36663
-
#1950 -
#1949 -
#1948 -
#1947 -
#1946 -
#1945 -
#1944 -
#1943 -
lényeg h nem volt víz a pályán -
#1941 Ascoli - Milan 1:1 -
#1940 hát komolyan mondom h ez a bíró egy kalap szar nem ér... áll a víz a pályán de nem fújná le a meccset...
szinte csak a kezdőkörben pattant issza a labda -
#1939 mindegy jó az x is nektek :D -
North #1938 nem mindenhol -
R9 #1937 labda felpattant -
North #1936 Vicc volt ez a meccs. Nem tudom hogy engedhették egyeltalán elindulni a mérkőzést. Ez a pálya még a magyar viszonyokat tekintve is katasztrófa volt, labdarúgásra tökéletesen alkalmatlan. -
#1935 helllo!
REal MAdrid Fan OLdal!
Nézzétek meg! -
R9 #1934 -
Rudee #1933 Háááááá, vezet az Ascoli. Fújják le gyorsan. -
#1932 Az olasz lapok szerinti lehetséges kezdőcsapatok:
LA GAZZETTA DELLO SPORT: ASCOLI-MILAN:
ASCOLI: Zotti; Carbone, Cudini, Lauro, Tosto; Foggia, Cristiano, Parola, Fini; Quagliarella, Ferrante
MILAN: Dida; Cafu, Stam, Nesta, Kaladze; Ambrosini, Pirlo, Serginho; Kakà; Shevchenko, Gilardino
IL CORRIERE DELLO SPORT: ASCOLI-MILAN,:
ASCOLI: Zotti; Carbone, Cudini, Lauro, Tosto; Foggia, Cristiano, Parola, Fini; Quagliarella, Ferrante
MILAN: Dida; Cafu, Stam, Nesta, Kaladze; Ambrosini, Pirlo, Serginho; Kakà; Shevchenko, Gilardino
TUTTOSPORT: ASCOLI-MILAN:
ASCOLI: Coppola; Carbone, Cudini, Lauro, Tosto; Foggia, Cristiano, Parola, Fini; Quagliarella, Ferrante
MILAN: Dida; Cafu, Stam, Nesta, Kaladze; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà; Shevchenko, Gilardino
IL CORRIERE DELLA SERA: ASCOLI-MILAN:
LA REPUBBLICA: ASCOLI-MILAN:
ASCOLI: Coppola; Carbone, Cudini, Lauro, Tosto; Foggia, Cristiano, Parola, Fini; Quagliarella, Ferrante
MILAN: Dida; Cafu, Stam, Nesta, Kaladze; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà; Shevchenko, Gilardino
IL GIORNALE: ASCOLI-MILAN:
MILAN: Dida; Cafu, Stam, Nesta, Kaladze; Ambrosini, Pirlo, Serginho; Kakà; Shevchenko, Gilardino -
#1931 Carlo Ancelotti elárulta, hogy Alberto Gilardino a Serie A nyitófordulójában, vasárnap az Ascoli ellen fog debütálni bajnoki mérkőzésen a Milan mezében. A délutáni sajtótájékoztatón a következőket mondta:
„Gilardino ott lesz a kezdőben, miután felépült a fogászati operációból és teljesen készen áll a játékra. Négy védővel fogunk felállni, miközben a középpályán akadt néhány nehézség. Nehéz kihagyni olyan játékosokat, mint például Ambrosini, Serginho és Rui Costa, akik jó teljesítményt nyújtottak a felkészülési szezonban, aminek fényében többet érdemelnének.”
Egyébként a csapatkapitány, Paolo Maldini kihagyja a mérkőzést:
„Paolo az elmúlt napokban is edzett, de előnyben részesítjük a nemzetközi mérkőzést, amelyen teljesen egészségesen térhet vissza. Most gyógykezelésen vesz részt, mivel a térde nem bírná végig a sok mérkőzést, de még így is sok találkozón tud pályára lépni.”
-
#1930 iennel játszottunk milan táborban :)) -
#1929 Az AC Milan kapusa, Dimi Eleftheropoulos aláírt a Siena csapatához. A görög válogatott hálóőre a Cagliari együttesétől, ezen a nyáron ingyen csatlakozott a piros-feketékhez, de az új szezonra máris kölcsönadták a Siena-nak. Tény, hogy az egykori Perugia játékos, Zeljko Kalac lesz a beugró a csapat első számú kapusa, Dida mögött.
