13886
  • Tobias
    Hm, én is valami hasonlóra gondoltam, csak egyértelműnek vettem, hogy be kéne menni a temetőbe hozzá. Köszi.
  • saddi
    valószínűleg éjfélkor leölted már a férjének a szellemét a temető előtt, és ezért lehetett leadnod egyből a missziót. temetőbe később jutsz csak majd be.
  • Tobias
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hm, a városban a temető előtt találkoztam egy csajszival, bizonyos Hildegard Zollstock-al, aki megkért, hogy vadásszam le a temetőben a drágalátos - egy hónapja halott - férjét, hogy ne kísértse tovább. Viszont ezen beszélgetés után rögtön tudtam Neki válaszul adni, hogy elvégeztem a feladatot. S miután megtörtént, a küldetés teljesítve, viszont a temető zárva... jól gondolom, hogy itt valami humbug van? Esetleg van valami fontos a temetőben, amiért a későbbiek során fontos lenne bemenni? Mert gondolom ezen kérés után lett volna rá lehetőségem, csak valami gubanc történt a bitek tengerében, és megoldottá vált a küldetés...
  • wesker24
    Na megoldotam már csak egy hiányzik a Ket'har szefirája ami a druidáknál van ?? Hogy lehet az utolsó szefirát megszerezni ??
  • wesker24
    Ha Melitele vagy nemtom hogyhivják szobrára gondolsz akkor azt megnéztem de nem volt benne eddig semmi !! Az apácanövendék mondta hogy Melitelenek 3 dologra van szüksége gyümölcs virág a harmadik meg nem tom mi !!
  • LoCk
    Nem,de most megnézem..
    Thx!
  • Mor3llo
    azt hiszem a kórházban kell odamenni a szoborhoz, és katt rá
  • wesker24
    Hello nem tudja valaki hol vannak a szefirák ami a mágus toronyhoz kell ?? Már 6-ot megtaláltam de amaradék 4-et nem tudom hol van ??

Ven'h Gevrath Oth és a Kethar szefirája hiányzik már csak ??
  • Bucser
    nem white gull kell alapanyagnak? (magasabb szintű potionoknál előfordul.)
  • Mor3llo
    meditáció közben nézed az alkímia ikont ?
  • Mor3llo
    Bizonyára Abigail-lel 1 életre felöntöttetek a garatra :D
  • LoCk
    Na ugy latom nekem nincs is alkimia ikonom..
    Tortenetfuggo kepesség..hmm
    Valamit elszúrhattam...
  • Sarapetike
    vagy alkoholt itál vagy mérgezés
  • Tomy Lee
    Jah,nem olvastam végig:(
    De ott a válasz!Nagyon jó!thx.
    Azthiszem elölről kezdem Witcher-t:)Anyanyelvemen:))
  • Atyman
    Hi

Sikerült megölnöm Bestiát, mindenféle itókával, amit az előtte lévő betöltés előtt ittam meg. De azóta játék elmosodótt, ha mozog a karakterem. Gondoltam az egyik ital mellékhatása, de meditáltam leglább 15 órát és nem változott semmi.
    Videóknál jó a kép, sőt ha régi mentést töltök be, az is jó.
    Nem tudjátok mi lehet a baja?
  • LoCk
    Eddig nem keszitettem főzeteket.
    Hogyan kell? A koscsisziv főzetet szertném elkészíteni.
    Van nállam vagy 5 féle jóminőségü alkohol,de egyik sem jó.
  • Mor3llo
    FAQ :)
  • Tomy Lee
    Nagyon komoly ez a játék
    Harcrendszert már elsajátítottam.Az első órákban igencsak fura volt:)
    Azt viszont nem tudom,hogy a mágiát hogyan lehet kikapcsolni(harcnál az az elsődleges és így nem jó)
    Honosítva használjátok egyébként?Van rá lehetőség?
  • bardocz
    nekem fraps 400fps-t ír ki amikor gtr2 tölt,aztán meg pocsékszar videót csinál
  • barret
    Sztem tobb fps.A fraps csal ha kepet lopsz vele...
    Nalam ugy 10 fps-t lenyul mindig :)
  • LoCk
    Megoldottam.
    Konnyu.
    Felszaladsz a lépcsőn,majd szaladsz korbe.
    Amikor ugy erzed,hogy tud menni ezerrel a tuzmágia,akkor megfordulsz és egy vagy 2 tuzet ranyomsz, majd eros fokozatban acel kardal raversz 1-et, vagy ha jó a reflexed, akkor 2-ot.
    Majd ezt megismétled,annyiszor ahányszor csak kell.
    Ha ügyes vagy több sérülést nem tud okozni.
  • BEAST #2542
    Egyszerubb ha befutsz az egyik sarokba, ahol oszlop es egy szarkofag is van, onnan nyugodtan lehet szorni ra az Ignit, o nem fer hozzad xD

