13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
#1341 hy all
már megjelent?
a multi demót honnan lehet leszedni??? -
Szikorarobi #1340 Latom te is ittal! :)
-
FaCkAnÁL #1339 Hali mindenki!Ja persze végül is mind1 milyen szervercsak működjön kivállóan,de mégis csak magyar a Hungs (Bár nem tudom milyen a skullz..az angst vágom,hogy német)+ azért ez szerintem nem kis dolog,hogy mi kis nemzet:) (persze ez Lifeforce-nak köszönhető) elsők vagyunk valamiben,aminek még látszata is van+ritkaság számban mennek ezek a "nemhivatalos" fear szerverek. Oke így is jó,de ha lesz a fullból Hungs biztos mindenki arra fog nyomulni,aki beszélni [HUN] az beztos!És inkább egy Hunra(ha van),mint egy kűfődire!Nem??Vagy csak én vagyok villamos??
Ja még egy kérdés: miért nincsennek tömve a szerverek azokkal (persze a törtek), akik tolják a feart,mert szerintem ez korszakalkotó minden téren...
U.I.:Kár érted "nagyláb" ,lehetett volna ezt máshogy is egy kis akaraterővel...nem??De majd tali a fullon..Az biztos,hogy egy kötelező darab,mert ezt a game-et.....szavakkal nem lehet leírni!DURVÍTPÖRÖGHARDCOREBRUTÁLGAME!...tömören!!+ egy csipetnyi káosz,vér és falbontás:)...Szerintem!ááááááááááá szófosásom van!:)
Na pá és köszi aki végig bírta olvasni(Sokat dolgoztam rajta!)! THE END -
Szikorarobi #1338 Bruhuhu! Pedig olyan jol nyomtad.
Kar erted.
-
Comet Bigfoot #1337 No hello sracok csak bucsuzni jottem, az elobb toroltem le a demot es az install verziot. Sajna tul sok idot toltottem vele mostanaban, ugyhogy kell a kenyszerszunet!
Orult jo partik voltak, talalkozunk a full szerveren! ;)
-
Lifeforce #1336 Már nem játszanak annyian, és 3 szerver sok volt.
Ezért állítottam le a hungs.hu -t.
Majd fullból lesz megint... :)
-
#1335 nem mind1 hol fearozunk?
angst és a skullz is jó pingileg szval nekem tökéletes, hungs is jó volt... -
FaCkAnÁL #1334 Üdv for all! Csak annyi a kérdésem,hogy a hungs pihen vagy csak át van nevezve (amit kétlek) Skullzá????Vagy akkor ez a szerver egy new és ez is népesíti a fear funok egyre népesebb táborát???Ezt a megfogalmazást....
De a akkor mi van szeretett szerverünkkel???? -
Lifeforce #1333 Egy kicsit olvass vissza... -
#1332 nem raktam fel:( honnan lehet leszedni ? -
#1331 má régóta... :)) -
Lifeforce #1330 Még szép. -
Fester #1329 Na gondoltam visszanézek. Toljátok még a gémet? :) Nekem elegem lett a peccs körüli hercehurcánál, és uninstalláltam. Most már müxik rendesen újra? -
#1328 Leapadt egy kicsit a fórum,nem de? -
Lifeforce #1327 Ez a beépített cheat védelem miatt van.
Felraktad azt a kis pachet ami "eredetisíti" a tört demot?
Ez igen Magyar volt... :D -
#1326 Mármint a hungs-serverre. de az angst sem megy:(
-
#1325 Fenn van a patch, és a servereket is látom, de akarok csatlakozni, és ezt írja ki: invalid game assets . Ez miért van? -
Szikorarobi #1324 oke megy
sokszor kell probalni
-
Szikorarobi #1323 lehet a gepemmel van valami?
a lanyom elobb fent volt de mi a topikevel nem talaljuk megint
-
Szikorarobi #1322 most sincs nekem! -
Lifeforce #1321 Te miről beszélsz?
Hogyne lenne.... -
Szikorarobi #1320 Sziasztok !
Vegre jatszanank es nincs hungs?
Nee pls legyen!
Lifeforce az admin dolog miatt legyszi keress meg priviben mert nem tudtam megszerezni az msn cimed.
Koszi !
-
#1319 -
#1318 nc -
#1317 Bocs advent,azt hittem nekem szól -
#1316 Nem csak neked szól,hanem csibésznek is. -
#1315 Lenyugodsz advent!Mert most már elegem van ebből,hogy folyamatosan kussolnom kell. -
theadvent #1314 de gonosz vagy.... -
#1313 és ez minket érdekel ? (főleg te) -
theadvent #1312 neked csend monitorfejű..... -
#1311 Csátok!Remélem látok majd szervert a FEAR-en , mert eddig a gépemmel bajlódtam.Újara kell raknom azt a nagy xar winfost.Végül is mindegy,elleszek egy darabig a telepítgetéssel.Ez az egy játék amit valaha is a legjobban imádtam.Majd találkszunk valamikor. -
#1310 hehe, nem is tetszett neked ez az új, szval neked nem nagy veszteség -
Lifeforce #1309 Akkor megnyugodhattok, mert minden megy tovább mint eddig.
Leteszteltem, és minden rendben van.
Vagy karbantartás miatt állnak a gyári szerverek, vagy úgy gondolták, hogy a megmaradt szerverek kiszolgálják azt a kevés játékost. -
Szikorarobi #1308 Nalunk a kolkok teljesen kivannak.
Kenytelen voltam adni nekik egy kis vorosbort elalvas elott! -
theadvent #1307 hmm.... ha nem lesz FEAR, mivel játszak multiban? Nem fogom kibírni... ez óriási veszteség -
#1306 Érdekes egyébként, hogy egy ilyen, singlere kihegyezett játék mennyire jó multiban. -
Comet Bigfoot #1305 delutan kinomban felraktam a HL2, hatha a DM resze betolti a FEAR helyet, de sajnos a nyomaba se er...
Nem tudom, hogy a megjelenes idejen lesze-e meg gepem, de ha igen akkor talalkozunk a hungson! -
Lifeforce #1304 Visszajött az angs is, úgyhogy hagyom, és visszateszem 12 főre egyenlőre.
Azért reggel csinálok egy próbát, hogy elindítom cdkulcs ellenőrzéssel, és bemegyek az eredetimmel.
Ha nem müxik akkor a hungsot is levágjuk. -
#1303 nemá, mindent lezúztam gépről, csak ezt hagytam fennt :)
-
#1302 Hát igen, én is hozzászoktam a jó kis pörgős játékmenethez, a cod már nekem is unalmas kicsit ehhez képest. Na mindegy addig valamit keresek :)