13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• Szikorarobi
  • fitutufi
    76kb
    nem valami jo minőség
  • HUTÖPIKE
  • haxoror
    rakd a galériádba
  • HUTÖPIKE
    akkor fell kell tenni a netre?
  • HUTÖPIKE
    [IMG][img]http://D:\GAMES\F.E.A.R._closed_MP_demo\fear2.jpg
    bocsika a szarozasert
  • haxoror
    vinyóról nem tudsz linkelni...
  • HUTÖPIKE
    D:\GAMES\F.E.A.R._closed_MP_demo[IMG][img]http://D:\GAMES\F.E.A.R._closed_MP_demo\fear2.jpg
    tök jóóóó FEAR fan hatter
  • HUTÖPIKE
  • fitutufi
    ilyeneket priviben
    azé kössz :)
  • Quki
    jó az új bannered csibe....én is majd lecserélem egy jobbra az enyim ha lessz rá idő
  • Quki
    ma is legyen egy parti a Skullzon mondjuk 21:00-kor....ezt kéne a bannerbe beírni...ha valaki megtenné,az nagyon jót tenne.Szerintetek,jó lesz az időpont?Vagy ha lehet akkor holnap vagy holnapután csak legyen valamikor...ja és főként magyarok kellenének...azok közül is a legjobbak.
  • Quki
    jaja
  • Lacc
    Keresgéltem úgy látom nekem 1151. Hát bizony, elég sok külföldi kell az ilyen pontokhoz :) Ha magyarok vannak bent akkor már más a tényállás, akkor vannak kemény menetek.
  • chooselee
    Sok ember =sok score,csak nem mindegy kik tolják!!:D
    Az a kira,ha bent vannak a "nagyhalak" és úgy....... :D
  • Lacc
    Én fejből nem tudom, megnézem az archivumban :)
  • fitutufi
    nekem 1324 a best ;)
  • Lacc
    Csak nem az az Extreme "földöncsúszkáló" Equinox? :)
  • Quki
  • Quki
    ennyi volt ma a hírek....köszönjük szépen...viszontlátásra
  • Quki
    az exterme equinox nevezetű fiatalember a FEAR nevü játékban pontban 24:00-kor 915
    pontot szedett össze,és ezzel új rekordot állított fel magána....
  • Quki
    új fejlemények...
  • Quki
    hurrá
  • Lacc
    Ja, bizony voltunk mind a 2 serveren, mind a kettő úgy szaggatott mint a bűn. Azt hittem a gépemmel van baj, de aztán irták sokan mások is, meg nem szokott ilyen lenni. Érdekes.
  • chooselee
    Húúúúúúúú a szerverekkel valami gáz van,rohadtul szaggattak,kaptak egy off-ot is a végére!!GYÁSZ!:(
  • chooselee
    De ha nyerünk állandóan akkor mégsem vagyunk szarabbak náluk!!!Úgy dumálnak mintha ez nem a játék része lenne!!!!
    .....SRY,de ma nem érek rá.....majd legközelebb!!!!
  • grebber
    Mindennemű vereséget nehéz elismerni mert mindeki nyerni szeretne.

Ennek nem sok de valami köze van hozzá irtam hétfőn irásbeli dogát teljesen beleéltem magam hogy megbukok szüleimnek mindekinek mondtam hogy nagyon rossz lett megbuktam.Az osztálytársaim persze nem hitték el áá persze mindig kanuzol lesz vagy 3-as mondták.Az egyik haverom meg simán megvan neki meg minden.
    Az kiderült (kurvakibaszotnagy kő esett le a szívemről mert elvileg 2-es lettem a gyerek meg akinek nagy arca volt 1-es.
    Kicsit volt csak idegbeteg hogy sok hülyének meglett neki pedig nem.
  • Quki
    így igaz
  • fitutufi
    külföldiekkel nem lehet tolni állandóan pofáznak és nem viselik el a vereséget
  • Lacc
    Hát tőlem mehet.
  • Szikorarobi
    Szisztok! Arra gondoltunk tobben hogy ha nincs magyar server neha kellene csinalni
    egy magyar orat valamelyik serveren. Ugy gondoltuk itt beirnank egy idopontot es a server nevet es akkor minel tobben lehetoleg mindenki bejonne es nymonank egy jo gyilkolaszast. Ha van valakinek velemenye otlete errol es ha a topic moderator is engedi itt lehetne ezeket megbeszelni. Nemcsak a sajat otletem tobbek neveben irom ezeket. Legyen mondjuk az elso idopont: 27 en holnap 21 tol a Skulls-on

Off} Sajat velemeny:
    Ha lehet inkabb magyarokkal csataznek en is azok legalabb nem sirnak allandoan.

• Quki
    ezaz
  • Quki
    :D
  • Quki
    menjen csak
  • Quki
    na
  • Quki
    na menjem má del a fórum
  • grebber
    Remélem még nem volt.
    F.E.A.R. ShakyCam (3,71MB)
  • HUTÖPIKE
    hali mitol van h elfogy nak a serverek ?! valaki csinaljon 1 et!
    amugy meg a sok hal a tobbi forumban nagyban varja a jatekotm mi meg itt jaccunk mar januar ota !
  • chooselee
    Hali!

Ja a Hungs jó megoldás lenne!!Ha addig is unatkoztok érdemes ellátogatni ide,szerintem itt kapunk elsőkézből infókat a FEAR E3-as szerepléséről!!
    http://fearhq.com/e3_2005/
    http://fearhq.com/e3_2005/
  • Lacc
    Akármilyen serial beirhatsz csak irj be valamit. Tört serverekhez ez is elég.