36663
  • R9
    balettozik?:D
  • McFrost
    Gattuso menjen a ManU-ba Keane pólására! Milanban idén nem lesz szerepe....
  • Sheva
    jééé vendégek üdvözöllek titeket
  • Sheva
  • gabber_saviola
    Forza Gattuso
  • McFrost
    "mert ez az a klub, amely minden alkalommal figyel a játékosokra"
    ez nagyon erős!
  • Sheva
    Az AC Milan középpályása, Rino Gattuso riadót fújt a Manchester United számára, miután bevallotta, hogy elgondolkodott a jövőjével kapcsolatban.

„Az elmúlt 10 napban sokat gondolkodtam azon, hogy elhagyom a Milan csapatát, mert túl nagy nyomás alatt vagyok,” – ismerte be Gattuso. De a maradás mellett döntöttem, mert ez az a klub, amely minden alkalommal figyel a játékosokra. Ezerszer is át kell gondolnod, mielőtt elhagysz egy ilyen gárdát, mint a Milan.
  • Sheva
  • Sheva
    bár erre már nem sok esélyt látok
  • Sheva
    igen Maldini tavaly se volt vele semmi baj
    ha megint 100%-os lesz akkoir a védelem marad a régi vagyis nagyon jó
  • R9
    Maldini
  • Sheva
    és ha Maldini felépül akkor lesz :P
  • R9
    figyuka megint akkora baromságot írtál hogy ez nem igaz.Mindkettő csatár és nem ugy játszanak hogy ha Adriano támad akkor Sehva védekezik meg fordítva a védőkön múlik tavaly a Milannak sokkal erősebb védelme volt....
  • Sheva
    Forza MIlan!!!
  • SuperPippo
    Ciao!
    Benéztem már ide többszőr,de csak keveset szóltam hozzá,mert így is több Milan fórumban leírom a véleményem:)

Forza Milan!
  • Sheva
    Man Utd alerted as Gattuso ponders AC Milan future
    tribalfootball.com - September 3, 2005

AC Milan midfielder Rino Gattuso has put Manchester United on red alert after admitting he is considering his future.

"In the last 10 days, I did think about leaving Milan because I felt under too much pressure," he stated.

"But I decided to remain because this is a club who look after players in every way possible. Before leaving a side like Milan, you have to think about it a thousand times."
  • Sheva
    Serginho: We Cannot Lose More Points
    9/2/2005 7:16:00 PM
    The Brazilian player warned Milan to be more careful starting from the next league match.
    Serginho believes that the Rossoneri can get back to winning ways against Siena following the 1-1 draw achieved against Ascoli.

“In future we cannot lose more points. Already against Siena there will be another Milan. We are aware of our qualities; we know we can do well.”

The Milan winger added spark to the controversy which is still raging regarding the match against Ascoli.

“The Ascoli game was strange, on an impracticable pitch. Certain matches don’t make sense. The critics hammered away against us, but after the Champions League final at Istanbul it’s normal; that’s how it works in Italy. However in the second half we still showed some good things, we created chances.”
  • forza milan
    azzal idegesitenek mostanában,hogy adriano sokkal jobb mint sheva!kiváncsi vok ki lött több gólt az egymás elleni meccseken!hát sheva!
  • Sheva
    há vhogy így
    amúgy csáó nem láttalak még errefele
  • SuperPippo
    Tudod ki ő?
    Aki nektek mocskos sok gólt lőtt már pályafutása során:))
    A mumusotok:)))
  • Sheva
    ne hagyd magad szóljá be neki te is :DDDDDDD

csak ne itt :P
  • forza milan
    értettem,kapcsoltma miután beirtam!nagyember...:P
  • Sheva
  • Sheva
    I Wanted To Leave Milan-Gattuso
    9/1/2005 6:01:00 PM
    AC Milan’s midfield lion Gennaro Gattuso revealed he was on the verge of leaving the Rossoneri.
    “In the past ten days I wanted to leave Milan becasue I felt under pressure,” he said.

“But then I decided to stay, because its a club that helps me in all manners possible, and before leaving such a situation, one thinks a thousand times,” he added.

It is unclear where Gattuso wanted to go once he left Milan.
  • R9
    :D
  • Sheva
    kisember :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • R9
    jajj kis ember nem érted a poént...
  • Sheva
    Chivu januárban jön lehet...
  • Sheva
    PAOLO NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Az AC Milan veteránja, Paolo Maldini kijelentette: komolyan elgondolkodott azon, hogy pompás karrierje a végéhez ért. A 37 éves játékost még két éves szerződés köti a piros-feketékhez, de elfogadja azt a tényt, hogy még ezelőtt visszavonulhat.

„Gondolkodtam már azon, hogy abbahagyom,” – vallotta be a védő. „Ilyen idősen természetes dolog erről elmélkedni.”

Az egykori balhátvéd Olaszország legkiemelkedőbb játékosa, aki az elmúlt 20 évet a Milan szolgálatában töltötte, de ezek a dolgok egyre többet merülnek fel benne.

„A múlt évben is töprengtem a befejezésen, amikor megújítottam a szerződésem,” – folytatta Maldini. „Hasonló dolog történt a szezon kezdetén is. Úgy gondoltam, hogy ez a 6 hét kihagyás jót fog tenni, de a helyzet rosszabb lett. Ezek szélsőséges gondolatok, amelyek megfordulnak a fejemben. Az érv, ami miatt folytathatom: a testem. Még mindig jó formában érzem magam.”

