36663
  • Sheva
    de az angolok vannak ilyen tekintetben a legjobb helyen (utánpótlás) szvsz
  • Sheva
    de foglalkoznak a milannal is van utánpótlás nevelés és gondolom a juvénál és az inyternél is van
  • bmffm856
    ez így igaz...de nézd meg őket 5 év múlva...hol lesznek? sehol...mért? mert nem fordítanak eleget az utánpótlással, ahonnan pedig sok tehetséget fel lehet hozni...előbb utóbb az összes ilywen nagycsapatnak lesz egy mélypontja, amikor a csapat gerincét adó játékosok kiöregszenek...ezért is van nagy jövője a Fiorentinának, mert van benne mondjuk 3-5 nagy név (Toni, Fiore, Jörgensen, jó még talán Brocchi, és Pancaro, aki a legidősebb, és nem is mindig játszik), de a többi mind nagyon tehetséges, és nagy bizonyítási vággyal rendelkező fiatal...és nézd meg a tabellát...így is lehet nagy csapatot építeni...és ezzel a csapatépítéssel az is előny, hogy hosszútávú...szerintem ez nagyon előnyös, és több csapat példát vehetne róla...
  • Sheva
    jaja ez így van bár a MU, Juve, Pool meg még jó pár csapat kivétel ez alól
  • Sheva
    sztem jövőre lehet kapust venni mert Dida 32 éves
    a védelmet tuti h a télen megerősítik fiatalokkal
    a középpályára is elkéne 1-2 fiatal vagy nem fiatal játékos bár ott nincs túlöregedés
    a scatársorban egedül Bobo és Pippo öreg (Gila 23 éves Sheva meg 29 éves)
  • bmffm856
    na igen...ez a probléma nagyon sok nagycsapatnál...a legszignifikánsabb a real madrid...csupa kivénhedt exsztár, akiknek csak reklámértéke van, és néha megnyernek egy meccset...namsot a milan ennyire nem komoly...mert azért sheva sem olyan idős, asszem 30 körül, Gilardino, Kaka, Pirlo, akkor Marzoratti, és asszem ennyi...mert záros határidőn belül az ilyenek, hogy Gattuso, Nesta, Seedorf, Maldini, Dida, Inzaghi, Vieri, Serginho, Stam és Cafú kiöregszik, és akkor mi lesz? szóval szerintem ezen változtatni kéne, mert komoly gondban lehet a Milan...ismét jöhet egy olyan mélypont, mint a 90-es évek második felében, amikor a San Siroban a Lazio, az általunk is jól ismert Beppe Signori három góljával, és még egyel 4-0-ra kiütötte a Milant...az pedig nem tenne jót az olasz labdarúgásnak...jaja...az Inter detto ugyanígy van...te hogy látod ezt?
  • forza milan
    Éppen ezaz,most jáccatjaaz ösöreg védöket...áhhh...
  • 9csöves9
    mivel mindhárom nagycsapat,eredményorientált nem gyakran tudnak fiatal tehetségeket beépíteni.a Juvenal sokszor vannak mondjuk

nézd meg az igazán nagy csapatokat akik bajnokságot meg Blt nyernek

szinte egyiknél sincs sok saját alomból felhozott kölök
  • Sheva
    Marzoratti pl tehetséges jobb védő nem tudom h CA miért nem próbálkozik ha Cafu sérült vagy nem megy neki a játék

