17903
  • ChevyG #3140
    tökéletes, végre nem kell vele dolgoznom!
  • Tasi
    http://www.racing-reference.com/dquery2.jsp

Ilyesmire gondoltál?
  • Dougie
    LeBron James will ride along with Bobby Labonte at the NBA star's first race at Bristol.
  • Totya000
    http://users.atw.hu/totya1980/tippverseny2005.xls

Legfrissebb tablazat az extrajatekkal egyutt.
    Szoljatok be, ha nem jo valami!

Szerintem a bajnoki cimet vagy R.Wallace vagy M.Martin nyeri majd.
    Az egyikük szepen fog bucsuzni.
  • dodgecharger
    Persze ettől függetlneül megnyerheti, nem kell majd a Chase-ben sem minden futamot nyerni.
    Egyébként azt hiszem, hogy mostmár Biffle és Johnson is összekapja magát. Nekik meg már tul rég óta nem jön össze semmi..
  • Dougie
    szerintem egyre biztosabb hogy nem Stewart nyeri majd a Nextelt, ugyanis mikor kialakul majd a chase 10-es mezőnye, akkor a 10. helyen lévőnek nagyjából ugyanannyi esélye lesz a végső győzelemre mint az akkori elsőnek, és azt nem tudom elképzelni, hogy Stewartnak az utolsó 10 versenyen is ennyire összejönne minden, túl hosszú lenne akkor már a sikerszériája...
  • Dougie
  • dodgecharger
    A Mostani szuperautók között nem könnyűű nyerni bárki másnak :-(
  • Laffite
    Na igen, Bobby Labonte is éppen egy peches évet él meg, és tulajdonképpen az a minimum 1 idei győzelem, az már nagyon kellene, különben tényleg nagyon sovány lesz az idei évad :(
  • MrSpock
    Igen Jeff Gordonra ráférne,meg Jimminek sem ártana már nyeregetnie,mostanában eléggé megviselt.Na majd a chaseben!
  • dodgecharger
    Sőt, Mayfieldet is ide lehetne sorolni (persze Kenseth,B Labonte, Dale Jr.. is)
  • ChevyG #3129
    igy jártam
  • ChevyG #3128
    jogos, a sort folytat6nám Bobby Labonte-val (erre szerintem Laffite helyesel nagyon)
  • Totya000
    Margin of Victory tipperedmenyek szorosan alakultak.
    Idei 3. legjobb tippek voltak atlagban:
    1.ChevyG : 7 pont (0,016) GRAT!
    2.dodgecharger : 6 pont (0,058)
    3.MrSpock : 5 pont (0,073)
    4.robotnyk : 4 pont (0,077)
    5.Tihy : 3 pont (0,316)
    6.Totya : 2 pont (0,538)
    7.Laffite : 1 pont (0,627)

Az extrajatek lecsekkolása utan jön az új táblázat.
    (Marlinnal mi legyen a héten?) ChevyG? Többiek?
  • ChevyG #3126
    feladtam keresni a neten ALL TIME WINER statisztikát a két kisseb kategóriárol, ezért belevágtam sajátkezüleg elkésziteni. a CTS már napra kész (az utolso verseny is benne van) most kezdem a BGN-t. tartalmazni fogja a kupagyőzteseket, összetett másodikakat, és, hogy ki mennyi versenyt nyert.

ja és véletlen ráakattam 1 pole stats-ra is, ahol kiderül, hogy nem hiába nevezik Newmannt pole királynak! a TOP 10ben megcsípte a 10 helyet!, tekitve, hogy még milyen fiatal, ez egy nagyon nagy teljesitmény
  • robotnyk
    ekkora mezőnyben sok ilyen versenyző van :)
  • ChevyG #3124
    grrr, DaleJr-t kihagytad, és ha itt lenne Dougie akkor reklamálna Kenseth-ért!
  • dodgecharger
    Én szerintem a következo srácokra férne rá már egy győzelem, ami ösztönzőleg hatna rájuk: Sadler - a balszerencséje miatt, McMurray, Jeff Burton, Newman, és Gordon.
  • dodgecharger
    Persze ugyebár itt jün ki a tudásbeli különbség, a többiekkel szemben. :)
    Kár is, hogy elmosta a Kvalifikációt az eső:-(
  • dodgecharger
    Szó sincs erről! :)
    Szerintem is helye van a sorozatban, minössze azt nem értem, hogyha Road pályákon ennyire jó, akkor miért nem vált kategóriát? Állítom, hogy sokkal-sokkal több sikerben lenne része.
    A Vasárnap számára szép és jó volt, kár hogy oválra, ahová már kell az erős autó,ez kevés:( :(
  • Laffite
    Robby Gordonnak igenis van helye a CUP-ban és oválokon is rettentő gyors tud lenni, ha van mivel... Road pályákon azért tud jobb lenni a többieknél, mert hatalmas tapasztalata van még anno a CART sorozatból (is) ezen a téren, de oválokon is bizonyított már nemegyszer, csak szerintem ez a saját vállalkozás még egy kissé döcög, ami általában mindíg így van, ha nincs a csapat mögött egy fix szponzor mély pénztárcával, na de majd ezután remélem feljövőben lesznek! Mindenesetre kérve kérek mindenkit, hogy egy elrontott idény után ne szavazzuk már ki a sorozatból, ilyen alapon mindenkit "kitehetnénk", akinek éppen nem megy... :(
  • Tihy
    valahogy így kezdődött tavaly:

