36663
  • North
    Nem számoltam hanyadik, de a büntető a legjobb, amikor a kapus elvetődik balra, majd még van ideje visszaérni a másik kapufához. :D
  • forza milan
    de az elsö se semmi!:D
  • forza milan
    hahahah!nem semmi!nekem aza 4 lövéses teccik naon!:D
  • Rudee
    Images.sportsline.com, a linkből nem lett volna nehéz rájönni.
  • Fossa Dei Leoni
    az oldal linkje kellene, ha meg van
  • Sheva
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nyálas volt a csel :P
  • Sheva
    #1758 tessék
  • Fossa Dei Leoni
    Nem tudnád a linket betenni?
  • Fossa Dei Leoni
    A link kellene.
  • tep
    A humoros és aranyos topikból:

Pelleri -linkje..........ha vki még nem látta :DD
  • Sheva
    Goal.com:

AS Roma tell AC Milan: £12M cash for Cassano
    tribalfootball.com - August 18, 2005

AS Roma have told AC Milan chiefs they want a straight £12 million cash offer for star striker Antonio Cassano.

Milan and Roma are locked in negotiations this week over Cassano, who refuses to sign a new contract at the capital club and could pen a pre-contract with a rival in January.

Milan doesn't have the £12 million Roma are demanding, but are offering a cash-plus-player swap involving Dario Simic, Johann Vogel and goalkeeper Christian Abbiati.

The Champions League finalists are willing to offer £6 million plus two players in exchange for Cassano.

• Sheva

Gila gól
  • Sheva
    Az AS Roma közölte a Milan vezetőivel, hogy csatárcsillagukért, Antonio Cassano-ért 12 millió Font kézpénzt szeretnének.

A Milan és a Roma a hét végéig lezárja a tárgyalásokat Cassano ügyében, aki visszautasította a fővárosi klub ajánlatát, és Januárban aláírhat egy előszerződést a rivális csapattal.

A piros-feketéknek nincs 12 millió Fontjuk, amennyit a Roma kér, de a Milan némi kézpénz mellé még játékosokat is ajánl, mint például Dario Simic, Johann Vogel és a kapus Christian Abbiati. A Bajnokok ligája döntős klub 6 milliló Fontot, plusz két cserejátékost fog kínálni Cassano-ért cserébe.
  • Sheva

Serginho bomba formában van...
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
    Tegnap volt pontosan tíz éve, hogy Marco Van Basten bejelentette visszavonulását az aktív futballtól. A holland csatár, aki folyamatos térdsérüléssel bajlódott 1995. Augusztus 17.-én a trófeateremben tartott sajtótájékoztatón közölte lehangoló döntését.

Ezen a napon így búcsúzott:
    „A futball folytatódik és a Milan-nak sem lesz vége. Baggio, Savicsevic, Weah, Maldini és Baresi még itt van. A Milan mindig látványos marad.” Arra a kérdésre, hogy mit szólna, ha visszavonultatnák a mezét, ezt válaszolta: „Nem érdemlek ilyet. Franco Baresi egész életében a Milan csapatában játszott, ezért vele megtörténhet. Nyolc évet töltöttem itt, de csak hat szezont játszottam, és a kilences egy csodálatos mezszám. Teljesen helyén van, hogy Weah viselje a következő idényben.”

A Luigi Berlusconi Kupát a következő nap, azaz Augusztus 18.-án Pénteken rendezték meg, ahol Van Basten tiszteletkörrel búcsúzott a szurkolóktól.

„Remélem nem hatódok meg túlságosan, mert csúnya arcom van, amikor sírok. Természetes, hogy mindenfelé üdvözlöm a szurkolókat. A családom teljesen nyugodt. Valójában, ha rossz döntést hoztam, akkor egy kicsit lett rosszabb nekik.”

Végül ejtett pár szót a térdéről:
    „Nem tudok semmit a térdemről. Csak azt tudom mondani, hogy az orvosok a lehető legjobb szándékkal mindent megtettek, de nem jártak sikerrel. Ez van.”
  • Sheva
    beírod lennt a keresőbe h KUPAÁTADÁSUTÁN és megtalálod...
  • Rudee
    #1758-ba is ott van, írtam is neki de válasz helyett inkább kitörölte azt a hozzászólásomat.
  • Fossa Dei Leoni
    ez a kép honnan van?
  • North
    Arrivederci!
  • Sheva
    na én léptem szunyálni csumi

FORZA MILAN!!!
  • North
  • Sheva
  • North
    Io? Il grandissimo!:)
  • Sheva
    a Brazil meccsen Ricardinho mekkora szabigólt vágott
  • Sheva
    te is igazi Milan fan vagy ízig-vérig igaz? :)
  • Sheva
    jaaaaaaaj de néha unatkozok :DDDDDDDD
  • tep
    dán-angol 4:1 jó meccs lehetett :)
  • North
    Ne panaszkodj! Így legalább mindig neked van igazad.:)
  • tep
    hoppá.....a hollandok 2:1-re állnak a németekkel :)
    wááá a dánok meg már 3:0-ra az angolokkal :)))
  • tep
    ilyen játékoskerettel muszáj nyerni......ha már a nagy rivális Juventus-t is +vertük :)
  • Sheva
    mi az Ascolival kezdünk idegenben
  • Sheva
    aug. 28-29.
  • tep
    hát ez csak azért van , mer még nem kezdődött el az idény....télleg...mikor is kezdődik az olasz bajnokság?
  • Sheva
    na de mondom jöhetnél gyakrabban is mert itt szinte csak én vagyok :PPPP
  • Sheva
    szivesen végülis ezért vagyok házigazda :)
  • tep
    huhh......jó meccs volt
    a második félidőt végig uraltuk
    ez az Ibrahimovics nagyon veszélyes a kapunkra......legközelebb jobban kéne rámászni , nem szabad élni/lőni hagyni
    köszi , hogy belinkelted
  • Sheva
    hát jah jól nyomták a fiúk de sajna megint kikaptunk nem baj lesz ez még jobb :)

de azért járhatnál erre többször is :)
  • tep
    szeretem ezt a magyar válogatottat.........mindig nyerek rajtuk egy kis lét
    de félretéve a tréfát , most azért elég jól játszottak.....csak sok labdát eladtak
    tetszett Messi villámjátéka is :))