de igazad van nincs oylan kimagasló tehetségünk

• bmffm856
    bocs...Gilardinoról elfeledkeztem...még ő is van...aki fiatalabb...
  • bmffm856
    mint mindenki...az interben mindenki csak kiég...nem láttam náluk még egy kiugró tehetséget sem...bezzeg nálunk...van nem is egy...ilyen pl. Pasqual vagy Montolivo...de Donadelt és Pazzinit is mondhattam volna...:D...mind kimagasló tehetség...hogy csak a fiatalokat említsem...Toniról, Fioréról, Brocchiról, Jörgensenről és a többiekről meg mindenki tudja mit tudnak...:d na jó... nem barmolom el a Milan topikot...inkább megjegyezném azt, hogy a Milanban nem tudok olyan fiatal tehetségről, mint amilyeneket az imént nálunk felsoroltam...persze, ez biztos amiatt van, hogy hiányos a "műveltségem"...de asszem, hogy a Milan nem is nagyon játszat ilyen fiatalokat...vagy igen? (most Kakát számítsuk le, mert ő az egyetlen fiatal játékos)(ja, és igazolni sem nagyon...csak az ilyen kivénhedteket mint Inzaghi vagy Vieri)...szerintem ezért még gondban lehettek ám pár éven belül...ha nem változik...
  • bmffm856
    de azért azon röhögtem, amikor Hajdu B. valami bl meccsen ilyeneket mondott..."a brazil lapok tele voltak kakával" meg "mittudoménki belelépett kakába" nabazze...azon tényleg szétröhögtem az agyam...:D
  • Sheva
    még jó h nem vette meg az Inter
    Kaka a MIlanba való az Interbe csak "kiégett" volna
  • bmffm856
    ez már csak igaz...és azt el kell ismerni, hogy focizni azt tud...
  • bmffm856
    a kis diszkriminálók...hogy rekeszthetnek ki valakit a csapatból, csak azért, mert úgy hívják, hogy Kaka...most érted...egy darab kulának is vannak jogai, és érzései...
  • Sheva
    nem a nevével focizik :)
  • 9csöves9
    Olaszországban is ezt jelenti

tudtommal anno az Inter ezért nem vette meg:)
  • bmffm856
    ha megnyeri nekem Kaka a tippmixemet, esküszöm többet nem buzerálom a nevével...:D:D!
  • bmffm856
    hát...reméljük a Milan ma nem harap fűbe...:D
    (amúgy az érdekelne, ha mondjuk egy olasz fórumon elpöttyintené valaki, hogy mit jelent magyarul Kaka neve, mit szólnának
    mondjuk így: "Did you know that Kaka's name in Hungarian means 'shit'?" húú de megnézném a képüket) de azért remélem ma Kaka berámol egy-két gólt...:D:D
  • Sheva

Fenerbahce (török) - Milan (olasz)

A Milan alighanem csak tökéletes lélektani állapotban juthat túl a Fener elleni ütközeten, elvégre Isztambulnál rémisztőbb helyszínt el se tudnának képzelni az olaszok. A legfrissebb rossz emlék májusi, a 3–0-ról elbukott BL-finálé, de említhetünk példákat a régmúltból is: a lombardok 1999 őszén, valamint 2001 tavaszán is jártak itt, és a Galatasarayjal szemben mindkétszer elvéreztek, kiestek az első, majd a második csoportkörben.

Most is hasonló veszély fenyeget, bár pánik azért még nincs. Nem könnyíti meg a helyzetet, hogy a védelem jobb oldala messze lesz a szokásostól, sem a Fiorentina elleni zakó végén megsérülő Cafú, sem az eltiltott Jaap Stam nem játszhat, így vagy a többnyire mellőzött Dario Simic, vagy a nyugdíj felé lépegető Alessandro Costacurta juthat szóhoz. "Igaz, vannak hiányzóink, mégsem aggódom: akadnak megfelelő helyetteseink is. A Fener elleni meccs fontos, ám nem sorsdöntő. Szeretnénk jó pozícióból kezdeni a Schalke ellen az utolsó körben, de nem vagyunk nyomás alatt. Szerintem a törökök támadni fognak, de nem változtatunk a játékunkon. Javulnunk kell, mert ha nem otthon játszunk, rendre elszórjuk a pontokat" – fogalmazott Carlo Ancelotti, a Milan szakvezetője, majd hozzátette: "Gilardino jól van, nagyon fontos játékosunk, de a többi csatár is rendesen dolgozik, úgyhogy még nem döntöttem az öszszeállításról."

