13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
#1526 Ehez a két szerverhez nem kell kulcs..... -
#1525 Az ANGST meg a SKULLZ újra működésbe lépett!!! -
molpat #1524 Valaki tudna a F.E.A.R. multiához serialt???? Kéne mert nem tudok más szerverjébe belépni!!! HELP!!!! Kössz!!!!! -
#1523 Nekem az van -
#1522 Az nem megoldás, dedikált server kell. -
#1521 Hiába 1024-es kapacitású az enyém , attól függetlenül szar.Valami 2mb-ossal vagy 3mb-ossal rendelkezőnek kéne csinálni ....mondjuk....6 fős szervert ,jelszóval ellátva(pl.:hun) -
#1520 Próbáljon meg valaki csinálni egy normális szervert mert amit én csináltam ,az nem nagy kunszt.De ha lehet akkor gyertek addig enyémre -
#1519 viszont ha nem lesz német server akkor fullon lesz a magyar mint régen hogy nem tudunk bejutni,kéne rá jelszo és a normálisabb külföldinek megmondanánk vagy nem tom -
Szikorarobi #1518 Off] Te sosem alszol?
On] Jatszottam en mar nagyon sok ugyes kulfoldivel is
Mivel meg beta a game valszeg az igazan jok meg nem fedeztek fel.
Na majd ha megjelenik es eltelik 2 3 honap akkor lesznek csak igazan
nagy csatak! Szerintem orulhetunk majd ha a felso kozeppben benne leszunk.
Jaj de varom mar! Jo csatakat akarok nem allando sirdogalast.
Folyni fog a ver meg a falakbol is. -
#1517 Miért kéne ilyen megoldás? Inditani kellene egy sima servert nem? Nem a query server halt le, csak a németek állitották le azt ami volt nekik. -
#1516 Hát én eddig ahova beléptem és magyarok is voltak bent, ott a lista élére is magyar került... Tudhatunk valamit -
Szikorarobi #1515 Viszont van egy rossz hir.
Tegnap este ota nincs server.
Ket monolith es kesz.
Maskepp nem lehet servert csinalni?
Pl lanon ha jatszanank.
Tudom nem lehet a jatekkal lanon (meg) de nincs valami megoldas esetleg?
Vagy olyan servert a neten ami nem jelenik meg a Fear ben de mondjuk valami mas
programmal lathato lenne? -
Szikorarobi #1514 Ja kepzeld.
Szerintem vagy tizszer kirugtak csalas miatt.
Egyszer Advental eggyutt repultem!
Ugy atgyalogoltunk rajtuk hogy mar fajt.
10perc aztan mar repultunk is.
Hat kurva szar erzes ha ok nelkul kirugnak.
Gondolom te is tudod milyen. -
#1513 Wallhack? Azzal gyanusitottak? -
Szikorarobi #1512 Ugy nez ki az angst meg a skullz egy geprol mennek.
Ha megall az egyik megy a masik is vele.
Egy magyar server jo lenne tenyleg.
Tobbszor kirugtak mar wallhack miatt.
-
#1511 Hát ennek bizony nem örülök. Akkor viszont már csak a Skull maradt, mint utolsó bástya, esetleg rávehejük majd Life bátyót, hogy rúgja újra a servert :) -
#1510 RE
az 1184 hozzá szólásnál a link nem működik :(88 , de a patchet szedem ami 154 mega :P de hiába szedem le ugye ha nem működik a link amit ami 1184 szólásnál van :,,( -
#1509 Nah,csináltam szervert , magyar parti néven , oda mennyünk ideiglenesen. -
Szikorarobi #1508 1284 remelem segit.
Hogy a linkek mukodnek e meg nem tudom.
Udv a Fear clubban. -
#1507 Na de fasza,nehogy má ne lehessen jáccani! -
Szikorarobi #1506 nem az volt.
Server szunt meg letezni.
-
#1505 nagyon brutálba nyomod -
#1504 Jól kirúgtak az előbb az Angstról. Lehet hogy rontottam a német kollégák szórakozását -
#1503 Sziasztok!!!
én most szereztem a bétát és felakarnám rakna ha érdemes med hogy indul ell de gondolom már egy páran kérdezték csináljatok már GY.I.K !!!!!
ha simán feltelepítem úgy megy ?? -
#1502 -
#1501 Látom te is csak irógatsz és nem NÉZEL.
Az #1495 az egy trailer én meg előzetes leirást linkeltem be. -
#1500 #1495
no problem :) -
#1499 Nemtudom volt-e de ártani nem árt :)
E3 2005: F.E.A.R. - elõzetes -
#1498 hehe -
Szikorarobi #1497 Ja de jo lenne!
Bemennenk es 10 perc mulva kirugnanak minket.
Csibeszt 2 perc mulva.
Mint ugy altalaban. -
theadvent #1496 Komoly ez az E3 2005-ös szerver.... bárcsak lenne hozzá jelszó -
#1495 FEAR E3 2005 movie -
#1494 Ha valaki tudna csinálni egy logót az alcimbe, az jó lenne mert úgy látszik lerohadt a régi. -
#1493 muszály smg mert különben leapritanak:)én sokáig nem azt használtam,és elég idegesitö volt hogy pl shotgunal 2találat töltés ideje alatt 100golyot bekapsz smg-s partnertöl:)sok esetben jobb más fegyver de ha már 2-3 ellen van egyszerre nem sok esélyed van -
#1492 -
#1491 nagy király vagy... -
#1490 Hát igen, az Angston elég sok a láma. De néha találni szerencsére olyanokat akikkel tényleg meg kell küzdeni, mert nem céloznak egyszerűen (általában SMG-vel). De a legidegesitőbbek az unarmed-ninják, plána ha mákosak. Sok vizet nem zavarnak, de néha baromi idegesitőek akkor is. :) -
#1489 Kéne rendezni minden este egy ütő partit.Megkéne hívni a régi jó barátainkat.....mint pl.:..::ATI RADEON::.. vagy Scythe,és még sorolhatnám.....
-
#1488 Szerda,21 óra 30. perc,a lámák lázadása.....21:31-megérkezett a nagy EQ!És mi volt szerintetek?Hát naon keményen földbe döngöltem őketMind a három pályán én nyertem.....hol 500 fölötti ponttal.....hol 700 felettivel.Hát mit mondjak ,azt nem tom.... -
chooselee #1487 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..... valahogy megcsappant a hivatalos fear szerverek száma...???,de valakik igen tesztelik a slowmo-t a people's pavilion nevű szerveren...sajna cdkey vertification!De biztos élvezik...jó lehet...