Maldini, aki jelenleg kisebb térdsérüléssel bajlódik, kijelentette: miközben pihen, vissza szeretné nyerni régi formáját.

„Akkor fejezem be a játékot, ha tényleg azt akarom, de még rendszeresen az első csapat tagja vagyok,” – jelentette ki a csapatkapitány. Ezért nem foglalom a helyet a kispadon, mert egész életemben kezdőjátékos voltam. „

A Capitano elmondta: most játszani fog, de nem garantálhatja, hogy mi fog történni a közeljövőben.

„A helyzetem hónapról hónapra kiértékelem,” – folytatta. „A szerződésem 2007-ig szól, de lehet, hogy nem fogom kitölteni. Nem az a célom, hogy csak a játék miatt folytassam.”

Pár órával Maldini nyilatkozata előtt, csapattársa Gennaro Gattuso kijelentette: hogy elgondolkodott azon, hogy a nyomás miatt elhagyja a Milan gárdáját.
  • Sheva
    a király :DDDDDDDDDDDDDDD
  • forza milan
    ezt direkt csinálod?
  • R9
    ő ki ?:DDD
  • Sheva

egy győzelem kell az ukránoknak
  • Sheva
    Gilardino: De Santis Was Unlucky
    9/1/2005 7:30:00 AM
    The Milan striker defended the referee for the choice to go-ahead with the Ascoli-Milan match.
    Alberto Gilardino went back to the Serie A match played by Milan at a water-logged Ascoli pitch.

"The pitch penalized everyone. De Santis was unlucky because he made the ball bounce in the only part in which it was possible to play. The rest of the ground was impracticable."

Gilardino believes that the Rossoneri will return to winning ways soon.

"I’m not worried. Milan will recover already from the match against Siena."
  • Sheva
    A klub hivatalos oldalán az AC Milan közleményt adott ki, miszerint Dimitrios Eleftheropoulos csatlakozott az A.S. Roma csapatához. Sokáig biztosra vehető volt, hogy a görög hálóőr a Siena gárdájában folytatja, de az átigazolási időszak utolsó napján a fővárosiakhoz igazolt. A hírek szerint a piros-feketék nemcsak eladni, hanem venni is szerettek volna.

Az elmúlt 24 órában sok név merült fel a védelem megerősítésére, mint például Cristoph Metzelder, Alex, Gonzalo Rodriguez vagy Felipe Da Silva, de végül senki sem érkezett. A sérült Pippo Inzaghi pótlására szóba került még David Di Michele megszerzése, de ez az üzlet sem valósult meg.

Érkeztek: Alberto Gilardino, Christian Vieri, Marek Jankulovski, Johann Vogel és Zeljko Kalac.

Távoztak: Dimitrios Eleftheropoulos, Christian Abbiati, Jon Dahl Tomasson, Guiseppe Pancaro, Vikash Dhorasoo, Hernan Crespo és Christian Brocchi.

• Sheva
    hát jah máshova nem is kellett volna már senki de a védelembe egy ember kellett volna
  • Johnny23
    és naggyon ugy fest,hogy sehova se

azért 1picit csalódás,mert sztem min. a védelembe kellet volna még vki
  • Sheva
    na senkit nem igazoltunk a védelembe
  • Sheva
    Adriano Galliani ugyan tagadta, hogy új játékos érkezik a Milan csapatába, de mégis felmerült a PSV Eindhoven (a Chelsea-től van kölcsönben) labdarúgójának, Alexnek a neve, mivel Paolo Maldini sérülése miatt aggódik a klub orvosi stábja. Abramovich nem akarja eladni, mert a jövőre nézve fontos játékosa lehet az egyesületnek, de mert jó kapcsolatban van a piros-fekete klubbal, talán kölcsönadja nekik. Ha ez az üzlet nem valósul meg, akkor a Milan listáján a következő két jelölt, Felipe Da Silva az Udinese gárdájából, illetve Gonzalo Rodriguez a Villarealból.

Ami a csatársort illeti: Filippo Inzaghi fizikai állapota nem tökéletes, és Alberto Gilardino még nem épült be teljesen a csapatba. Ezen okokból kifolyólag Braida és csapata fontolóra vette David Di Michele megszerzését az Udinese-től.

• Sheva
    Miután Paolo Maldini fizikális problémákkal küzd, a védelem átlagéletkora magas, és az utóbbi időben gondok voltak a védekezéssel, a Milan akár még a ma esti átigazolási határidő lejárta előtt, megerősítheti a hátsó alakzatot.

A kiszemelt Cristoph Metzelder, a Borussia Dortmund és a német válogatott 25 éves védője.

Metzelder 193cm magas és 84kg. Kiváló fizikai felépítésű, erős játékos. Technikailag képzett és remekül fejel. Használható középső és jobboldali védőként is.

Értékét és fontoságát jól mutatja, hogy az előző szezonban csapata, nélküle 18 meccsen mindössze 16 pontot gyűjtött, míg felépülése után a fekete-sárgák 16 meccsen 34 pontot szereztek.

Az elmúlt Bundesliga szezonban a fejpárbajok 74%-át nyerte meg, ezzel ő volt a bajnokság legjobban fejelő játékosa.

Mivel jelenlegi kenyéradója súlyos pénzügyi gondokkal küzd, ezért tényleges értéke és képességei ellenére a Dortmund hajlandó lenne 5millió euró körüli összegért megválni tőle.

Metzelder idén már pályára lépett az Intertoto Kupában, ezért a Bajnokok Ligájába már nem nevezhető.

Ha most augusztusban nem is, januárban nyélbe ütheti a két klub az üzletet.