36663
  • tep
    Roma - Fiorentina jó meccs lesz :)
  • Sheva
    hát jah csak mi támadtunk egyszer feljöttek rúgtak egy gólt mi meg kihagytunk 1000 helyzetet elől
  • tep
    már megint mennyi helyzetünk volt....
    Konan meg majdnem lerugta a kapusunkat......nyújtott lábbal.....vazze , ez nem küzdősport
  • Sheva
    AC Milan do enough against Lecce
    tribalfootball.com - November 27, 2005

Pippo Inzaghi grabbed AC Milan's winner against battling Lecce yesterday.

Substitute Inzaghi found the net in the second minute of injury time to ensure the Rossoneri lost no more ground in what is already a faltering pursuit of leaders Juventus.

Earlier, Axel Konan looked like he had salvaged a point for Lecce after Andrea Pirlo's opener for the hosts, who lost to Fiorentina in Serie A last weekend but had partially redeemed themselves with a 4-0 thrashing of Fenerbahce in Istanbul in a midweek Champions League match.

Milan coach Carlo Ancelotti said afterwards: "I think it's crucial that a player takes his exclusion from the starting 11 with the right attitude, and that is to be fired up.

"Pirlo has an incredible way of taking free kicks now and he's fairly unique with that particular style. It's the third time he's done this now, with the ball dipping mercilessly at the right moment. We had played a great first half and our only mistake was being unable to create a bigger advantage. We were tired from the midweek game, and the team was clearly less effective after the break."

The tactician also had praise for left-back Serginho, who is adapting to his new role, although he went off with a knee injury.

"I think Serginho is on better form than Roberto Carlos at the moment and can both attack and defend. The Selecao don't seem to care about him, which is all the better for Milan."
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
    AC Milan - Lecce 2:1
  • Sheva
    Az olasz bajnokság 13. fordulójának szombat esti mérkőzésén a Milan hazai pályán 2-1-re legyőzte a Lecce gárdáját. Jól kezdődött a mérkőzés a piros-feketék számára, hiszen Pirlo szabadrúgásból már a 4. percben megszerezte a vezetést. A félidő hátralévő részében szinte csak a vendégek térfelén volt a labda, de a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát. A 67. percben Konan révén a semmiből egyenlíteni tudott a Lecce. A hazaiak ezután magasabb sebességbe kapcsoltak, de egészen a hosszabbítás végéig nem sikerült kicsikarni a győzelmet. Ekkor érkezett a Gilardino helyére beállt Pippo Inzaghi, és közelről megszerezte a mindent eldöntő találatot.

MILAN-LECCE 2-1
    Gólszerzők: Pirlo (4.), Inzaghi (95.), illetve Konan (67.)
    Játékvezető: Tombolini
    Asszisztensek: Maggiani, Quarto
    Sárga lap: Nesta (31.), Diamoutene (33.), Konan (34.), Camorani (78.)

MILAN: Dida; Stam, Nesta, Maldini, Serginho (Costacurta 63.); Gattuso (Jankulovski 85.), Pirlo, Seedorf; Rui Costa; Shevchenko, Giardino (Inzaghi 73.).
    Cserék: Kalac, Simic, Vogel, Vieri.

LECCE: Sicignano; Cassetti, Diamoutene, Stovini, Rullo; Camorani (Giorgino 83.), Ledesma, Pinardi (Marianini 76.); Konan, Vucinic, Valdes (Cozzolino 73.).
    Cserék: Benussi, Angelo, Polenghi, Pellè.
  • Sheva
    Adriano Galliani tagadta azokat a híreszteléseket, hogy a Milan leigazolhatja Antonio Cassanot. A piros-feketék vezetője azon találgatásokat is cáfolta, miszerint Christian Vieri januárban elhagyja a csapatot, hogy legyen hely Cassano számára.

„Érdeklődünk Cassano iránt? Jelenleg négy támadónk van, és elképzelhetetlen bármelyikük távozása. Inzaghi, Shevchenko, Gilardino és Vieri a következő szezonban is a csatárunk marad. Vieri jövőre is velünk lesz.”

Az Internazionale egykori játékosának neve felmerült néhány spanyol egyesületnél, de valószínűleg a Mian visszautasítja őket.

Galliani továbbá kitért Simicre is, aki a Fenerbahce elleni szerda esti Bajnokok Ligája mérkőzésen jó teljesítményt nyújtott.

„Ő egy igazán jó játékos, és a következő évben is a csapat tagja lesz.”
  • Sheva
    de Pippo nagyon kellett... Gila is csak tántorgott a pályán a védelem egyszer nem figyelt abból is gólt ebben Stam kimagasló érveket szerzett
  • Sheva
    hát a tegnapi meccs picit felidegesített...hihetetlen ha nincs Kaká nincs középpálya
  • North
    Ez kicsit necces lett. Miért kell a szívbajt hozni a szurkolókra? Ahelyett, hogy belőlének 10 ziccerből csak 1-et.
  • forza milan
    ezaz!Superpippo!Gyönyörü gól,a remény hal meg utoljára!
  • Csesza
    hülye mákos kecik :((((((((((

:PPPPP

[viccvót,de akkoris] :DDDD
  • forza milan
    Mar megint lazulunk!Eznemigaz!Ha ebböl nem nyerünk,énbeszarok!
  • Sheva
    van még sok a Sheva honlapján
  • North
    Ezek marha jó képek. Kösz, hogy beraktad.
  • Sheva
    köszi okszi
  • gabber_saviola
    tudod ám módosítani a fényújságot

<span class="style74">Fiorentina-AC Milan 3-1(1-1), Fenerbache-AC Milan 0-4(0-1) ide írsz tovább</span>
  • Sheva
    én photo filtrében csináltam
  • SuperPippo
    A nevemnél a képet hogy tudom elforgatni ahogy neked van a Sheva?
  • Sheva
    most éztem jól tudod
  • SuperPippo
    A sport 2 adja a mai meccset én úgy tudom. Jól tudom?
  • Sheva
    Gabber este majd frissíted a bannerbe lévő szöveget?
  • Sheva
    az acmilan.hu is sport2-t ír de én sport 1-et láttam

majd kiderül mi lesz
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva