36663
-
#3652 -
#3651 -
#3650 a csapat megérkezett Instambulba -
#3649 reméljük nyerünk nem kiabálok el semmit
-
#3648 aztán nyerjetek ám! :D:D -
#3647 tettem rátok tippmixen a Fenerbahçe ellen...életemben nem drukkoltam még a milannak, de most asszem ez jön...:D -
#3646 hát sajna semelyik :P -
North #3645 Na jó, de melyik világklasszis csatár jön ide úgy, hogy akkor lesz fix kezdő, ha Sheva lesérül? -
#3644 nem biztos h pados lett volna ha gólokat lő míg Sheva sérült akkor simán kezdő -
North #3643 Mondj egy jobb csatárt Tománál, aki így tűri a padot! -
#3642 jah vagy Tomasson elmehetett Vieri nem kellett volna hanem mondjuk egy jobb csatár jöhetett volna -
North #3641 Tomassont nem kellett volna eladni, Vierinek meg nem kellett volna idejönnie. És akkor a csatársor rendben is lenne. -
#3640 Sheva most tért vissza egy sérülésből tőle mit vártál h mester ötöst lő?
sztem a csatársorral nincs gond esetleg jöhetne Torres :PPPPPPPPP -
#3639 Jó,akkor ezekröl nem tudtam,de a amit nyujtanak a kezdö védök,nyugodtan beférhatne a cserék közé próbának tétmeccsen,mittomén,valami gyengébb csapat ellen,vagy azolasz kupában... -
North #3638 Marzoratti a nyáron több felkészülési meccsen is játszott. -
#3637 Nekem a csatársor se teccik nagyon...Vieri,bazz,max cserének,de van olyan hülye Carlo mester,hogy berakja kezdönek,mikor szart se ér...Kaká jó játékos,de a cserék közé beférne még egy támadó középpályás,aki kaká helyett bejön néha!Igy ránézésre gyengül a keret!Crespo távozása volt azelsö döfés,ö ért itt valamit!De Gila vgüliskurva jó!Shevá se értem,régen nem ilyen volt,most nagyon gyenge! -
#3636 Kaladze amit müvelt,nuygodtan mehetne a cserék közé Marzoratti,ugyseláttuk mégmeccselni,kitudja milyen legendás védö faragódik belöle...én legalábbf elkészülésin próbálnám ki!Ha kiesünk a blböl,ezzel a nem éppen gyenge kerettel,akkor CA mehet a jó büdös picsába a Realba,vagy ahová akar!Nem képzeltem volna,hogy ennyi siker után igy fog állni a csapat,ahogy áll! -
#3635 Marco Di Vaio újra hangot adott annak a vágyának, miszerint a januári átigazolási szezonban el szeretné hagyni jelenlegi klubját. A Valencia csatára az olasz Radio Repubblicaának nyilatkozott.
„Milánóba való igazolásom fontos állomása lenne a karrieremnek. Boldog lennék, ha a Milanhoz, vagy az Interhez csatlakozhatnék. Ranieri távozása után egyre rosszabb számomra a helyzet Valenciában. Hamarosan leülök a klubbal tárgyalni, hogy megtaláljuk a lehető legjobb megoldást.”
Di Vaio az előző szezon elején hagyta el Olaszországot, amikor a Juventus gárdájától került Valenciába.
-
#3634 ha a védelemre nézek fel tudnék robbanni... -
#3633 A Bajnokok Ligája utolsó előtti csoportmérkőzésére készülő 21 játékos.
Kapusok: Dida, Fiori, Kalac.
Védők: Costacurta, Kaladze, Maldini, Marzoratti, Nesta, Jankulovski, Simic.
Középpályások: Gattuso, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho, Vogel.
Csatárok: Inzaghi, Gilardino, Shevchenko, Vieri. -
#3632 Az AC Milan csapata ötödik alkalommal szerepel Törökországban, ahol legutóbb éppen a szomorúan végződött Bajnokok Ligája döntőjét játszotta. A múlt alapján gólokban gazdag mérkőzésre lehet számítani, hiszen az eddigi összecsapásokon mindig legalább két gólt láthatott a közönség. A török csapatok ellen 2 győzelem és 2 vereség a mérleg, de ezek sorrendjét figyelembe véve most egy diadalnak kellene következnie. Erre nagy szüksége is lenne a piros-feketéknek, hiszen 5 ponttal jelenleg a PSV mögött a csoportjuk második helyén állnak.
