73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Csacsy
    Sziasztok. CS:Sourcet csak Steamen keresztül és eredeti kóddal lehet játszani?
  • HaP
    Hello emberek valaki jojjon jatszni:(
  • BaLeeX
    Thx!
  • Mr.Grent
    http://www.half-life2.hu/ itt van egy olyan hogy hir amiben hibás cache-k-et javít ezeket prószáltad már?
  • Mr.Grent
    Yees te voltál... én is sry csak tudod berág az ember ha 10x meséli ugyanazt, de majd kereslek.
  • Phoenix007
    Na Grent nem akarok senkivel bajuszt akasztani, ennek ellenére ma te vagy a második. Szóval ha ez IS félreértés volt, akkor megint csak szori.

Amúgy egész pontosan Phoenix [hun] ¤ -nak írom a nevem. És én is láttalak téged.

...már csak meggondolom kétszer is, kinek mit szólok be...
  • Mr.Grent
    "meg ez a hiszti, hogy jajmondjatokmármagyarszervercímeket?!? " Erra attam ama kommentem. De mintha ma láttalak volna egy cs:s szerveren. Vagy csak a nevetek volt hasonló.
  • Mr.Grent
    És nemneked írtam hanem a xynak aki megint csak azt kérdezi amit előtte kérdeztek meg kb 4 commentel alább. Nemvagyok túlokos, de te ezekszerint az vagy.
  • Mr.Grent
    Goodfather :Jah hogy te nemhasználsz ASE-t. És csak a gámán belül listázol vazz nagyonegybeirtad, átolvastam megint. Mert ott is meglehet tenni ugyanezt, sőt ha a haverod tolja és meg akarod találni akár azt is megteszi neked.

Capone : meg szerintem nézze meg a drivereket, mert ha a gép lefagy akkor ott gubanc van azon a tájékon. Vagy, szedd ki a config fájlodat? hátha a beállításokat nemszereti. Ennél többet nemtudok mondani, sajnos nemhallotta még ilyenről.
  • Phoenix007
    >Na de akinek apuci tolja a segge alá a gépet , és hazahozza a valódi tdk-tokos hl2-t

Na remélem, ezt nem nekm írtad... nekem apuci már jópár éve nem "tolt a seggem alá gépet", és ha megkérdeznéd, hogy mi az a HalfLife 2, akkor igen hülyén tudna nézni, miuán fogalma sincs róla... Először... Másodszor pedig amíg a Luzifer féle CS:S-vel toltam, addig uyganez volt a jól bevált metódus. (írtam is ezelőtt nem sokkal, hogy az eredeti rohadtul ugyanolyan, mint a tört volt, és ez egy kicsit gyanús...) És azért kérdeztem meg itt, mert tudtam, hogy vannak segítőkész emberek, mint pl Caponee, és leírják nekem dióhéjban, hogy miről van szó, amúgy meg annyit nem ér nekem, hogy elkezdjek keresgélni utána. Persze azt is sejtettem, hogy vannak ilyen túlokos professzorok is, akik az ilyen bugyuta kérdéseken így fel tudnak háborodni...

>Én meg imádom az olyan faszokat akik 1000 IQ jöttek a világra.

Caponee, az intelligencia valóban veleszületett tulajdonság, nem lehet fejleszteni, IQ-t növelni, satöbbi. Úgyhogy Mr.Grent már így marad...
  • Mr.Grent
    Bocs hogy imádsz, de én elösszőr szétnézek olvasok és ha nemmegy akkor kérdezek. De nem fordítva.. Jah és aki eddig megkeresett privibe annak szívesen segítettem. Csak nézd már vissza a forumot mennyien jöttek be hogy ezt hol meg azt hol és most és azonnal. De annyi fáradtság hogy megpróbáljon maga ura lenni annyi nincs. nem 1 és nem 2 volt ilyen. Több 10... Iq-m sajnos nincs ezer de ne utálj.. imádj..... :D :D
  • Caponee
    Én meg imádom az olyan faszokat akik 1000 IQ jöttek a világra.
  • Caponee
    http://www.udpsoft.com/eye2/index.html
  • Caponee
    Egy srver kereső.jobban át lehet tekinteni meg van benne jónéhány kényelmi funkció.Probáld ki.
  • Mr.Grent
    Na de akinek apuci tolja a segge alá a gépet , és hazahozza a valódi tdk-tokos hl2-t annak nincs ase-ja :D Meg ugye a neten is csak a warez oldalakat ismer, a google meg titkos, vagy a yahoo.

