36663
  • Sheva
    A Sampdoria tárgyalóasztalhoz ült az AC Milan képviselőivel, hogy az eddig kölcsönben náluk játszó Kutuzov végleg hozzájuk kerüljön. A pletykák szerint a Celticnek elővásárlási joga van a játékosra, de megállapodás született árról, hogy ha Kutuzov elhagyja a Milant, akkor is Olaszországban marad.
  • Sheva
    Van Basten cool on AC Milan coaching job
    tribalfootball.com - November 3, 2005

Holland boss Marco van Basten has dismissed talk of a move to AC Milan.

Van Basten was nominated by Milan president Silvio Berlusconi as a potential successor to Carlo Ancelotti.

"I have a contract until 2008 with the Dutch FA," said Van Basten. "I'm not looking to go anywhere before that date. After the World Cup I intend to stay in Holland - I've made an agreement.

"However, I'm really happy each time I see and meet people who worked and won with me.

"It was a great period of my life at Milan. Each time I meet with a few of my friends, teammates or officials it's always a special moment. It's a pleasure meeting them - but that is all."
  • Sheva
    ITALIAN CUP: MILAN-BRESCIA ON NOVEMBER 29
    11/2/2005
    MILAN - The Football League have announced the times of the last sixteen of the Italian Tim Cup:

Milan-Brescia 29/11 21.00
    Atalanta-Udinese 30/11 18.00
    Parma-Inter 30/11 21.00
    Fiorentina-Juventus 1/12 21.00
    Bari-Palermo 7/12 18.00
    Lazio-Cittadella 8/12 15.00
    Cagliari-Sampdoria 8/12 18.00
    Napoli-Roma 8/12 21.00
  • North
    Valamilyen szinten nekik is érdekük, hogy továbbmenjünk. Hiszen más esetben neki jó pár meccsel többet kell játszaniuk, ami a bajnokság kárára megy.:) Amúgy az európai kupában én is mindig az olaszoknak drukkolok, lényegtelen ki ellen meccselnek.
  • Sheva
    Az AC Milan visszautasította a Bordeaux merész érdeklődését a csatár Pippo Inzaghi iránt. A francia klub januárban akarta kölcsönvenni Pippot, de Carlo Ancelotti igényt tart a támadóra, miután egy hosszú sérülés után nemrég sikeresen tért vissza.

Az AC Milan a múlt éjjel az Olympiakosz elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen megfigyelte az Olympique Lyon védőjét, Crist. A hátvéd egyike annak a két brazilnak, akik szerepelnek a milánóiak januári kívánságlistáján. A Milan átigazolási igazgatója, Ariedo Braida a PSV játékosát, Alexet személyesen leste meg a tegnap esti találkozón.

A Milan vezetősége nagyon szeretné leigazolni Alexet, de az eindhoveniek kijelentették, hogy nem bontják fel a Chelsea-vel kötött kölcsönszerződésüket, amíg nem találták meg a brazil utódját.
  • rushman
    ugyanojan

ííííííííí, ez aztán a helyesírási hiba, szal ugyanolyan
  • rushman
    Kaladzenek gratulálok remélem egy ideig nem is lesz kezdő, Serginhonak kell kezdeni meg Jankulovszkinak

egyetértek, csak az a baj, hogy ugyanojan feladatra nem használható szerzsinnyó, mint a kaladze (aki szerintem azért volt kezdő, mert ancselotti tartott farfántól, ami beigazolódni látszott). Szerzsi inkább a klasszikus szélső, kaladze meg egy vérbeli balbekk. Szerintem a kali/szerzsi csere inkább a támadást próbálta elősegíteni
  • Sheva
    köszi Csöves én is szurkolom a a Juvenak!!!
  • forza milan
    na ilyet se hallani gyakran egy juvés szájából!
  • 9csöves9
    nehéz dolgotok lesz mert a Schalke és a Fener sem egy könnyű falat

szurkolok hogy továbbjussatok
  • forza milan
    E csoport
    1. PSV Eindhoven 4 2 1 1 2-3 7
    2. AC Milan 4 1 2 1 5-4 5
    3. Schalke 04 4 1 2 1 7-6 5
    4. Fenerbahce 4 1 1 2 7-8 4
  • Sheva
    remélem a Beasley gyereket leigazoljuk :PPPP
  • Sheva
    MASSIMOT NE ADJUK EL!!!!!!!
  • Sheva
    AC Milan to offer Ambrosini for Inter's Materazzi
    tribalfootball.com - November 2, 2005