-
#1928 Andrei Sevcsenko: "Tisztelem az Ascoli csapatát, és úgy gondolom, hogy maximálisan koncentrálnunk kell a nyitómérkőzésünkre, mivel a jó rajt kulcsfontosságú a Serie A-ban és a Bajnokok Ligájában egyaránt. A Milan jó munkát végzett a nyáron, és a kulcsfontosságú posztokon erősített. A BL csoportunk nem könnyű, kiegyensúlyozott lesz, de a Milan megbírkózik a feladattal. A múltat teljesen ki kell törölnünk, mivel ez egy úl szezon és alig várjuk, hogy elkezdődjön. Itt az ideje a jövővel foglalkozni, és hiba lenne úgy vélekedni, hogy nem nyerhetünk. Ez egy nagyszerű csapat. Négy nagyszerű csatárunk van, akik képesek sok gólt szerezni, de nincs igazi rivalizálás, mivel megférünk egymás mellett. Az én posztom nem változott, mivel mindig mélyebb pozícióban szoktam kezdeni, minden játékosnak megvannak a maga egyéni tulajdonságai. Ancelotti? A kapcsoltunk tökéletes, és a rosszindulatú pletykák csak megerősítik a köteléket közöttünk. Nevetnem kell, amikor olyanokat írnak, hogy egymás torkának ugrunk. Négy éves munkakapcsolat után elkerülhetetlenek a véleménykülömbségek, de ez nem változtatja meg a kapcsolatunk alapjait. Mindannyian egy közös célért dolgozunk. Berlusconi? Már akkor eldöntöttem, hogy megkérem, hogy legyen a gyermekem keresztapja, amikor még meg sem született a fiam, és nagy megtiszteltetés számomra, hogy elfogadta a felkérésemet. Ami Roman Abramovicsot illeti, érdeklődött irántam, de azonnal kijelentettem, hogy a Milannál akarok maradni." -
#1927 A Milan csak apró változtatásokat hajtott végre a csapaton, miután az előző szezonban a második helyet szerezték meg a Bajnokok Ligájában és az olasz bajnokságban is. A klub reméli, hogy az új idényben egy lépéssel előrébb fognak jutni, és a nyáron néhány kulcsfontosságú igazolással tovább tökéletesítették a már eddig is erős gárdát.
Carlo Ancelotti csapata számára erősítést jelentett Alberto Gilardino, Christian Vieri, Marek Jankulovski, Johann Vogel és Zeljko Kalac megszerzése. Gilardino lehet a nyár legjobb vétele, miután hosszú hetek alkudozása után, a piros-feketék megegyeztek a Parma együttesével a támadó árában. A Shevchenko melletti csatárposztért, valószínűleg nagy harcban lesz a másik új szerzeménnyel, Vieri-vel, miután a klub eladta Tomassont a Stuttgartnak, és elvesztette Hernan Crespot, aki visszatért a Chelsea-be.
Vieri a városi rivális Internazionale csapatából érkezett egy ingyenes ügylet keretében, ami eleinte vitákra adott okot, de a játékos és a klub tagadta, hogy az átigazolás bármilyen gondot is okozott volna.
A Milan középpályáján és védelmében nem történt jelentős változás. Az egyesület továbbra is bízik abban, hogy a veterán Paolo Maldini, Jaap Stam és Ivan Gennaro Gattuso vezetésével kupasikereket érnek el.
Carlo Ancelotti leginkább a 3-4-1-2-es formációban szereti harcba küldeni fiait, amelynél a középpályán Andrea Pirlo irányító szerepkörben játszik.
A lehetséges kezdő:
Dida; Stam, Nesta, Maldini; Cafu, Gattuso, Pirlo, Jankulovski; Kaka; Shevchenko, Gilardino.
Forrás: planetfootball.com
Te is hozzászólhatsz a fórumban Omen
2005.08.27.