"...Richard Childress Racing (RCR) and Robby Gordon will part ways at the conclusion of the 2004 season, with Gordon stepping up to the ranks of NASCAR Cup Series ownership in 2005. "Several months ago Robby told me that his goals included running his own NASCAR Cup Series team," said Richard Childress, president and CEO of Richard Childress Racing..." (RCR PR)(10-26-2004)

na most már befelyezem :)
  • ChevyG #3118
    én még maradtam volna a 31esbe
  • Tihy
    meg ilyen szöveg: "Gordon leaves the #31 RCR team to start his own team"
  • Tihy
    Jayski-n ők vannak ownernek írva: Robby Gordon, Jim Smith, John Menard
  • robotnyk
    két kocsia van, talán a másik valami ismerősé, akivel közösen vágtak bele

#7 James Smith Robby Gordon Motorsports Robby Gordon Chevrolet
    #171 Robby Gordon Robby Gordon Motorsports P.J. Jones Chevrolet
  • Bucser
    lehet tönkrement és eladta...:)
  • ChevyG #3113
    de annak minek lenne értelme?
  • Bucser
    csak a nevét viseli a csapat a tulajdonosi jogokat ha jól látom más viseli...
  • ChevyG #3111
    szerintem inkább "szabaduszó" akart lenni, mint hogy valakitöl függjön (kevesebbet indul, de azt nem fölözik le) vagy az is lehetett, hogy kilógott a szénája a csapattól (Childress nél volt asszem)és azért ment külön.
    de ha ezt megnézitek világosan kiderül, hogy SAJÁT csapattal rendelkezik
  • dodgecharger
    Én a helyében megnyeeném az ALMS-t, átruccannék Európába, megnyerném a BTCC-t, WTCC-t, különböző túra -és sportkocsibajnokságokat stb..:)
    Ez igaz Saidra is, bár ő azért jó pár kategóriában jelen van , és sikeres is.
  • Tihy
    Nagyon egyszerű, mert szereti csinálni :)
  • dodgecharger
    Nem is értem, hogy R Gordon miért NASCARozik..
  • ChevyG #3107
    specalista, inkább legyen valaki "normál" NASCAR-os mint, hogy 2 pályán megy,de ott nadon
  • dodgecharger
    Neki inkább az lehet az idegesítő, hogy csak a 2 Road pályán megy a verda normálisan:-(
  • ChevyG #3105
    Robby Gordonnak elég idegesitő lehet, hogy a CUP-ban és a BUSCH-ban is második lett!
  • Totya000
    Top 10 tippek eredmenyei:
    Dougie sajnos benezte és nem adott le top 10 tippet:-(
    Laffite ismet atvette a vezetest!
    1.Laffite : 11 pont (grat.!!)
    2.ChevyG, dodgecharger & robotnyk : 10-10-10 pont
    3.Tihy : 7 pont
    4.MrSpock : 6 pont
    5.Totya : 3 pont (alkotói válság)

T.Stewart jóvoltából (vagy az enyémből), egy ponttal maradtunk el a rekordbeallítástól (48 pont)
  • Laffite
    idén legalább 10 versenyt teljesített 100 pont alatti eredménnyel, 40-50-60-70 pontokat szerezve, ami majdhogynem az eddigi idény fele, vagyis tényleg áll a megállapítás, miszerint ez egy borzasztó évad számára - legalábbis eddig...
  • MrSpock
    Nemtudom meddig tart Tony szériája,de az az érzésem,hogy a chase-re elfogy a szufla.persze jólenne ha ott is partiban lenne,hisz oylan tavyli izgalmakat élünk át.Azért Kurt Busch-t sem szabad leírni,biffle is..na szóval még 4 verseny aztán meglátjuk.
    Jimmie Johnson fog nagyon menni a hajrában,és persze Gordon!
  • robotnyk
    persze nem sok, de 3-4 versenyt bukott sorozatban, top 5ből, top 10ből 20on kívülre