36663
  • forza milan
    FT Chievo [2 - 1] AC Milan

22' [0 - 1] K. Kaladze

45' [1 - 1] S. Pellisier

46' M. Malago

52' D. Simic

63' M. Jankulovski

68' A. Nesta

82' [2 - 1] S. Tiribocchi

83' S. Tiribocchi
  • McFrost
    FT Chievo [2 - 1] AC Milan
    22' [0 - 1] K. Kaladze
    45' [1 - 1] S. Pellisier
    46' M. Malago sárgalap
    52' D. Simic sárgalap
    63' M. Jankulovski sárgalap
    68' A. Nesta sárgalap
    82' [2 - 1] S. Tiribocchi
    83' S. Tiribocchi sárgalap

• forza milan
    Ráadásul még gportalos is!mégha te csinálnád értékelném,no mind1,mennyé a real fórumbavele!:@
  • forza milan
    A kurvaszádat,nem elmobdtukezerszer hogy ne itt reklámozd a mocskos kurva oldaladat?Huzzalinnen,kispista!
  • forza milan
    2-1!Ilyen nincs!
  • dankaa
    NÉzzzétek meG!
  • forza milan
    Ja,csak éppen szarok,5 percig szenvednek,aztán bontja a kapcsolatot!
  • Sheva
    ha valaki szeretné nézni a meccset a pplive-on vannak streamek
  • Sheva
    Gattuso on AC Milan pal Vieri: He made pact with devil!
    tribalfootball.com - December 3, 2005

Rino Gattuso has praised AC Milan teammate Christian Vieri for the way he has handled his move from Inter.

"When he signed for Milan, it was like a pact had been made with the devil," said Gattuso. "I knew that here he could not lose his head, otherwise his credibility would fall in the eyes of everyone.

"Instead, in these months Christian has shown a side of his character that we all knew he had. In the past, he has stayed hidden, but now he is a big influence in the dressing room."

• Sheva
    TWENTY-MAN SQUAD FOR CHIEVO
    12/2/2005
    GOALKEEPERS: Dida, Fiori, Kalac

DEFENDERS: Costacurta, Kaladze, Maldini, Marzoratti, Nesta, Jankulovski, Simic, Stam

MIDFIELDERS: Gattuso, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Vogel

STRIKERS: Gilardino, Inzaghi, Shevchenko, Vieri
  • Sheva
    A hétvégén a második helyezett AC Milan csapata a Chievo vendégeként lép pályára. Az elmúlt 4 mérkőzésen kétszer sikerült nyerni, egy döntetlen született, míg egyszer a hazaiak örülhettek. A legeredményesebb játékos három találattal az ukrán Shevchenko, de a mostani csapatból Inzaghi is volt már eredményes. Jelenleg a Chievo 21 ponttal a táblázat 6. helyén áll.

2001-2002 SZEZON
    2002. április 7. – 30. forduló
    CHIEVO-MILAN 1-1
    Gólszerzők: 13’ Inzaghi, 22’ Moro

2002-2003 SZEZON
    2002. október 26. – 7. forduló
    CHIEVO-MILAN 3-2
    Gólszerzők: 22’ Marazzina (C), 49’ Bierhoff (C), 59’ Shevchenko (M), 83’ Cossato (C), 94’ Tomasson (M)

2003-2004 SZEZON
    2003. november 23. - 10. forduló
    CHIEVO-MILAN 0-2
    Gólszerzők: 45’ és 50’ Shevchenko

2004-2005 SZEZON
    2004. november 28. – 13. forduló
    CHIEVO-MILAN 0-1
    Gólszerző: 49’ Crespo
  • Sheva
    Az AC Milan kész leigazolni a Juventus védőjét, Jonathan Zebina. Úgy tűnik Zebina kegyvesztett lett a torinóiaknál, mert a hírek szerint az új szerződésének tárgyalásakor magasabb fizetést kért.

A francia hátvédet ideális játékosnak tartják a piros-feketék megfiatalítandó védelmének középső posztjára, hiszen Alessandro Nesta kivételével már mindenki betöltötte a 30. életévét.

