73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#6413 Mégegszer hátha!
Csináltam néhány probavideot, de amikor a .dem kiterjesztésü fileokat el akarom inditani, azt irja ki, hogy: "Unable to load filesystem_stdio.dll". Tud valaki segiteni? -
#6412 Hellsztok.
Tudnátok nekem segíteni? Mert nem tudom elindítani
Pedig már sokáig elfutottam vele
Már el is indul, de amikor csatlakozni akarnák egy szerverhez,akkor ezt írja ki:
Valaki tudna segíteni,hogy miért írja ki? és hogy mit csináljak??? -
tmate6 #6411 Már néztem de nekem mindig visszapipálja magát
-
#6410 nincsmit. -
dolfy #6409 Kösz jó lett!istenkira vagy thx az ötletet! -
dolfy #6408 És azt hol látom h ki töltötte fel oda?
-
#6407 valahogy én is ilyen ideges voltam utána:)
1 ötlet:próbáld meg azt jelszónak,aki feltöltötte a game-t oda! -
dolfy #6406 Azt a ki-be baszott.....mind1 köszi amúgy! -
#6405 igen :) -
#6404 az gáz.onnan én egy másik játékot töltöttem le,és nekem is kért jelszót.azóta sem tudok vele játszani.
töltsd le máshonnan. -
dolfy #6403 Mér az Gas? -
dolfy #6402 Igen! -
#6401 torrentről töltötted le? -
dolfy #6400 Szevasztok srácok!
Most töltöttem le a game-t,de amikor ki akarom csomagolni kér vmilyen jelszót!Ilyennel még nem volt dolgom please HELP!előre is thx! -
#6399 automatically switch to picked up weapons (if more powerful ) mellől vedd ki a pipát az options/advancedben. -
#6398 neten is ez kell. -
#6397 Mert amikor meghal az ember akkor bebisztositja :DD
egy rossz pont a készitőknek... -
tmate6 #6396 Hi nem tud ki egy konzol parancsot arra hogy mikor pisztoly van a kezemben és felveszek vmi fegyvert akkor amég én nem váltok át a felvett fegyvere ne mutassa azt, és ez azért lenne fontos mert ha felveszek vmit és pont jon egy csávó akkor amig kibiztositja addig pofán szed :P -
#6395 Csináltam néhány probavideot, de amikor a .dem kiterjesztésü fileokat el akarom inditani, azt irja ki, hogy: "Unable to load filesystem_stdio.dll". Tud valaki segiteni? -
Rolee Papa #6394 -
#6393 Haveronak megvan a tört HL2 Emporios változata!
Azzon el lehet indítani a CSS-t? És ha el hogyan? -
#6392 úgylátszik a rate beállítás a kulcsa mindennek, mert most beállítottam és végre le lehet lőni mindenkit rendesen -
Borg #6391 Figy.
config.cfg-be irod ezeket a sorokat:
rate "X"
cl_cmdrate "Y"
cl_updaterate "Y"
Az X lehet pl 20000. Nagyobb számot felesleges beirnod, mert nem értelmez többet ennél. A 20000 meg általában jó a min 384-es kapcsolatokhoz.
Az Y meg nagyjából az átlag vagy a max FPS-ed értékét kellene hogy takarja. Már csak abból a megfontolásból is, hogy forgalmasabb helyzetekben ne legyen eltérés az általad látottak, és a valódi történések között. Tehát ha pölö átlagosan 60FPS körül teker a CS neked, akkor szinte felesleges ennél többet benyomni. Nagyobb csatában ez az FPS úgyis csak kevesebb lesz, tehát 60 packettel másodpercenként nagyjából összhangban lesz a 60 frame/sec-eddel.
De beállíthatod próbaként amiket lejjebb irtak, pl 101, és majd látod jól, hogy nagyobb csatákban szépen belaggol, mert a 101 már bőven több adatot akar felküldeni/letölteni /sec, mint amennyit a sávszéled lag nélkül kibir. Másrészt ha úgyis csak 60 kockát látsz másodpercenként, már minden 61. packet is felesleges sávszélesség foglalás, tehát lag forrás.
A max fps miatt meg ne aggódj, mert úgysem akkor fog felugrani neked 80-100 fps-re, amikor éles helyzetben vagy, és számit a rate...
