3128
-
#85 megjelenés:2005 második fele!!!
gamestarban nagyon jókat irnak róla és kruvajól néz ki!!!!
nagyon állat lesz -
#84 #61
Nem tud segiteni senki?
Vagy nem dobna meg valaki egy AoK kópiával? Fizetek érte.
(pest, bárhol, ahol sok villamos jár) -
#83 En ugy olvastam hogy 2006 :( -
#82 mi oka lenne ? -
#81 Kamu :D -
#80 idei év 2. felére ígérik. -
#79 Hi-fi Age of Empires III Theme -
#78 ARanyos! -
#77 En nem a Blizzard vaze :D
A Blizzard 1997 fabruarjaban aszonta hogy harom honap es jon a Diablo 2 :D Mire 2000 nyaran jelenet meg :D
A Starcraft Ghost is harom eve kellet volna megjelenyen :D -
#76 télek akor lesz?? mert 2044 re igérték.... -
#75 Anyam... 2006-ig sok van meg :( -
#74 -
#73 ez lesz, es szemet modon nem tamogatjak a regebbi kartyakat, szal vagy megveszed a legujabbat, vagy elvezed (jelenesetben) az age of mithology grafikai szinvonalat -
#72 -
#71 Sephikém,a puculódra még szükséged lehet...:) -
#70 6 új kép -
zizzenet #69 Ja, meg ez is valószínűleg az a fajta játék lesz, amiről egy halom beharangozó lesz, nyálcsorgatni való videókkal szórják tele az internetet, aztán megveszi a játékos, és még egy Radeon 9800 Pro esetén is, ha 4 bölény meg egy templom pappal látható, a háttérben még a vízben is ükröződve, beszaggat, mint a fene, aztán fújhatja a játékélményt, és apránként megint észreveszi, hogy alaposan becsapták, és hiába szeretne, pénz híján (meg elvből) nem megy bele a játékkal sugallt árukapcsolásba. A másik megoldás, hogy annyira lebutítja a szerencsétlen felhasználó a grafikát, hogy valahogy fusson még 100 egység megjelenítése esetén is, persze ekkor megint csak joggal méltatlankodik, hogy miért is invesztált annak idején (talán nem is olyan régen) egy tetemesebb összeget a tuningolásba, ha úgy kell játszania, mint régen, amikor még az is mindegy volt, hogy az NFS-t nyüstölve a négy legnagyobb pixel volt mindössze a saját autója, a lényeg, hogy valahogy, nagy nehezen, kipróbálhatta. Persze én bízom benne, hogy az Ensemble Studios ennél sokkal többre képes és alapos tervezéssel készíti el az engine-t, erre való képességüket már az Age of Mythology-val bizonyították, az ugyanis még az alsó-középkatgeóriás gépeken is meglepően jól fut. -
#68 az a baj, hogy nagyon jo h pixel shader 3 at tamogat, meg a legujabb szabvanyokat, de el kene donteni, hogy profi jatekot, vagy szorakoztatot csinalnak...
az atlag jatekos, aki szorakozik, az ugyse latja meg egy darabig hogy huuud ejo a grafika, mert ezzel a jatekkal csont ugyanaz lesz a helyzet mint a middle earthel... vagy ha nem akkor meg amit mondtam, hogy meg 2 ev
a hardcore gamerek, meg ugyis min grafon nyomjak -
#67 Hallani hogy ahogy telnek az evek egyre inkabb kerulnek majd ki a csodalatosabbnal csodalatosabb jatekok... hat ez az elso amit az lesz vaze. -
#66 Jól néz ki! -
#65 En levagom a pucam :
BAZKE
ti figyelitek azt a vizet ?:D -
#64 Általában kompromisszumokat kell kötni, mert ha mindent valószerűen ábrázolnának (méretarányosan) nem biztos, hogy olyan élvezetes lenne a játék. A hajók mérete nagyon megnőtt, jobban is néznek ki, de még mindig kicsik a valósághoz képest és hasonló ember-vonat ló-vónat ember-ház viszonyítás, mondjuk abban igazad van, hogy itt viszont nagyon kijön az ellentét, kicsit illuzióromboló. De sztem megoldható lenne a valóság méretarányos ábrázolása, csak ahhoz szuper kameratemozgást, -nagyítást kell alkalmazni, mert különben ront a játékélményen. -
Chaos Mad #63 állati szépek! -
#62 Én megnéztem a képeket az egyik hagy valami tűskét bennem.
Az a vonatos kép amin van egy lovaskocsi is nézzétek a méreteket ember-vonat ló-vónat ember-ház viszonyokat nem egészen jók a méretek,de lehet hogy csak nekem tünt fel. -
#61 Hü, ez már döfi. Remélem nem kell decemberig várni!
Minap elö akartam venni az AoK Conquerorst, csakhogy sajna a legutolsó install óta volt xp reinstall, és nem indul a játék, mert CD-t kér. Ha meg installni akarom a Conquerorst újra, akkor kiirja, hogy nincs a Kings installálva, elöször azt installjam. Azt meg nemtudom, mert kölcsönadtam a cd-t egy ismerösnek, akitöl jóisten tudja mikor kapom vissza (nemis ebben a városban lakik).
Van valami mód, hogy futásra birjam a conqerorst? Registrybe irkál valamit a cucc, esetleg valaki segitene, miket irjak be? Vagy egy regkulcs mentést küldene? Köszi!!! -
#60 Nagyon zsír. -
hapi #59 Ja Armies of exigo-t is öcsémmel játszattam végig a videók miatt. De ez a fajta action RTS nem jön be nekem. Inkább egy filmet csináltak volna ők is mert az animok fenomenálisak. -
hapi #58 Engem csak az érdekel, hogy átveszik-e a Szarcraft 3 féle butítsuk le a stratégiai részt 2 anyag 90 pop limit abból 3-at elhasznál 1 repülő izé.
Vagy inkiább a Rise of nations féle igazi újítások az RTS-be vonalat követik. Mert ha az előbbi akkor részemről felejtős. Hiába A pixel shader 3.0, oda adom öcsémnek játsza végig azt én majd megnézem milyen szép. -
atwe #57 na mibe hogy ebbe is lesz egység limit nép/10 ember kb -
#56 de mellette 2vel se semmi. (indián tábor + bölények)
:) -
#55 Az a hajó a vizen, bámulatos!
-
#54 anyira azért nem csúnyák :D -
#53 több és jobb minőségű képek
bölények, brutális ágyúk, ... !
jeee !
:) -
NB2 #52 Hát az finoman szólva is becseszne. Ugye ez nem igaz? -
Bircsike #51 2005. dec. -
#50 azt lehet tudni kb. évre pontosan, hogy mikor jön ki? -
Chaos Mad #49 hm :) -