A Milan hajlandó lenne a jelenleg a Juventusban kölcsönben szereplő Christian Abbiatit végleg odaadni Zebináért cserébe.
  • Sheva
    Küszöbön áll Diego Lugano (Sao Paulo) Európába érkezése, ami már januárban bekövetkezhet. Az AC Milan csapata, amely Kaka és Leonardo révén kiváló kapcsolatban van Lugano klubjával, nyomon követi a játékos teljesítményét, akit Brazília legjobb védőjeként tartanak számon.

Lugano nemrégiben 2008-ig hosszabbította meg szerződését a brazil egyesülettel, de a Sao Paulo 5 millió Euró ellenében talán elengedi hátvédjét. A Milan elszántan próbálja megfiatalítani idősödő védelmét, és januári érkezése mellett szól, hogy a szezon második részében teljesen felkészülhet a következő idényre.

A hírek szerint Lugano szolgálataira a spanyol bajnokságban szereplő Real Madrid és Sevilla is igényt tart.
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • North
    Aha
  • forza milan
    Coppa Nazionale?
  • North
    Nem tologtok az üzenetekkel.:) Rui, Gila és Vieri góljaival 3-1-re vertük a Brescia-t.
  • Sheva
    Inzaghi admits AC Milan frustrations
    tribalfootball.com - November 29, 2005

AC Milan striker Pippo Inzaghi is unsettled at the San Siro.

Click Here
    The veteran forward, while delighted to have fully recovered from long-term injury, is desperate for regular first team football and knows Milan have rejected enquiries from Marseille and Bordeaux in recent weeks to take him on-loan.

While biting his tongue over the situation, Inzaghi said: "I accept the bench role without controversy. Milan is more important than the requirements of any individual.

"Clearly I would want to always play, but I know I must curb my eagerness. I get angry in a right way, because it is always difficult to be outside."
  • Sheva
    ige-igen remélem jövőre előkelőbb helyen végez :)
  • Sheva
    Az Aranylabda új formulájának bevezetése (1995) óta Zinedine Zidane "gyűjtötte" össze a legtöbb pontot a helyezésekért járó szavazatokkal. Íme a TOP 10: 1. Zidane 657 pont, 2. Ronaldo 617, 3. Sevcsenko 442, 4. Henry 374, 5. Ronaldinho 367, 6 Rivaldo 353, 7. Figo 312, 8. Raúl 298, 9. 298, 10. Beckham 293.

• North
    Azért Kaká 9.helyét is említsük meg.
  • Sheva
    Az Aranylabda-szavazáson a legtöbb pontot kapó játékosokból az alábbi csapat "állt össze":
    Cech - Carragher, Terry, Maldini - Lampard, Makelele, Juninho, Gerrard, Ronaldinho - Sevcsenko, Henry
    Nem akármilyen csapatot állíthatnánk össze azon játékosokból, akik egyetlen szavazatot sem kaptak az 52 tagú zsűritől. A teljesség igénye nélkül íme néhány név: Beckham, Cannavaro, Deco, Dida, Makaay, Owen, Roberto Carlos, Robben, Rooney, Trezeguet, Van Nistelrooy, Vieira.
  • Sheva
    Sheva lett az 5. míg Maldini a 6. az idei Aranylabda szavazáson

Ronaldinho lett az első nem alaptalanul
  • Sheva
    interjú Pippoval
  • Sheva
    Galliani confirms AC Milan market plans for Messina
    tribalfootball.com - November 28, 2005

AC Milan vice-president Adriano Galliani has confirmed the words of patron Silvio Berlusconi that they will assist Messina in the January market.

"I have spoken today with Berlusconi, we have discussed the promise made to Messina and we must try to maintain it," said Galliani.

Milan are likely to offer several fringe players on-loan to Messina ahead of the winter transfer window.

