36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#1885 szinkronos van, csak sajnos a minősége csapnivalo. Inkább ajánlom helyette a TC.SVCD-TUN releaset. -
sirdond #1884 hali
van már szinkronos sw3 torrent, ami jó minőségű? -
kisgyerek20 #1883 Az hogyan tudom beállítani,hogy aktív legyek a majomparade torrenten?
Előre is köszi -
#1882 port akkor számít ha routert, tűzfalat használsz. -
kisgyerek20 #1881 De mit jelent a port kiválasztása? Melyiken megy a legjobban?
Vagy mennyire érdemes állítani, a bitcomet 0.58-as kliensnél -
#1880 nemtom, talán majd egy cometes megmondja. -
kisgyerek20 #1879 És a BitComet 0.58-al ezt hol lehet beállítani? Ha belehet. -
#1878 Valamennyire a kliens hibája is, mert azokat akik sok hulladékot adnak át, bannolnia kéne a letöltési listáról. Persze, lehet, hogy nincs bepipálva.
Azuban beállítások->IP szűrők -> Block peers taht consistently send bad data -
tomo #1877 lol, ajanlj inkabb googlet :) ott a shareware a www.cfos.de oldalon , krekket meg guberalj hozza valahonnet. -
#1876 Ha kell megpróbálhatom feltölteni. -
kisgyerek20 #1875 Mit tudsz mi van az endlessel 24-re igérve aztán már 25 van és semmi. -
tomo #1874 sztem inkabb a forras hibaja a hulladek megjelenese. ez a hiba lehet veletlen vagy szandekos . -
kisgyerek20 #1873 De tényleg mi okozza azt,hogy van hulladék a kliens hibája?
Mert én meg töltöm a Star Wars III-at és 660MB-ből 164MB hulladékot töltött le. -
#1872 ehhez a cfoshoz tud valaki linket adni? -
#1871 Én 6 nap alatt leszedtem 3.2 gigát, és egy millibájt se hulladék... -
#1870 hulladék ? ajjaj ott valami más gond lehet -
sirdond #1869 sztem nem a kliens a gond mert eddig szuperált. amúgy bitcomet -
#1868 az gáz. Melyik kliens?
-
sirdond #1867 kösz,mundjuk elég idegesítő hogy 1.5gb letöltött adatból 1.30gb hulladék!
vagy keressek másik torrentet? -
#1866 olvass vissza -
#1865 Ilyen nem létezik :) -
#1864 plz mondjatok már jo torrentes oldalt. -
tomo #1863 hehe, ez betalalt.
azt irjak a csodaforumon, hogy ma keso este lehet hoyg elindul... vagy kesik "picit" lol. -
#1862 szerintem már megváltoztattás startless -re -
#1861 Mi is a címe? -
kisgyerek20 #1860 Mikor indul már el az endless torrent?? -
#1859 itt egy jó kis MP3-as torrent oldal :)
FileMP3.org
- sok zene
- jó minőség -
laca70 #1858 Köszi mindkettőtöknek. -
#1857 Remélem ma beindul végre az endless. -
#1856 Zárójelben jegyzi meg hogy mennyi volt, és előtte mutatja hogy éppen mennyi van. -
#1855 De az is lehet h azureus csak megjegyzi a seeder/leecher arányt és azért írja ki. -
#1854 Akkor nemtom, lehet hogy már akkor csatlakozik h elindul a program. Bitcomet nekem nem írja ki a seeder/leecher számokat ha elindítom a progit. Csak akkor ha a letöltést is elindítom. -
laca70 #1853 Ez biztos ? (Mivel már indítás elött kiírja a seeder-leecher számokat)
Előre is köszi. -
#1852 ha elindítod a letöltést -
laca70 #1851 Elindítom az Aureust, amiben van egy leállított letöltés. Mikor csatlakozik a trackerhez ? Ha felállt a program vagy a letöltés gomb megnyomása után ? -
asdefge #1850 Az új BT kliens egy általad dedikált weboldalon teszi közzé a generált torrentet, vagyis azon üzemelteti a minimál-trackert. Pl.: asdefge.no-ip.org
Ezért aztán nem vagy annyira anonim. A többi meg sima liba, asszem. -
#1849 még 1 hír
Ilyen az exeem is nem? :) -
#1848 hír
Érdekes.
"Ugyan az új szoftver nem biztosít olyan mértékű anonimitást a felhasználóknak mint a korábbi változatok, ám a központi tracker hiánya miatt a hálózat nem is támadható olyan könnyen, mint az elődei."
Ez mit jelent? :) -
asdefge #1847 Spiritben: jobb gomb, prioritás-> ne töltsd le, vagy éppen amit akarsz
Mert a Spirit rulez :-)
-
#1846 eltávolítod a folyamatok közül, aztán mikor újra elindítod, csak azokat jelölöd ki, amik kellenek.