Az utóbbi két hazai BL-meccsén a gólokat hármasával szóró Fener a remek mutató ellenére vereséggel kiírná magát a későbbi küzdelmekből, más esetben viszont bőven marad még esélye.
  • Sheva
    Fenerbahce (török) - Milan (olasz)

A Milan alighanem csak tökéletes lélektani állapotban juthat túl a Fener elleni ütközeten, elvégre Isztambulnál rémisztőbb helyszínt el se tudnának képzelni az olaszok. A legfrissebb rossz emlék májusi, a 3–0-ról elbukott BL-finálé, de említhetünk példákat a régmúltból is: a lombardok 1999 őszén, valamint 2001 tavaszán is jártak itt, és a Galatasarayjal szemben mindkétszer elvéreztek, kiestek az első, majd a második csoportkörben.

Most is hasonló veszély fenyeget, bár pánik azért még nincs. Nem könnyíti meg a helyzetet, hogy a védelem jobb oldala messze lesz a szokásostól, sem a Fiorentina elleni zakó végén megsérülő Cafú, sem az eltiltott Jaap Stam nem játszhat, így vagy a többnyire mellőzött Dario Simic, vagy a nyugdíj felé lépegető Alessandro Costacurta juthat szóhoz. "Igaz, vannak hiányzóink, mégsem aggódom: akadnak megfelelő helyetteseink is. A Fener elleni meccs fontos, ám nem sorsdöntő. Szeretnénk jó pozícióból kezdeni a Schalke ellen az utolsó körben, de nem vagyunk nyomás alatt. Szerintem a törökök támadni fognak, de nem változtatunk a játékunkon. Javulnunk kell, mert ha nem otthon játszunk, rendre elszórjuk a pontokat" – fogalmazott Carlo Ancelotti, a Milan szakvezetője, majd hozzátette: "Gilardino jól van, nagyon fontos játékosunk, de a többi csatár is rendesen dolgozik, úgyhogy még nem döntöttem az öszszeállításról."

Az utóbbi két hazai BL-meccsén a gólokat hármasával szóró Fener a remek mutató ellenére vereséggel kiírná magát a későbbi küzdelmekből, más esetben viszont bőven marad még esélye.
  • Sheva
    ok tegyétek azt :)
  • bmffm856
    én viszont annálinkább...a hétvégén kiraboljuk Romát...3 pontot lopunk tőlük...:D Avanti AC Fiorentina!
  • Sheva
    a vasárnap történtek óta nem mondok semmit sem biztosra
  • Sheva
    hát REMÉLEM nyerünk :P
  • bmffm856
    najólvanakkor...de vigyázz!...szavadon foglak! :D:D
  • Sheva
    hozzuk ne aggódj :P
  • bmffm856
    aztán nyerjetek ám nekem!...hamár az udinese elrontotta az egyik szelvényemet, legalább a másikat ti hozzátok...:D
  • forza milan
    Eléggé LOL!ÍKi irta ezt,valami asztrólógus,a csillagok állásából megállapitom,hogy a milan kikap?jó hogy nem ezt irta!
  • Sheva
    Gondban lehet a Milan szerdai fellépése előtt: az olaszok Isztambulba látogatnak, ahol májusban emlékezetes módon elvesztették a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-döntőt. Most a Fenerbahce az ellenfél, amely legutóbbi három hazai BL-találkozóján egyaránt három gólt szerzett (a Schalke, a PSV, és még az előző szezonban a Manchester United ellen). A török gárda számára a vereség a kiesést jelentené, döntetlennel ugyanakkor életben tartanák reményeiket, alighanem azonban győzni akarnak.
    A Milan a Fiorentina ellen elszenvedett 3-1-es vereség után érkezik Törökországba, ahol két korábbi alkalommal (1999 és 2001) megtörtént, hogy vereségével búcsúzott a sorozattól, mindkétszer a Galatasaray volt az ellenfél. Most ennyire nem súlyos a helyzet, ha a piros-feketék győznek az utolsó játéknapon a Schalke ellen a San Siróban, akkor minden bizonnyal továbbmennek. Figyelmeztető jel lehet azonban, hogy utóbbi két BL-mérkőzésükön nem tudtak gólt szerezni.
    A csoport másik találkozóján a PSV Gelsenkirchenbe látogat, ahol semmiképpen sem lesz könnyű dolga, noha egy győzelemmel bebiztosítaná a legjobb 16 közé kerülést. A német gárdának viszont létfontosságú a siker, hiszen az utolsó körben a San Siróba látogat. A statisztika a Schalke mellett szól, elvégre a PSV 15-szor lépett pályára német ellenféllel szemben idegenben, és egyetlen győzelem mellett 4 döntetlent és 10 vereséget tud felmutatni. Ráadásul az idei sorozatban a holland gárda még nem tudott gólt szerezni otthonától távol.