BEK: 1962/1963
Negyeddöntő – első mérkőzés
1963. január 23. - Ali Sami Yen
GALATASARAY-MILAN 1-3
Gólszerzők: 4’ Ugur, 34’ Mora (11-esből), 38’ Barison, 76’ Altafini.
Bajnokok Ligája: 1999/2000
Csoportkör – 6. forduló
1999. november 3. - Ali Sami Yen
GALATASARAY-MILAN 3-2
Gólszerzők: 20’ Weah, 27’ Capone, 51’ Giunti, 87’ Hakan Sukur, 90’ Umit (11-esből)
Bajnokok Ligája: 2000/2001
Első csoportkör – 5. forduló
2000. október 24. - Inonu
BESIKTAS-MILAN 0-2
Gólszerzők: 38’ Shevchenko, 43’ Josè Mari.
Bajnokok Ligája: 2000/2001
Második csoportkör – 5. forduló
2001. március 7. - Ali SamiYen
GALATASARAY-MILAN 2-0
Gólszerzők: 20’ Hagi, 86’ Jardel.
Bajnokok Ligája: 2004/2005
Döntő
2005. május 25. - Atatrk
MILAN-LIVERPOOL 3-3 (11-esekkel: 5-6)
Gólszerzők: 1’ Maldini, 39’, 43’ Crespo, 54’ Gerrard, 56’ Smicer, 60’ Xabi Alonso
-
#3631 A Tottenham főnöke, Martin Jol szerint, ha Arjen Robben úgy dönt, hogy elhagyja a Chelsea csapatát, akkor vagy az AC Milanba, vagy a Real Madridba igazolhat. Jol nagyra értékeli a holland játékost, de a Radio Five Live's Sportsweeknek kijelentett, hogy számukra elérhetetlen a 21 éves tehetség.
„Öt hónappal ezelőtt azt mondtam: Robben a legjobb Johann Cruyff óta, de ez nem azt jelenti, hogy bejelentkezünk érte. Ha elhagyja jelenlegi klubját, akkor úgy gondolom, hogy olyan helyre mehet, mint a Real Madrid, vagy az AC Milan. Természetesen szeretnék egy ilyen játékost a csapatomba, de ez lehetetlen.”
-
#3630 azt is eltudnám képzelni h ha Carlo távozik Tassotti vegye át az edzői szerepet -
North #3629 Maldini-> Tényleg jó még mindig.
Nesta-> A védelem alapja. Bár tegnap hibázott a gólnál.
Stam-> Az utóbbi pár meccsen nem volt rossz, de már nem világklasszis. Sokkal jobbat is el tudnék képzelni.
Cafu-> Ha megtanulna pontosan beadni, nem lenne semmi baj. Tavaly jobb éve volt.
Kaladze-> A leggyengébb láncszem.
Serginho-> Tényleg nem igazi védő, hanem balszélső, aki tud hátrább is játszani.
Janku-> Nemrég hosszú sérülése volt, majd újra megsérült. Még nincs formában.
Costacurta-> Egy-egy meccsre v. csereként be lehet vetni, de hosszútávon már nem lehet számítani rá. Már tényleg eljárt felette az idő, de örülök, hogy még itt van.
Simic-> Meccshiány, bár nem is oly rég BL-t nyertünk vele. Nem az az igazi Milan-szint, de CA bízhatna benne.
Marzoratti-> Még fiatal, CA meg nem kockáztat. -
#3628 nálam a döntő lenne a cél de be kell látni h ezzel a védelemmel nem fogunk ott lenni...
