13886
  • Csibusz
    Oké megoldottam anyni az egész ki kell törölnöm mnden ujrainditásnál az IDE srivert és ujat cisnálni és bemoutolni ennyi és a mentések nem vezsnek mert hogy is vesznének
  • BEAST #2642
    nub
  • Lynx_TWL
    uninstall
  • Csibusz
    plz valaki segitsen nem értem mondtak már olyat is hogy azrét emrt a játák azangol a patch meg magyar de ez hülyeség ert a játékban is ott a magyar csak elő kell varázsolni:(
  • ellington
    Yaevinn és Siegfrid között kell döntenem most, és mivel már volt gondom Yaveinnel, őt akarom lezúzni, a probléma, hogy sem a druidák ligetében nincs, sem a tündék romjainál a csatornában. Merre keressem?
  • Csibusz
    nem nem ..jól csinálam midnent!
  • bardocz
    baszus lelassult letöltés:'(
  • Dzsí Pí
    Biztos minent úgy csináltál? IDE driver, nem SCSI?
  • Csibusz
    Hello, az gondom hogy ugy csináltam mindent ahogy levan irva GYIK-ba..de ujrainditottam a gépet, és megint nem indul el és kéri az eredeti CD-t.. PLz HELP!
  • ellington
    megtaláltam roland papírjait. a létrát ami a csatornában kell, hol találom?
  • Pretorian
    A kis "Merigold" milyen egy könnyűvérű kis *****
    Megitatod vele a pósönt, szólsz hozzá két szép mondatot, és már döngeted is, hehehh, wehhh...
  • Tomy Lee
    Ok,thx.
  • ellington
    amikor a druida elöljáróval és a vivern-el elmegyek szalamandrákat ölni, miután végeztünk mondja, hogy kutassam át Roland holttestét (ő a vezérjük gondolom). mit kéne találnom, mert már átnéztem ötször az összes halottat, és semmi extra nem volt náluk, néhány szalamandrajelvény és pár tőr..
  • k3nGu
    vki nemtudja pontosan a kombinációt??tűz-tűz-levegő meg a levegő-levegő-tűz nem jó:S
  • Tobias
    A macska főzet jó erre.
  • Tomy Lee
    Valami fényforrás szerzése éjjelre vagy barlangokba?Néha biza tök sötét van:(
  • Faki
    tűz-tűz-levegő, vagy levegő-levegő-tűz varűzslatkombót nyomjad bele. Levegő az az első amit megtanultál (kiütéses), a tűz meg az igni.
  • k3nGu
    az 5. chapterben amikor megvan az énekes jegyzete, a holló pajzs utána mennem kell egy kalauz kőhöz, és nem csinál nála semmit se.mit kell csinálni ott?
  • BEAST #2625
    Nem, segithetsz neki uj eletet kezdeni :o
  • BlackShadow
    vegyél alapanyagnak vmi jó minőségű alkoholt :) mindenhez kell
  • ellington
    az alkímia működését valaki el tudná magyarázni? megvan az éter, 2 rebis és a vitriol, mégse engedi a fecske főzet elkészítését. esetleg van más ami az életerődet megnöveli?
  • Shep
    OK kösz, akkor már értem.
  • wedge31
    Nem sebzödöl a legelején.
    A harc annyi hogy figyeld a kard jelet és mindig csak akkor katt ha elkezd lángolni.
  • BlackShadow
    chap2-ben carment meg lehet fektetni vhogy? :D már elintéztem neki a kurváit, most már egy szál virágér megmutatják bájaikat, csakhát én a főkurvát akarom :D
  • Shep
    Na kipróbáltam, eddig egész pofás a dolog, csak a harcot nem teljesen vágom, valaki pár szóban lírná, hogy is működik, mert ugyan nagy nehezen elverekedtem magam addig ahol a prof és társa elzárja az utat, de valahogy olyan nehézkes volt az egész, ráadásul mintha én nem is sebződnék.
  • ellington
    még csak a harmadik chapternél vagyok, most adom oda az elöljárónak a gombát.
  • LoCk
    Majd egy hosszú küldetéssorozat után kapsz egyet.
    Ismered a legandát?
    "A víz tükre fodrozódni kezdett..majd kiemelkedett belole a..."
    Türelem és sok játék.
  • Quler
    Kösz szépen!!Bocs,az idegtől már nem is látok!:)
  • Tobias
    Az előbb válaszolt MrAndree ( #2610 )
  • Bagoly81
    ti jártatok már ugy hogy boxoltok egy ellenfélel a fogadoba és kisikerül ütni hogy belehal? nekem sikerült... maradt az emberke box "fázisban" se az ajton ki nemlehetett menni senkisem sem komonikálni..
    ugyérzem ez egy fajta bug...
  • Quler
    Valaki légyszi!!!Tiszta ideg vagyok már miatta.Sok oldallal visszább is kerestem,de sehol nincs válasz rá.
  • ellington
    ja és juteszembe valami király ezüstkardot hol szerezhetek? mert meteoritokból csak acélt tud csinálni, viszont szörnyek ellen háromszor többet küzdök mint emberek ellen.
  • ellington
    éter milyen cuccokban van? már megőrülök, hogy soha nem tudok csinálni fecskét, pedig nagyon kéne.
  • MrAndree
    Rá kell omlasztani a plafont.
  • saddi
    találtam egy bugot
    pénzt lehet csinálni egy picit. 3. fejezetben van a manufaktúrás srác, akivel kalksteinről lehet beszélni, ha jól dumálsz, kapsz 2 tekercset, valamint egy 3.-ért cserébe kér egy vörös meteoritot. Ha megvan a meteorit, ürítsétek ki a tatyót teljesen, csak a meteorit legyen benne. Ha odaadtátok neki, megkapjátok a könyvet. Utána ne menjetek ki az ajtón! Beséljetek vele annyiszor, ahány hely van a tatyótokban. Mindig odaadja a tekercset, és utána db-ként 40 orenért ellehet adni
  • Quler
    Sziasztok!
    Mondja meg valaki legyen olyan kedves,hogy hogyan kell kinyírni a kikimór királynőt!Sehogy sem jövök rá:(
  • LoCk
    Vegyél neki egy kesztyut.Egy arany kesztyut.
    Utánna perverzbe vált..
  • Falatka2003
    Csináld a többit és néha menj vissza.
  • Tomy Lee
    Van:Link
    Engem már nem dob ki mióta ezt használom lemezképként és nem a simát.
  • KaLóZ14
    tudnátok segíteni abban h hogyan tüntessem el shani öreganyját hogy tudjak végre beszélni shanival a kardról??