• bmffm856
    nem...nem gondoltam volna...:D
    egyébként azt aláírom, hogy nem ez volt rodomonti élete meccse...azt is, hogy dida kilépett, de abban nem vagyok biztos, hogy a labda bent maradt, legalábbis teljes terjedelmével...azt cáfolnám, hogy momnetumunk sem volt az első félidőben, mert a félidő vége előtt...úgy a 35-40 percben végig mi támadtunk, de a többi részben a félidőben tényleg a miléan dominált...a második félidőben téányleg katasztrofálisan játszott a milan, és ezt mi kihasználtuk, tehát ezek alapján megérdemeltnek érzem a győzelmet...Gilardino góljához csak annyit, hogy valóban benne van, hogy ha egy védő ilyen szituáciuóban érzi a lökést, nem esik el, mert tudja, hogy abból gól lehet...és az is lett belőle, és éppen ezért én úgy gondolom, hogy nem direkt esett el, hiszen számolhatott a góllal...ergo...Gilardino lökött, és a védő attól esettel, tehát szerintem jogosan nem adták meg a gólt...mondom ezt úgy, hogy beimserten elfogultan beszélek, amellett, hogy igyekszem tárgyilagos maradni...de mondom...szeriontem ma, egyértelműen jobbak voltunk...mert ha megnézed, a milannak sem volt helyzete az első félidőben...egy...amit be is fejeltek...csak annyi volt ezen kívül, hogy sevcsenko zsenialitás villant egyszer kétszer, gondolok itt arra, hogy helyzet nélkül kishíján gólt lőtt...a másofdik félidőben viszont még ez sem...mi meg két helyzettet kihasználtunk, és emellett sok kontrát elrontottunk...hát...végülis sikeresen összedobtam egy kerek meccselemnzést...:D...Forza Fiorentina!