Maldini --> ő jó vele nincs semmi baj
Nesta --> a védelembe a legjobb
Stam --> nem épp a legjobb és lassú is már
Cafu --> vele nem tudom mi van régóta nincs a kezdőbe de ha becseréli akkor meg mint a BŰN olyan
Kaladze --> röviden PSV elleni meccs
Serginho --> ő nem igazi védő
Jankulovszki --> nem értem miért nem kezdő a bal oldalon -
North #3627 Szerintem a keret jobb, mint amikor 2003-ban nyertünk. Nem kötelező megnyerni, de azért egy 8közé jutás a minimum, legalábbis nálam. -
#3626 jaja de szivem szerint idén én nem a BL-re hajtanék mert arra nem sok esélyünk van inkább a Scudettora pályáznék jövőre meg egy megerősített kerettel mehetünk mind a kettőért :D -
North #3625 Ha a BL-ből kiesünk, akkor jobban teszi ha saját maga áll fel a padról. -
#3624 remélem a BL-be javítunk mert ha nem akkor Carlo távozását követelni fogom -
laca70 #3623 Köszi. -
#3622 hát remélem nyáron nyúlcipőt húz -
#3621 én is szavadon foglak :DDD -
#3620 ok...:D -
North #3619 Oké, de szavadon foglak.:) -
#3618 hát...két hét múlva megtesszük azt a szívességet mindenkinek, hogy hozzátok hasonlóan a Juvét is hazaküldjük...:D -
North #3617 Ha jól emlékszem a félidei statisztikákra 1 kapuralövésetek volt, a Milannak 8, ebből 4 mellé/fölé. A labdabirtoklás kb 59-41 volt ide. A gól terén meg én is elfogult vagyok, de ez természetes. A lényeg hogy tiétek a 3 pont, az a rohadt Juve meg már megint elment. -
#3616 nem...nem gondoltam volna...:D
egyébként azt aláírom, hogy nem ez volt rodomonti élete meccse...azt is, hogy dida kilépett, de abban nem vagyok biztos, hogy a labda bent maradt, legalábbis teljes terjedelmével...azt cáfolnám, hogy momnetumunk sem volt az első félidőben, mert a félidő vége előtt...úgy a 35-40 percben végig mi támadtunk, de a többi részben a félidőben tényleg a miléan dominált...a második félidőben téányleg katasztrofálisan játszott a milan, és ezt mi kihasználtuk, tehát ezek alapján megérdemeltnek érzem a győzelmet...Gilardino góljához csak annyit, hogy valóban benne van, hogy ha egy védő ilyen szituáciuóban érzi a lökést, nem esik el, mert tudja, hogy abból gól lehet...és az is lett belőle, és éppen ezért én úgy gondolom, hogy nem direkt esett el, hiszen számolhatott a góllal...ergo...Gilardino lökött, és a védő attól esettel, tehát szerintem jogosan nem adták meg a gólt...mondom ezt úgy, hogy beimserten elfogultan beszélek, amellett, hogy igyekszem tárgyilagos maradni...de mondom...szeriontem ma, egyértelműen jobbak voltunk...mert ha megnézed, a milannak sem volt helyzete az első félidőben...egy...amit be is fejeltek...csak annyi volt ezen kívül, hogy sevcsenko zsenialitás villant egyszer kétszer, gondolok itt arra, hogy helyzet nélkül kishíján gólt lőtt...a másofdik félidőben viszont még ez sem...mi meg két helyzettet kihasználtunk, és emellett sok kontrát elrontottunk...hát...végülis sikeresen összedobtam egy kerek meccselemnzést...:D...Forza Fiorentina! -
North #3615 Nem teljesen értek egyet. Gondoltad volna?:) Nem fogtam a bíróra, csak elküldeném megye kettőbe, ott vezesse a meccseket. Dida kilépett, ez tisztán látszott, de az is hogy a labda végig bent volt, és mivel ez nem kosárlabda hanem foci, így nem volt mit lefújni. Az első félidőben az óriási védelmi hibából szerzett gólon kívül momentuma sem volt nagyon a Fionak. A másodikban meg ilyen katasztrófa játékot nem láttam még a Milantól, valami hihetetlen volt. Jól játszottak a lilák, de sztem nem érdemeltek győzelmet, mondjuk a Milan sem. A gólt én meg megadtam volna, többszöri visszanézés után is.:) -
#3614 látom ti is szoptatok, a Juventust megverni ám a végén... :D -
#3613 ugyanmár...ne fogjuk a bíróra...egyszerűen jobbak voltunk nálatok és kész...Ancelotti már nem először, rossz taktikát választott...amúgy tizenegyes szituációk (ugye a kezezések) 1-1, sőt ha nagyon akarom, akkor 2:1 nektek, mert Dida nem vagyokb benne biztos, hogy nem lépett ki a labdával, igaz az nem tizenegyes, de életveszélyes helyzet lett volna na kaputok előtt...a 3:1 az 3:1, és Gilardino második gólját teljesen jogosan nem adta meg, ezt a Fiorentina topiukban sheva is elismerte...ergo semmit nem kell itt a bíróra fogni, jobbak voltunk, és megérdemelten nyertünk...én elismerem mindig, hogy ki volt a jobb, így a Juve ellen is elismerem (ahol pedig szintén nem a milannak drukkoltam), hogy lefociztátok a juvét...most meg mi titeket...dehát erre mondják, hogy a szerencse forgandó...ennyi...meglátásom szerint...