Én most 20k/90/90-re lőttem be, de egykét esetben még így is belagolt 512-es nettel. Mondjuk most hogy pár napja 1M-es a net, még nem próbálgattam feljebb rakni. De úgyis felesleges, mert az FPS-em nekem is átlag 70. -
#6390 frissítik a steam-et és azért nem jó vagy mert valamit rosszúl csináltam? -
#6389 Helósztok
Feltettem a játékot regisztráltam magamat a steam-en feltettem az 5 emporio javítást aztán crackoltam a játékot. és azt írja ki hogy:unable to load filesystem_steam.dll -
#6388 Öööö ... izé ... Grent, hazudnék, ha azt mondanám, hogy bármit is értek abból amit írtál. Tehát a konzolba beírom ezt a három parancsot, és akkor jó lesz nekem. És ezt így kötőjellel, hogy cmdrate 80-100, vagy a két érték között egy konkrét valamit kellene kiszámolni, és azt beírni. Na meg minek kell három parancs? Végül is csak attól függ az egész, hogy milyen gyors a neted, nem? Nekem elvileg 1024-es, gyakorlatilag 1012-1013-on megy stabilan. Akkor én ebből hogy is tudom kiszámolni a megfelelő értékeket?
HotDog: egészen biztosan leszenk még új pályák, netán skinek. Mondjuk ha skinből nem lenne több, az nem is lenne baj, vagy esetleg úgy, hogy pályánként egy-egy megadott skin a két csapatnak. Vagy esetleg azt lehetne megcsinálni, hogy valami karszalagjuk van az embereknek, hogy nagyjából fel lehessen ismerni ránézésre, hogy ki kicsoda (R6 Raven Shield-ben volt ilyen.) Hogy a fegyvermodellek ugyanazok lennének, az szerintem erős túlzás. Szvsz nagyon szépek a fegyverek. És (szintén szvsz) minden fegyver jól használható. Én speciel kb öt kivételével mindet szoktam használni. -
HoTDoG #6387 Ez már a végleges verzió? Új pályák, esetleg új fegyvermodellek, új textúrák már nem fognak megjelenni?
Kicsit többet vártam ettől a játéktól. A textúrák nem olyan jók, a fegyvermodellek a régiek, a sebzések is a régiek...
Ismét van kb 5 használható fegyver... Újításoknak szinte nyoma sincs, az engine-on kívül.
Ami tetszik, h végre használható a füstgránát. -
#6386 Valaki tudna adni egy linket ahonnan letölthetném az emporio-s crack-ot? -
#6385 Na de ez Lanon van. 20000 80-100, 80-100 a normális szerintem
rate 20000
cl_cmdrate 80-100ig
cl_updaterate 80-100 ig..
Ezek igy már elég jó hmm realitás érzetet keltenek.
Bár az AK az még mindig szar.... -
#6384 Tök jó lenne minden,ha ez nem függőleges lenne :D
-
#6383 azt meglehet ha eredetibem egveszem és ugyanazzal a seriallal meg névvel rakom fel 3 gépre és ugy menne lanon? -
#6382 beállítás: beírod konzolba. -
#6381 25000 101 101 ezek a cpl értékek -
#6380 Ehüm ... és ezt hol/hogyan lehet beállítani, illetve a helyes értékeket kiszámítani? -
#6379 Kösz, ez jó ötlet volt, megtaláltam a leírásokat a neten és ebben a topicban is, remekül működik. -
#6378 Ez olyan kb, hogy játszol és érzed hogy jó jó de nem az igazi, mindig hiányzik az az 1 -2 golyó hogy betaláljon.. ÉS amikor beállítod a rate-t és a társait akkor érzed hogy ezaz, és jönnek a frag-ek. Nállam bejött... -
#6377 >rongybabás a cs:s??
Az ám!
>hogy kell SOURCE-ba logot készíteni és beilleszteni????????
Csinálsz egy 256x256-os .tga-t, lehet alpha csatornája is, aztán CS:S-ben options alatt lesz olyan, hogy import logo, ott jól rákeresel, megnyitod, és má' benne is van. Asszem lehet .gif-et is berakni, mert már egy jópár animált cuccot is láttam. -
#6376 Le tudná valaki részletesen írni hogy kell SOURCE-ba logot készíteni és beilleszteni????????
-
#6375 figyu egy kérdés!!
rongybabás a cs:s?? -
#6374 >Phoenix, hidd el attól ottlesznek a hs-ek ahol kell lennie, nekem bevált...
Bocs, ez most így nem tiszta... Mi lesz hol?