Mindig lessznek losserek :D
  • Phoenix007
    Namármost emberek lesz egy nagyon láma kérdésem, előre is bocsi. De mi az úristen ez az AllSeeingEye dolog, meg ez a hiszti, hogy jajmondjatokmármagyarszervercímeket?!? Hát a fene tudja, de én nyomok egy Refresh-t, mire kiad nekem 2200-3800 db szervert, ping szerint sorbaállítom, és ottvan nekem kapásból egy csomó magyar. Amire ugye gond nélkül be is tudok lépni, és jáccani...
  • Mr.Grent
    Vagy jelenleg a steam nemmüxik, próbáld később.
  • FLeK0
    http://steampowered.custhelp.com/cgi-bin/steampowered.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=80
  • BaLeeX
    HELP emberek!

Végre megvan a steames CS:Source-om legálisan (vagyis kuponnal) a melóhelyen leszedtem, elindítottam működött. Kibackupzottam dvd-re hazajöttem, visszabackupzottam és most indítani akar is ilyet ír:

Steam - Error

The game is currently unavailable.
    Please try again another time.

Gondolom ez a dolog nem normális mivel offline is simán kéne neki indulni, ötlet?
  • Caponee
    Volt már valakinek olyan baja hogy eredeti HL2 vel próbálnám nyomni a cs-t de, nem tudom, mert elindul de, amint bele mennék az optionsba vagy bármit, csinálnék, lefagy. Nem csak a progi fagy, meg hanem a gép is. Próbáltam elindítani server keresővel is (ASE) el is indította de, nem tudtam belépni játékba, se mert megint fagyizott minden.

PLS HELP
  • Mr.Grent
    Nemtudjuk, de ha megvan ,miért szólj... :D
  • mikisanzi
    SziAsztok

Steames friendsben a havert csak offline-nak látom, mikor online s ugyanígy vissza.Pedig mindkettőnk státusza online.A játékok eredetiek, tudunk neten játszani csak szertnénk használni a friends opciót de nem megy.Mi lehet a baj? Ha valaki segítene megköszönném.
  • Adam5
    HL2 topicban nem tudtak segíteni itt hátha.

A hammer editor vmf és vmx-ben menti el a mapokat de a hl2-nek bsp kell. mivel lehetne át konvertáni?
  • Mr.Grent
    Kedves norbert
  • clio1616v
    Hülye láma vagy b+...
    Akkor ne játszál. SzVSz
  • RaSTaBaNDiTa
    hat az olyan lehet mint trackballal vagy touchpaddal tolni
  • Mr.Grent
    az az amit mondtál, egy egér csak pisztoly alakú.
  • RaSTaBaNDiTa
    az a pisztolyos egér cucc az mi?
  • Mr.Grent
    Wazz van itt valaki aki ismeri a témaindítót. Mert ráférne egy kis faq a forumra, vagy nem?
  • Mr_no_NaMe
    Ja,aztis próbáltam!
  • Mr.Grent
    Keress és ne idegesíts........mindenkit.
  • Mr.Grent
    Mindent a főmappába, vagy nem?
  • Mr_no_NaMe
    Én Darfe néven játszottam még régen a CS:Bots enabled szerveren.
    Aztán letöröltem a csét.
    Most meg újra feltettem de fakkom ojan béna vagyok hogy nem birom hozzá megcsinálni a steamet(ezt még nem igazán bütykölgettem)
    Veled meg nem akarok összeveszni,nem vagyok csiter,de ha nem hiszed akkor sajnállak...
  • Balazs04
    Anyád
  • Sugam
    kapunci neven nyomom.inkabb 1.6 ot.majd kesobb megyek at veglegesen cs.s re:)
  • Borg
    Én ezen.
  • Phoenix007
    >Eh bammeg erre nemtok mit mondani...
    >Mi a büdös franc értelme lenne cheatelni neten csébe?

Na látod, a kérdés jogos? Mi értelme van CS:S-ben csítelni? Semmi! Mindenki csak utálni fog, és jön "a jól megszokott csitergeci duma". Aztán később még ki is bannolnak. (ár már ott tartanánk...) Hogy aztán a cheatland-en lévő csítekből mi hol működik, azt meg ugye honnan tudnám? Szóval nem hiszek én semmit, csak - ahogy mondani szokták - túl sok a véletlen egybeesés... Mindegy, ha alaptalan volt, akkor szori.

>akkor már találkoztunk, emléxem a nevedre ;)

Te milyen néven nyomod? Sőt, úgy általában, ki milyen néven nyomul?
  • Tibor
    honnan lehet letölteni a csét?
    plz linket
  • Mr_no_NaMe
    Na simán feltelepítettem a cs-t nem tettem rá semmit csak az updatet és elindult!
    Ha a steam.dll-t bemásolom akkor nem megy!

Nem értem
  • Kaszi46
    te meg írni