Ascoli vs. Milan A hétvégén rajtoló olasz bajnokság első fordulójában a Milan az Ascoli vendégeként fog pályára lépni. A vasárnap 15 órakor kezdődő mérkőzés ebben a felállásban, a 13. találkozója lesz a két gárdának. Az eddigi mérleg a piros-feketék fölényét mutatja: 6 győzelem és 3 döntetlen mellett, a milánói alakulat mindössze 3 alkalommal hagyta el vesztesen a pályát. A múltból kiindulva, az Ascoli nem ígérkezik könnyű ellenfélnek. A Milánnak csak kétszer sikerült egygólosnál nagyobb győzelmet kiharcolnia, és akkor sem nőtt a különbség kettő fölé.
A mérkőzések:
1975.03.16.: Ascoli-Milan 1-1: Silva illetve Calloni (11-esből).
1976.02.29.: Ascoli-Milan 0-1: Benetti.
1979.02.11.: Ascoli-Milan 0-1: Maldera.
1980.02.24.: Ascoli-Milan 0-0.
1981.11.22.: Ascoli-Milan 1-0: Greco (11-esből).
1983.12.11.: Ascoli-Milan 2-4: Novellino (2) illetve Damiani (3), Verza.
1984.12.23.: Ascoli-Milan 0-1: Tassotti.
1987.01.18.: Ascoli-Milan 1-0: Pusceddu.
1988.02.14.: Ascoli-Milan 1-1: Destro illetve Massaro.
1989.02.05.: Ascoli-Milan 0-2: Van Basten (2).
1989.10.29.: Ascoli-Milan 1-0: Casagrande.
1991.09.01.: Ascoli-Milan 0-1: P.Benetti (öngól)
Forrás: acmilan.com
Te is hozzászólhatsz a fórumban Omen
2005.08.26.
Abbiati: " Úgy éreztem visszafejlődök." A Juventus kölcsönjátékosa Christian Abbiati elmondta, miért akarta elhagyni a prios-fekete klubot:
"Hét év után menni akartam. Úgy éreztem visszafejlődök."
"Az elmúlt évben sokat szenvedtem. Nem éreztem Silvio Berlusconi támogatását. Itt a Juventusnál olyan embereket találtam akik támogatnak engem és a munkámat is."
Forrás: tribalfootball.com
-
#1926 mi ez , gumilabda? :) -
#1925 egész jó csoportba kerültünk -
#1924 bezúzzuk őket -
#1923 remélem a hétvégén lemossák az Ascolit -
#1922 A Juventus kölcsönjátékosa Christian Abbiati elmondta, miért akarta elhagyni a prios-fekete klubot:
"Hét év után menni akartam. Úgy éreztem visszafejlődök."
"Az elmúlt évben sokat szenvedtem. Nem éreztem Silvio Berlusconi támogatását. Itt a Juventusnál olyan embereket találtam akik támogatnak engem és a munkámat is." -
#1921 Az AC Milan fontolóra vette az egykori Roma játékos, Traianos Dellas leigazolását. Annak ellenére, hogy a hírek szerint a hátvéd megegyezett a Szpartak Moszkvával, Dellas csapat nélkül maradt és jelenleg önállóan edz Görögországban. A piros-feketék most felmérik, hogy a görög válogatott védője megfelelő tartaléka lenne a veterán Paolo Maldininek.
-
#1920 AC Milan consider free agent Dellas
tribalfootball.com - August 26, 2005
AC Milan are considering a move for ex-AS Roma defender Traianos Dellas.
Despite reports of an agreement with Spartak Moscow, Dellas remains without a club and is currently training on his own in Greece.
Milan are weighing up a move for the Greece international as cover for veteran Paolo Maldini. -
#1919 No Cassano Move For Milan
8/26/2005 6:26:00 AM
Braida definitely put the word end on the Rossoneri’s transfer market.
The General Director of Milan, Ariedo Braida, has restated that the club will not be buying any more players, especially defenders, before the end of the transfer market on the 31st of August.
“We shall not get another defender, we are fine this way. We have a sufficient number of players to face the season. The age discussion means nothing, pitch performance is what matters in football, not the identity card. Maybe Maldini is not physically well, but the other defenders are.”
This also means that Milan will not make a move for Roma’s Antonio Cassano.