AC Milan are ready to offer Massimo Ambrosini to Inter Milan in exchange for Marco Materazzi.

Milan coach Carlo Ancelotti wants a new centre-half ahead of the January market and is prepared to sacrifice Ambrosini if he can land Italy international Materazzi.

Also in Milan's sights is Cagliari centre-half Michele Canini.
  • Sheva
    ja és remélem télleg jön majd Van Basten edzőnek...
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
    PSV - A.C. Milan 1:0
  • Sheva
    hali skacok!
    néztem meccset és gratulálok a PSV-nek. Ilyen játékkal a magyar NBII-ben szereplő csaaptoknak se rúgtunk volna gólt nemhogy a PSV-nek.
    Kaladzenek gratulálok remélem egy ideig nem is lesz kezdő, Serginhonak kell kezdeni meg Jankulovszkinak.
    Sheva nem tudom miért nem kezdett igaz mikor beállt a szabadrúgáson kívül semmit sem csinált de Gilardinoval nem tudom mi van hiszem mióta idekerült semmit sem mutatott.
    Seedorfot Pirlo Kakát csak dicsérni tudom rajtuk látszott a győzni akarás igaz Kaká az első félidőben halovány volt de a másodikban játszott.
    Dida hát nem értem h kaphatott olyan golt, csak Farfant tudom dicsérni.
    Stamot kár h kiállították alapjába véve jól játszott nem csinált nagyobb bakikat.

Semmi baj nem lehet mindig nyerni.

FORZA MILAN!!!
  • tep
    sőt , már vannak is
  • tep
    Bl-ben nem számít a papírforma....mindigis voltak +lepetések.....most is lesznek valószínűleg
  • forza milan
    De legalább kikapott a Chelsea,amit rohadtul nem gondolt senki!
  • forza milan
    Nem ugy,csak a Fener ellen mégiscsak könyebb lesz papirformán!
  • tep
    Nana.......Fener otthon kib...ott erős........én nem írnám le őket.
  • forza milan
    Fener mégelmegy,de a Schalke...Elöre félek...
  • tep
    ahogy mondod :(
  • tep
    Fener , meg a Schalke meccs kemény lesz nagyon!!
  • forza milan
    csoport elsöböl,csoport harmadikha jól számolok!gyönyörü,kellett ez ide de qvára!
  • tep
    amíg mi görcsöltünk , addig a fiatal PSV felszabadultan játszott.
  • forza milan
    Ha igy folytatjuk kétlábbal rugnak picsán kifelé a blböl!
  • forza milan
    De ezmárnemigaz!HOgy lehet ekkora hatalmasan nagy büdös nulla a játékunk?ilyen nincs,és ettölvan erösebb csapat is!
  • tep
    de a lényegen nem változtat : SZAROK voltunk....sajnos
  • forza milan
    nemtudom,a psv mivel jobb mint a juve!nemértem miért kell egy nagy nullát teljesiteni,pont a blben!
  • Kanál
    vége. csoport most hogy áll?
  • forza milan
    mert ez igy megint csak egy nagy nulla amit ma megint teljesitett a milan!Egy nagy nulla!és ráadásul még segitett is a psvnek gólt szerezni a a világhirü jajj de fasza védelmünk!ilyenkor rohadtul pipa tok lenni!
  • forza milan
    A psv gólakkora védelmi hibából született hogy azmár nagyon fáj!A végén még kiesünk a blböl!