A fonokhoz meg vitality + endurance potik , Willow, wolf es wolverine potik es egy maxolt steel strong + silver fast komboval konnyu leverni :D ... Igy nekem par perc volt a leverese, a szovegelessel egyutt xD ... potikkal meg tap karddal akkorakat lehet ra critelni hogy szohoz sem jut :) csak akkor van problema ha nem maradt toxicity szint minden potira :D
  • Ioles
    Valaki vmi infot tudna adni?
  • LoCk
    Thx!
    A szörny már halott.
    Ezek az italok nem állnak rendelkezésemre sajna,így az öreggel elleszek.
  • LoCk
    Nem sikerult nekem sem megölni,bár sebesülést tudtam okozni..
  • LoCk
    Még a Crysis-t is jol bírja.
  • TVelvet
    Itt igyál be egy álloképesség növelő potyit, hogy sok ignit tudj nyomni és futkoss az egyik oszlop körül.

Javedet meg ugy kell hogy leraksz a földre egy ilyen tüskés bizbaszt, az is egy ilyen jel, abba megszokott akadni + sebzi is, én akkor odamentem és ignit toltam bele, belevertem 2-3 csapást aztán ellöktem, és futottam tovább, igyál be egy füzfa fözetet hogy netudjon leütni, és egy fecskét, ha van, mert sokat kell futkosni legalább 10-15 perc mire agyonvered. :S
    Ráadásul én még elvenni a cuccokat sem tuttam töle, mert beeset amikor megöltem egy ilyen lyukba -.-
  • csgj
    94 fps?! :O Jó kártya az a 8800 Ultra xD...
  • fadi
    Nem tudja vki, hogy mikor jön elő a Yodiac pap? Mert akárhányszor megyek vissza a partra sosincs ott...
  • LoCk
    Thx!
    Ha eljutok az öregig és sikerül levernem megmondom.
  • PTW
    erős igni-vel és sok futással-kitartással. ütni szerintem nem nagyon érdemes
  • PTW
    Valaki tud segíteni Azar Javed ügyben?

Teljesen esélytelennek látom a harcot ellene és az érdekelne valaki tud e valami biztos taktikát? Hiába nyomok be a harc előtt Blizard,Wolverine,Swallow löttyöket szinte semmit sem ér.. Egyből megvakít egy kettőt rámcsap és annyi, jóesetben megtudok inni még egy azonnali gyógytrutyit de aztán ugyanúgy kivégez kb másfél perc alatt, épphogy meg tudtam sebezni...

ötlet?
  • LoCk
    Aki itt jár az plz. help!
    Hogyan kell kinyírni azt a dögöt,amit Rémusz Báttya idézett meg?
    Csak az nézze meg aki ott már járt!!! Thx!
  • LoCk
    Csak ügyesen.
  • szmöre
    okay akkor nyugodtan csinalhatom a tobbi questet thx
  • LoCk
    Majd az egyik küldetés során megtudod, hogy ki az.
  • szmöre
    Meg tudja vki mondani hogy deritem ki hogy ki a vérfarkas?Naplo azt irja varjak turelmesen de nem tortenik semmi.
  • LoCk
  • LoCk
    Igen.Full garfikan az esetek tulnyomó tobbségében meg sem rezzen.Eddig csak az egő városos résznél,amikor legalább 15-en kaszaboltak körülöttem ..néha beszaggatott.
  • Oriza
    Szintén zenész...