy ki kell törölni a steam.dll-t és utána megvmit át kell indítani.valaki segítene? -
tmate6 #6414 Update 5!