LOL
  • Sheva
    Christoph Daum, a Fenerbahce edzője bejelentette: csak az utolsó pillanatban dől el, hogy számíthat-e Nicolas Anelka játékára a Milan ellen.
    - A kezdésig megpróbáljuk a lehető legjobb állapotba hozni Nicolas-t - így Daum -, de természetesen semmit nem kockáztatunk majd. Az eltiltását töltő Luciano és Marco Aurelio mellett ráadásul a sérült Alexre sem számíthatok, azaz nem vagyunk túl könnyű helyzetben.
  • Sheva
    A Lecce fiatalja, Giuseppe Cozzolino kijelentette: hosszú távú tervei között szerepel, hogy az AC Milanban játszhasson.

„Boldog vagyok a Lecce csapatában, ahol még hosszú ideig szeretnék maradni, Ha eljön az a nap, amikor eligazolok egy nagycsapathoz, akkor a Milanban szeretnék játszani, mert Van Basten a példaképem. A csapattársam, Mirko Vucinic Európa sztárjai közé tartozik, de Shevchenko az a csatár, akire szintén felnézek.
  • Sheva
    Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani a téli átigazolási időszakban új védőt szeretne a csapathoz hozni, és előnyben részesíti az olasz bajnokságban szereplőket.

Továbbá a más bajnokságokban szereplő hátvédek megfigyelésének ellentmond, hogy Gallianinak nagyon tetszik az Udinese fiatal brazil védőjének, Felipének, és a Palermo játékosának, Andrea Barzaglinak a teljesítménye.

Ezért nem is csoda hogy Gallianinál ez a két labdarúgó vezeti a januári átigazolási piac listáját.
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
    a kövi meccsen egy nagyarányú győzelemnek kell következnie

juve - milan --> győzelem 1:3
    psv - milan --> vereség 1:0
    udine - milan --> győzelem 1:5
    fio - milan --> vereség 3:1
    fener - milan --> remélhetőleg győzelem
  • Sheva
    A Milan vezetőedzője, Carlo Ancelotti a sajtótájékoztatón a következő meccs technikai részleteivel foglalkozott.

„Néhány játékosunk hiányozni fog, de nem aggódom. Megbízható csereembereink vannak. A Fenerbahce elleni mérkőzés fontos, de nem sorsdöntő. Nagyon szeretnénk megnyerni, mert akkor jó pozícióban lennénk a Schalke ellen, de emiatt nem fogunk nyomás alatt játszani. Egy támadószellemű török csapatot várok, azonban ez nem fogja befolyásolni a taktikánkat. Fejlődnünk kell az idegenbeli összecsapásokon, mert az adatok azt mutatják, hogy sok pontot vesztünk, ha elhagyjuk Milánót. Gilardino? Jó formában van. Nagy értéke a Milannak, de a többi csatár is jól teljesít, és ezért közülük is lehet válogatni.”

A törökök részéről a Milan egykori edzője, Fatih Terim nyilatkozott.

„Nem ismétlem el a szerdán történteket. A Milant mindig szerették Törökországban, és ugyanolyan barátsággal fogadjuk őket, mint ahogy májusban a Bajnokok Ligája döntőjében.”
  • forza milan
    Igy van!Mostis duplázott a Bundesligában!
  • Sheva
    Fio - Milan 3:1 :(((
  • Sheva