36663
-
#3451 A Sampdoria tárgyalóasztalhoz ült az AC Milan képviselőivel, hogy az eddig kölcsönben náluk játszó Kutuzov végleg hozzájuk kerüljön. A pletykák szerint a Celticnek elővásárlási joga van a játékosra, de megállapodás született árról, hogy ha Kutuzov elhagyja a Milant, akkor is Olaszországban marad.
-
#3450 Van Basten cool on AC Milan coaching job
tribalfootball.com - November 3, 2005
Holland boss Marco van Basten has dismissed talk of a move to AC Milan.
Van Basten was nominated by Milan president Silvio Berlusconi as a potential successor to Carlo Ancelotti.
"I have a contract until 2008 with the Dutch FA," said Van Basten. "I'm not looking to go anywhere before that date. After the World Cup I intend to stay in Holland - I've made an agreement.
"However, I'm really happy each time I see and meet people who worked and won with me.
"It was a great period of my life at Milan. Each time I meet with a few of my friends, teammates or officials it's always a special moment. It's a pleasure meeting them - but that is all." -
#3449 ITALIAN CUP: MILAN-BRESCIA ON NOVEMBER 29
11/2/2005
MILAN - The Football League have announced the times of the last sixteen of the Italian Tim Cup:
Milan-Brescia 29/11 21.00
Atalanta-Udinese 30/11 18.00
Parma-Inter 30/11 21.00
Fiorentina-Juventus 1/12 21.00
Bari-Palermo 7/12 18.00
Lazio-Cittadella 8/12 15.00
Cagliari-Sampdoria 8/12 18.00
Napoli-Roma 8/12 21.00 -
North #3448 Valamilyen szinten nekik is érdekük, hogy továbbmenjünk. Hiszen más esetben neki jó pár meccsel többet kell játszaniuk, ami a bajnokság kárára megy.:) Amúgy az európai kupában én is mindig az olaszoknak drukkolok, lényegtelen ki ellen meccselnek. -
#3447 Az AC Milan visszautasította a Bordeaux merész érdeklődését a csatár Pippo Inzaghi iránt. A francia klub januárban akarta kölcsönvenni Pippot, de Carlo Ancelotti igényt tart a támadóra, miután egy hosszú sérülés után nemrég sikeresen tért vissza.
Az AC Milan a múlt éjjel az Olympiakosz elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen megfigyelte az Olympique Lyon védőjét, Crist. A hátvéd egyike annak a két brazilnak, akik szerepelnek a milánóiak januári kívánságlistáján. A Milan átigazolási igazgatója, Ariedo Braida a PSV játékosát, Alexet személyesen leste meg a tegnap esti találkozón.
A Milan vezetősége nagyon szeretné leigazolni Alexet, de az eindhoveniek kijelentették, hogy nem bontják fel a Chelsea-vel kötött kölcsönszerződésüket, amíg nem találták meg a brazil utódját.
-
#3446 ugyanojan
ííííííííí, ez aztán a helyesírási hiba, szal ugyanolyan -
#3445 Kaladzenek gratulálok remélem egy ideig nem is lesz kezdő, Serginhonak kell kezdeni meg Jankulovszkinak
egyetértek, csak az a baj, hogy ugyanojan feladatra nem használható szerzsinnyó, mint a kaladze (aki szerintem azért volt kezdő, mert ancselotti tartott farfántól, ami beigazolódni látszott). Szerzsi inkább a klasszikus szélső, kaladze meg egy vérbeli balbekk. Szerintem a kali/szerzsi csere inkább a támadást próbálta elősegíteni -
#3444 köszi Csöves én is szurkolom a a Juvenak!!! -
#3443 na ilyet se hallani gyakran egy juvés szájából! -
#3442 nehéz dolgotok lesz mert a Schalke és a Fener sem egy könnyű falat
szurkolok hogy továbbjussatok -
#3441 E csoport
1. PSV Eindhoven 4 2 1 1 2-3 7
2. AC Milan 4 1 2 1 5-4 5
3. Schalke 04 4 1 2 1 7-6 5
4. Fenerbahce 4 1 1 2 7-8 4 -
#3440 remélem a Beasley gyereket leigazoljuk :PPPP -
#3439 MASSIMOT NE ADJUK EL!!!!!!! -
#3438 AC Milan to offer Ambrosini for Inter's Materazzi
tribalfootball.com - November 2, 2005
AC Milan are ready to offer Massimo Ambrosini to Inter Milan in exchange for Marco Materazzi.