• Sheva
    majd a mostani szezonba kijön neki a lépés és ott lesz a VB-n is :)
  • Laffite
    Inzaghi sikerének nagyon örülök, mindíg is kedveltem, összejöhetne végre neki már egy igazán jó idény klubbal és válogatottal egyaránt!
  • Sheva
    LA GAZZETTA SPORTIVA: MILAN-LECCE RATINGS
    11/27/2005
    MILAN: DIDA 5.5, STAM 6, NESTA 6, MALDINI 6, SERGINHO 6, COSTACURTA 6, GATTUSO 6.5, JANKULOVSKI N.R, PIRLO 7, SEEDORF 6, RUI COSTA 6, SHEVCHENKO 5.5, GILARDINO 5, INZAGHI 7

LECCE: SICIGNANO 6, CASSETTI 5.5, DIAMOUTENE 5.5, STOVINI 6, RULLO 5.5, CAMORANI 6, LEDESMA 6, PINARDI 6, KONAN 6.5, VUCINIC 5.5, VALDES 5,5, COZZOLINO N.R., MARIANINI N.R., GIORGINO N.R.
  • Sheva
  • Laffite
    Most néztem a Milan-Lecce meccset (néha nem bírtam már nézni a Fradi erőlködését, át kellett kapcsolnom), szal gratulálok, nagy végjáték volt! Van mit tanulni küzdenitudásból (is)!
  • Sheva
    A Lecce ellen a hosszabbításban megnyer mérkőzés után a Milan Channelnek az edző és a játékosok nyilatkoztak.

Ancelotti:
    „Két szakasza volt a mérkőzésnek. Az első félidőben jól játszottunk, és több gólt is lőhettünk volna. A második játékrészben a Lecce nagyobb gondot okozott nekünk, mert elfáradtunk. Előfordul, hogy gólt kapunk, mert ez egy támadószellemű csapat. A védők tudják, hogy emiatt néha nehéz helyzetben találhatják magukat. Az ilyen játéknak vannak előnyei és hátrányai, de így sok helyzetet lehet kialakítani. A mérkőzés egyik hőse Pippo, aki a végén győztes gólt szerzett és megváltoztatta a meccs ritmusát. Most már folyamatosan ilyen teljesítményt nyújt. Pirlo úgy lövi a szabadrúgásokat, mint ahogy senki már nem tudja. Nagyon érdekes röppályája van a labdának. A részletekről Pirlot kell megkérdezni.”

Inzaghi:
    „Csak azt tudom elismételni, amit a Palermo elleni meccs után mondtam. Ez egy különleges dolog, és remélem folytatódik. A gól után a szurkolók éljenezetek, mert tudták, mennyit szenvedtem azért, hogy újra magamra ölthessem ezt a mezt. Szerencsés vagyok, mert egy ilyen nagyszerű klubért küzdhetek, egy fantasztikus stadionban. Nyújtózkodnom kellett, hogy elérjem a labdát, és éreztem egy kis fájdalmat a bal térdemben. Remélhetőleg rendben van. El kell fogadnod a rotációt, és minden bele kell adnod, még akkor is, ha csak pár percet játszol. Három igazi bajnokkal vagyok együtt, akik bármikor képesek gólt lőni, de fontos dolog a játék. Már két hónapja jól vagyok, és nem hagytam ki edzést. Az elmúlt másfél hónapban sikerült néhány nagyszerű dolgot véghezvinnem. Remélem, hogy lesz folytatása.”

Pirlo:
    „Újra sikerült betalálnom szabadrúgásból, ami azt jelenti, hogy a sok edzés nem volt hiábavaló. A múlt év elejétől megy ilyen jól, amikor elkezdtem a gyakorlást, és remélem, hogy továbbra is eredményes leszek. Pipponak adott gólpasszom? Az utolsó percben szerzett gólja azt mutatja, hogy soha nem adja fel. A mérkőzés végéig hajt, mert tudja, hogy ez meghozza az eredményét. Fontos dolog, hogy hisz bennünk, ami elengedhetetlen az ilyen találatokhoz.”

Gilardino:
    „Végig hittünk a győzelemben. Az utolsó percig küzdöttünk, és Pippo révén sikerült megszerezni a három pontot. Nagyon örülök neki. A saját teljesítményemmel is elégedett vagyok, annak ellenére, hogy nem voltam eredményes. Főleg az első félidőben előttem is adódott sok lehetőség, de egyiket sem sikerült gólra váltanom. A győzelem egy olyan csapat érdeme, amely soha nem adja fel.”
  • Sheva
    jaja remélem nyer a Roma és a Trevisio remélem meglepit fog okozni :D
  • tep
    Konan a barbár :)