13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
FaCkAnÁL #1381 Csak kell RAM,mert most uszkve..1+2+3....+4...256MB DDR-rel nyomom FULL MINIMUMBAN!!! -
FaCkAnÁL #1380 Nem tudom ti hogy vagytok vele de én még nem untam meg ezt a 3 pályát!
Bár voltak kihagyások (ZH-k miatt) és lesznek is(Vizsgák miatt),de ha nem is adnak ki új demót kitart nálam arra a "kis időre"!!!
De a singlere is kiváncsi vagyok! -
FaCkAnÁL #1379 Bár az se rossz(HL2)! -
FaCkAnÁL #1378 Hali!Lejjeb én is ezt kérdeztem!!Lehet azért mert nem könnyű megszerezni(pénzes) vagy ...más oka nincs ,mert.... HL2 mehet a p******ba!!!Ez veri mindet!! HARDCORE!:) -
Lifeforce #1377 Mert csak closed beta, nagyon megeszi a gépet, és csak 3 pálya van benne amivel szarrá játszottuk az agyunkat. :)
de még játszunk esténként... :) -
lashy #1376 hello.miért csak ilyen kevesen játszanak vele???
-
FaCkAnÁL #1375 NEVEK: PETTABÁ,BRIEFTASNI,ÁSÓKA(Ezt barátnőm ajánlotta!),POOKLEE,GÉPPUSKALÁBJOHNNY,de szerintem legjobb a CHoOZLEE!!! Szerintem ez lesz!!! Ezek már jobbak nem??? .....Ja szikora lányodnak is találtam egy hasonlót: SNEEDLEENG!
...Csak ennyi! &;) -
FaCkAnÁL #1374 :):)):):):):):):):):):)
ADDIG IS FEEEEEEEEEEEeAAAAAAAAAAAAAAAaRRRRRRRRRRRRRRRRRRRr!!!!!!!!!!!!!!4 -
FaCkAnÁL #1373 Hali! Ja jó más is azt mondta hogy másra gondol de amikor leesik az odavág!:)
Gondolkozok majd új nickken csak a fakanálhoz ragaszkodtam (a jelentéséhez)!
Majd lesz valami!
Csak Maxx Szouljá oszt megráglak!! -
Szikorarobi #1372 Szia!
Errol a gyerekrol annyit hogy 1x vele voltam es ramszolt hogy mi ellensegek
vagyunk es csereljek csapatot. Szerintem ne vedd a szivedre.
Valszeg ez a hulyegyerek tul komolyan veszi ezeket a jatekokat.
Magyarul IDIOTA.
A regi neved koztunk szolva csak a magyaroknak vicces.
Amikor eloszor meglattam en is masra gondoltam.
A mostani nevednek meg szerintem semmi hangulata nincs.
Remelem talalsz majd jobbat.
Ez valszeg csak a mereg miatt jott.
Lattam en mar KisHableany-t is on Rampage-en az fasza volt.
De azert jo lenne egy magyar szerver is.
Udv. -
FaCkAnÁL #1371 WOODENSPOON....HUUUUUUHAHAHAHAHAHAHAHA!!! -
FaCkAnÁL #1370 Má nem!tegnap voltam ideges!Akkor a gameben nickket váltok and kaput! -
theadvent #1369 Si, az azt meaningeli..... -
#1368 látom rendessen fel vagy spanolva :D -
FaCkAnÁL #1367 A WoodenSpoon fakanált jelent in english,nein??????? -
FaCkAnÁL #1366 Eszek vele ...nem ---->KICK!!! -
FaCkAnÁL #1365 Nem mi most rúgott ki úgy mentem, vissza EATME! néven,pedig a többiek is mondták neki hogy nemá!!! Egy B*****f****k***r***g******!!!!!!akkor kanál nicckel sem lehet játszani????Akkor guy-jal se lehetne mert hasonlít gay-ra nem???Közben meg teljesen más!!
F***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
FaCkAnÁL #1364 Vagy a Fileplaneten...csak ott pénzes!!!:( -
FaCkAnÁL #1363 Itt találtam a hozzászólások között egy linket a gamestar oldalra+hogy patchelni tudd 1184-es hozzászólás ...talán!! -
#1362 te honnan szetted le? -
FaCkAnÁL #1361 Asztem ő csinálta a szervert oszt kick!De ha nem akkor hagyom..,már hozzászoktam.....aki ért magyarul az a poént is érti!...de azért kinyírtam egy párszor!
De köszi!
U.I.:A multi demót lehet,hogy már nem lehet leszedni....nézz vissza a fórumban!Nemtudom! -
#1360 loál -
#1359 honnan lehet letölteni a multidemót? -
#1358 sok köze nincs hozzá, hadjad a neved ;) -
#1357 -
FaCkAnÁL #1356 Hali mindenhová!
KÖSZI rajta vagyok!!!
Tegnap a skullzon azt írta a soulja.maxx gyerek változtassam meg a nickem,...mondom neki ez egy evőeszköz.....akkor egyek vele,de vállt.meg!!
Úgyhogy nem toom mi lesz..megpróbálom fakanálként..ha nem megy ááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!! -
#1355 ... -
#1354 nyugi
kultúráltan fórumozunk :) -
#1353 Az sg.hu főoldalán vagy.Aztán ráklikkelsz a "fórum"címre.Majd baloldalt lesz egy menü ,és itt van egy "Beállítások" cím.Erre ráklikkelsz oszt kész! -
FaCkAnÁL #1352 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ srácok kérdés!Hali!Tudna nekem valaki segíteni abban,hogy hogy lehet a nevem helyére ide a fórumba olyan biszb***képet készíteni(LOGOT??) és hogyan kő bépászítani a helyire????
Előre is THX!!!! -
FaCkAnÁL #1351 F*** YOUR ENEMY! -
FaCkAnÁL #1350 Hm...............Jó ......kifejezetten jó!!! -
theadvent #1349 no comment... -
#1348 Jaj istenem,mindezt becumiztad!Bocsi , de hát szopás -
Szikorarobi #1347 Amugy nem en voltam az aki a boroskolazas utan (amit ha apu meglat agyonver)
lefordultam a gep elol. Emlekszel MATYI? -
Szikorarobi #1346 Mivel hogy te mondod majd elgondolkozok rajta. -
#1345 Jaj sziko, kezded , csak este nehagyd a gyerekeket megint 3 óráig jáccani,mert zombik lesznekÚgyhogy este próbálj meg visszafogottan inni -
#1344 én csináltam magamnak
-
#1343 ki csinálta logod?
(cyrusnak van ilyen kaliberű) -
Lifeforce #1342 Már késő.
Lekéstél róla...