Milan coach Carlo Ancelotti wants a new centre-half ahead of the January market and is prepared to sacrifice Ambrosini if he can land Italy international Materazzi.
Also in Milan's sights is Cagliari centre-half Michele Canini. -
#3437 ja és remélem télleg jön majd Van Basten edzőnek... -
#3436 -
#3435 -
#3434 -
#3433 -
#3432 -
#3431 -
#3430 PSV - A.C. Milan 1:0 -
#3429 hali skacok!
néztem meccset és gratulálok a PSV-nek. Ilyen játékkal a magyar NBII-ben szereplő csaaptoknak se rúgtunk volna gólt nemhogy a PSV-nek.
Kaladzenek gratulálok remélem egy ideig nem is lesz kezdő, Serginhonak kell kezdeni meg Jankulovszkinak.
Sheva nem tudom miért nem kezdett igaz mikor beállt a szabadrúgáson kívül semmit sem csinált de Gilardinoval nem tudom mi van hiszem mióta idekerült semmit sem mutatott.
Seedorfot Pirlo Kakát csak dicsérni tudom rajtuk látszott a győzni akarás igaz Kaká az első félidőben halovány volt de a másodikban játszott.
Dida hát nem értem h kaphatott olyan golt, csak Farfant tudom dicsérni.
Stamot kár h kiállították alapjába véve jól játszott nem csinált nagyobb bakikat.
Semmi baj nem lehet mindig nyerni.
FORZA MILAN!!! -
#3428 sőt , már vannak is -
#3427 Bl-ben nem számít a papírforma....mindigis voltak +lepetések.....most is lesznek valószínűleg -
#3426 De legalább kikapott a Chelsea,amit rohadtul nem gondolt senki! -
#3425 Nem ugy,csak a Fener ellen mégiscsak könyebb lesz papirformán! -
#3424 Nana.......Fener otthon kib...ott erős........én nem írnám le őket. -
#3423 Fener mégelmegy,de a Schalke...Elöre félek... -
#3422 ahogy mondod :( -
#3421 Fener , meg a Schalke meccs kemény lesz nagyon!! -
#3420 csoport elsöböl,csoport harmadikha jól számolok!gyönyörü,kellett ez ide de qvára! -
#3419 amíg mi görcsöltünk , addig a fiatal PSV felszabadultan játszott. -
#3418 Ha igy folytatjuk kétlábbal rugnak picsán kifelé a blböl! -
#3417 De ezmárnemigaz!HOgy lehet ekkora hatalmasan nagy büdös nulla a játékunk?ilyen nincs,és ettölvan erösebb csapat is! -
#3416 de a lényegen nem változtat : SZAROK voltunk....sajnos -
#3415 nemtudom,a psv mivel jobb mint a juve!nemértem miért kell egy nagy nullát teljesiteni,pont a blben! -
Kanál #3414 vége. csoport most hogy áll? -
#3413 mert ez igy megint csak egy nagy nulla amit ma megint teljesitett a milan!Egy nagy nulla!és ráadásul még segitett is a psvnek gólt szerezni a a világhirü jajj de fasza védelmünk!ilyenkor rohadtul pipa tok lenni! -
#3412 A psv gólakkora védelmi hibából született hogy azmár nagyon fáj!A végén még kiesünk a blböl!