“We already have four attackers of first class. We cannot add other players to our squad, which is already complete. We are covered in every role, I don’t see the reason why we should make other purchases.” -
#1918 Johann Vogel, aki hat szezon után ezen a nyáron csatlakozott a PSV Eindhoven együttesétől az AC Milan gárdájához, a Bajnokok Ligája sorsolása után egykori csapatáról fejtette ki véleményét. A svájci középpályás a következőket mondta:
„Az előző évet figyelembe véve, úgy gondolom, hogy most a Milan-nak könnyebb dolga lesz a PSV ellen. Ők elvesztették a csapatuk szívét. Taktikailag nem változtak sokat. Mindig három középpályással és egy csatárral játszanak. Nagyon különleges mérkőzés lesz a számomra, de a Milan egy remek alakulat, és készen áll, hogy Európa első számú csapat legyen. Célunk, hogy mielőbb kiharcoljuk a továbbjutást.”
Gandini: „Isztambul a mi végzetünk”
Umberto Gandini a Monte Carloban lezajlott sorsolás után nyilatkozott a Milan Channelnek.
„Ez egy kiegyensúlyozott csoport. A PSV Eindhoven a holland bajnok, de nem az a gárda, amelyikkel áprilisban találkoztunk. A Schalke 04, egy csapat a múltunkból, akik fegyelmezett taktikával, kicsit védekező szellemben játszanak. Ott van még a török Fenerbahce csapata is. Velük mérkőzünk meg először otthon. Isztambul a mi új végzetünk. Mi is sokat változtunk tavalyhoz képest. Sokkal több problémát fognak okozni az ellenfelek, mert ha folytatni akarják ezt a versenyt, akkor már kezdettől fogva mindegyiküknek a legjobbat kell nyújtania a Milan ellen.” -
#1917 Ma délután Monacoban megtartották a Bajnokok Ligája csoportkörének sorolását. Az AC Milan csapata az „E” jelű csoportba került, ahol a holland PSV Eindhoven, a német Schalke 04 és a török Fenerbahce gárdája lesz az ellenfele. A PSV elleni meccs külön pikantériája, hogy a tavalyi versenysorozat elődöntőjében a Milan együttese csak nagy nehézségek árán jutott túl a remekül játszó hollandokon. Az első játéknapon a piros-feketék hazai pályán fogadják a Fenerbahce-t.
E-CSOPORT:
AC Milan (olasz)
PSV Eindhoven (holland)
Schalke 04 (német)
Fenerbahce (török) -
#1916 gabber ez nagyon nyálas labda :P -
#1915 na ez jó csoport szerintem -
#1914 -
Rudee #1913 BL, E csoport: Milan, PSV, Schalke, Fenerbahce -
#1912 A Roma védőjének, Cristian Chivunak az ügynöke háttérbe szorította ügyfele közelgő átigazolását a Milan csapatába. A román játékost Paolo Maldini új keletű sérülése miatt hozták hírbe a piros-feketékkel.
Andrea Pretti kitart amellett, hogy ez a pletyka a fantázia szüleménye:
„A labdarúgásban bármi megtörténhet, de elismétlem: Cristian boldog Rómában, és nem szándékozik elhagyni a csapatot,” – nyilatkozta Pretti az SPQ Rádiónak. „Sok minden hajtja a jobb teljesítmény elérésére, és ezzel a klubbal szeretné megvalósítani terveit. Én megértem, hogy nincs sok hír az újságok számára, de ez a dolog csak szóbeszéd.”
Chivut, aki balhátvédként és középső védőként is bevethető, már a Juventus-szal és az Inter-rel is kapcsolatba hozták ezen a nyáron. -
#1911 Az AC Milan egyre erőteljesebben érdeklődik a Villarreal védője, Gonzalo Rodriguez iránt. A piros-feketék számára az argentin válogatott játékosa az új kiemelt átigazolási célpont, miután a Real Madrid kedden megszerezte az opciót a Sao Paulo hátvédjére, Cicinhora.
Rodriguezt még a Palermo mellett a Juventus is szeretné a csapatában tudni. A torinói gárda képviseletében Antonio Conte ebben a hónapban akció közben is megfigyelte a 24 éves labdarúgót.
Braida felméri, hogy milyen anyagi áldozattal járna - még a nyári átigazolási időszak lezárta előtt – Rodriguez leigazolása, aki nemrégiben kapott olasz útlevelet.