73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Suny
    ehhhe, csak 6 verzióval frisseb...
  • Suny
    lehet, valmai karaj vírus
  • Suny
    megpróbálok firssebb drivert szerzni ki tudja..
  • Suny
    valami ötlet?
  • Promi #6530
    Szerintem a hiba az on keszulekeben van.:)
  • Suny
    Hol lehet ezeket kurvára lecseszni? van valami jó kis email címük?
  • Suny
    és a sourcet sem, uyganis ezért itt raplizok, nem a hl2 topickban:D
  • Suny
    oksa, feloldotta, de attól még nem indul:D Szal akkor azért nem kell beírnom a keyt mert már egyszer beírtam, sé akkor automatice unlockolja...ok akkor már értem
  • Suny
    most feloldotta nekem a hl2! de mégse bírom tolni, pedig 10perce lett vége az installna
  • Promi #6525
    Neke.=Neked.
  • Suny
    Mert úgy volt hogy felraktam egyszer. ok reinstall. Felraktam mégegyszer. Ugyan itt sgn csak hl2 rovatban megkérdeztem mit csínáljak, azt mondták nem is kell beírni! És most meg azért szertném aktiválni, mert lehet, hogy update miatt, kiszűrik a nem aktiváltakat, és ezért nem megy! amúgy beírtam most mégegyszer a keyt, és azt mondja, más már használja! Ja bazd meg más használja: ÉN TE FASZ STEAM!!!!:PPPP
  • Promi #6523
    Matrix jol leirta Neke.
    Ha mar aktivaltad a jatekot, megadtal 1 jelszot 1 login nevhez, ez utan akar mit csinalsz legkozelebb felrakod a steam -ot be loginolsz ugyan avval a login/pass. -el akkor feloldja a hl -t.
  • [NST]Cifu
    Az előbb még azt írtad, hogy a CD-key-t nem kellett beírni sehova, most meg azt, hogy nem fogadja el. Hogy is van ez?
    Azt sem teljesen értem, hogy mit csodálkozol az uninstallnál - csak a kitömörített dolgokat törli, a .GCF file-ok megmaradnak a SteamAps könyvtárban...
  • Suny
    Belépek...és akkor onnan mit kell nyomkodni, hogy eljussak megint az aktivációho?
  • Suny
    A Valve egy nagy fasz! mégis mire számítottk? Hogy lehet majd rendesen tolni a HL2 amikor ezt a szar steamot használják? És mi az bassza meg, hogy megveszem a gamet (amikor szinte ingyen akárhonnan le lehete tölteni) 100.00 ft étrt, és akkor nem rakhatom fel 1nél töbször? mekkora lol dolog ez:P
  • M@TriX
    sztem elcsesztél valamit...
    ha már aktiváltad a gémet és leformázod a vinyót, akkor először Steam install és beloginolsz azzal az accoddal, amelyikkel aktiváltad a gémet...
  • Promi #6518
    Szerintem add ide nekem a cd -key edet majd en kiprobalom
  • Suny
    Tök ugyan azt csínálja! Felpörgeti a cd, tölt, és nem indítja a gamet! Aztán leállítja a cd pörgetését!:PPP De miért ?? Kurvára iseges vagyok
  • Suny
    Eredeti van! boltban vettem! Amúgy meg nem fogadja el a cd keyemet!Reinstalláltam a windowst, ujjra kellett rakni a HL2 és nem fogatta el a cdkeyt, ugyan azzal a steam accal sem!:P Most meg ujra raktam a gamet, és nem indul el ugyan úgy! mi a fasz a baja?
  • McHaals
    megint steam update volt... van már emporio 6-os update? :)
  • M@TriX
    biztos eredetid van?

ugyanis az aktiváláskor kell beírni...
  • Suny
    meghogy minek raknak cd keyt a game mellé, ha nem is kell beírni sehova:P
  • Suny
    kurva nagy LOL! Most unninstalláltam a HL2őt bemegyek programfilesba, hogy megnézzem télleg ilen gyorsan törölte e a gamet, és ugyan akkora mint volt, 4,7GB és csak a hl2, meg a source ikonját tüntette el:PPPPPPPPPP
  • M@TriX
    sztem ha törlöd akkor újragenerálja...
  • Suny
    pedig nekem legális, és fel is pecsselte tegnap, és utánna még toltam is vele!
  • Suny
    amúgy meg kurvára nincs kedvem ujjra füérakni, mert vagy 2 órát installálja!:P
  • Suny
    nem hiszem el bassza meg! HL2 se megy! Most meg mi a **szom van? eldobom az agyam basszák meg!
  • Suny
    Megűrülök! Itt van az erdetei cs: s, és most nem megy! (eddig toltam vele szal nem ma kaptam vagy ilyesmi)Elindítom, tölt... felpörgeti a cd, és aztán semmi! Tegnap a config fileban kellet módosítgatnom egy két dolgot, hogy legyen console! és azóta nem megy! valaki nem akarja átküldeni a config fileját?
  • Sugam
    hehe.vagyis varhatok megint:).asszem ezigy nem koser.megyek es megveszem vmikor.kb mikor jon az uj patch nekunk?:DDD
  • [NST]Cifu
    Ez annyit jelent, hogy újabb patch jött ki az eredeti játékhoz...
  • Sugam
    na ez kesz.tegnap vigan nyomtam ma meg 7 es prtotocolt ir.volt ilyen mar vkinek?
  • R9
    na játszunk?
  • Yoyoyo
    Lenne egy kérdésem.
    A gémem full. Vannak olyan szerverek amikre ha fel akarok lépni akkor azt írja ki h "your steam ticket id has been expired"
    ez mitol van???
  • dolfy #6501
    vesszen a warez!!!!
  • mikisanzi
    Srácok!
    Megy valakinél a steam-es friends opció?Mert nálam sehogysem akar.Eredeti a game. A havernál is.
  • R9
    lenne egy kérdésem!van egy havarom és akarunk egymással játszani?természetesen tört a játék :)
    hogy tudunk egymással játszani?
  • Sugam
    jeee koci mar mukodik:))
  • Sugam
    naok.mst megcsinalom igy(eddigis hasonlo keppen csinaltam).
    aztan vagy lama vok vagy nem.
  • M@TriX
    vagy nem :)
  • Zsoltika 007
    Hagyd a francba minek irkálod?? Majd megtanulják használni lent a keresőt..