13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
#1776 mivan magadra ismertél? :D -
#1775 megpróbálok szépen beszélni ,ok Lacc?:)nah...figyi csibi:)...én csak is Magyar Parti néven hoztam létr szervert,érted?és nem kuki a nevem , ok? -
#1774 van egy tippem ki volt az :)
[kuki?] :)) -
abonyitomz #1773 ha megvan neked a game akkor mutass valami látható bizonyitékot :) -
#1772 Mi lenne?Veled mivan? -
Dant0r #1771 Jaj egyelek meg! :DD De ari... -
#1770 Most mivan veletek? -
chooselee #1769 Mit írsz be??Milyen a géped???Mert kicsit szarabbnál,mint a max visszadob a kezdőlapra!!!Jelöld a maxot és csá!!! -
theadvent #1768 Úristen... -
Lifeforce #1767 Felejtsétek már el a hungst.
Ez egy levédett név (hungs.hu)
És nagyon nem szeretném ha valami ótvar szerverrel és sávszéllel lerombolná a külföldiek által is jól ismert és szeretett szerevrekbe vetett bizalmát.
Úgyhogy nem szeretnék mégegyszer hungs nevü szervert meglátni ha csak nem én indítom.
Indítsatok HUNGARY névvel szervert, és akkor tudni fogják, hogy Magyar.
Ne a hungs nevét használjátok fel arra, hogy a szaros Magyar sávszélen indított szerverre bemenjenek.
Hungs most nem tud indulni, mert BF2 megy rajta egyenlőre. -
#1766 Én aránylag normális szervereken voltam, csak kicsit idegesítő, hogy néha 10-15 perc után belassult a játék és ez folyamatosan úgy maradt. -
Go! -
#1764 Hát mindjárt lefordulunk a székről. -
#1763 Hi mindenki! Megmerészelném kérdezni hogy van egy mód arra hogy valaki csináljon egy permanens Hungs-t...kicsit unom már hogy ha bemászok egy serverre akkor a sok auslander idióta vagy elkezd anyázni, mert folyamatosan beugralnak a gránátjaim elé (nem, nem én dobom alájuk) vagy valami szerencsétlen kretén azzal szórakozik hogy halomra gyilkolja a saját csapattársait. Csinálnék én Hungs-t biza', de már 1.1esnél is bebizonyosodott hogy 4-5 ember után már úgy laggol a server mint a diszó Na csak ennyi:) ver. 1.2 iszonyatkirály!!! -
#1762 -
#1761 De nekem van single rész is!
Multi meg nincs
F.E.A.R. ez a címe -
Dant0r #1760 AI-ra gondolsz, ami a botok vagy gépi ellenfeleket irányítja?
Hmm.. Egy játékról beszélünk? Itt még csak multiplayer van, emberi ellenfelekkel... ahol nincs gépi intelligencia:) -
#1759 Nem tod hogy miaz?
NPC inteligencia... -
theadvent #1758 Milyen inteligencia? Bocs, de nem vágom miről beszélsz... -
#1757 Nah megszereztem a gamet!
Az inteligencia remek meg minden a graf is jó!
szal ez egy jó játék lett. -
Dant0r #1756 A Fullban lesznek más játékmódok is? -
CUCLI #1755 bazki megint új banner -
#1754 Megint nyomtam 2 partit egyik szerveren marha fasza volt. -
Dant0r #1753 Jaj, olyan aranyosak a GCKT-s fiúk!
Meglátom serverlistában, hogy "only for hungarians" vagy vmi ilyesmi, erre belépek, gyilkolászok, erre lecsíter faszbuziköcsögöznek...
De komolyan, vannak már ehhez a játékhoz is csalások, amelyek a közelharcra vonatkoznak? Micsoda, AIMBOT, hogy messziről jól fejberúgjam őket, vagy mi?!
áh... -
abonyitomz #1752 nemtudom hogykell egyszerűen belépek IDE
utánna kitöltöm , bejön egy másik is azt is kitöltöm és vége , köszöni és visszalép a főoldalra !!!
vagy rossz helyen nézem ??? HELP PLZ!!!! ÉLETMENTÉSRE KELLENE A GAME! -
chooselee #1751 Lépj be és mostmár le kell,hogy tudd tölteni!!!Rákatt a főoldalon lévő hirdetésre,ott is kell adatokat megadni(katt a továbbra+ilyenek) és egy oldalnak kell bejönnie,aminek a közepén van a serial és van rajta egy pár sárga írás kiemelve-ha jól emlékszem!a fear_mp_beta_1.2.exe-re rákatt!!Először letölti a fileplanet letöltőprogiját,majd utána kiírja mennyit kell rá várnod,hogy a letöltés elkezdődjön!Jobb esetben min 45 perc,de van aki 1-2 órát várt rá!!! -
abonyitomz #1750 Srácok megcsináltam a regisztrációt az oldalon , még a gamespyosat is utánna; de semmi , hogy tudom akkor végülis leszedni ? -
#1749 ősszel -
Andrewg2 #1748 Sziasztok!
Nincs kedvem végigolvasni a topikot,csak az édekelne,hogy mikor jön ki a játék? -
chooselee #1747 Ja,anélkül csuma.....ezért nem volt egy ideig........ -
#1746 kell a regisztrácios huzavona mert kapsz 1 serialt -
abonyitomz #1745 PLZ valaki egy linket ahonnan közvetlenül lehet tölteni a FEAR pub. bétáját!
(Semmi regisztrációs huzavona) -
chooselee #1744 fejberugás(levegőbe)=jobb klikk+space+előre,a becsúszás=jobb klikk+guggolás+előre!
tus=jobb klikk
meg van valamihelyben rúgás akkor csak jobb klikk+space!!! -
Dant0r #1743 Hm fejberúgni, meg becsúszni hogy lehet? -
chooselee #1742 Ja de a fejberúgás meg a tus még mindig hatásos!!! -
chooselee #1741 Bocsi,de én csak végső estben csúsztam,vagy amikor töltöttem!!!Ja és még láttatok má ilyet???9576 -os ping!!Na e mellett játsz jól 256MB RAMMAL!!!
Kb egy szarabb diafilm volt!
http://img114.echo.cx/my.php?image=maxping0hz.jpg -
theadvent #1740 Hahaha... azért mondod, mert nem tudsz vele játszani, mert nem megy úgy a becsúszás, mint az előzőekben. Mint mondta Scythe is, lőttek a pályát végigfutó ninjáknak. Hála istennek, vége a karaténak. -
chooselee #1739 Szerintem a hangok sirályak+jobban optimalizálva van(nekem most nagyobb graffan is jól megy!),de a pingekkel nagy gondban vagyok!!!Eddig semmi gond nem volt,de most mindenkinek 200-300 pingje van minimum!!!Amelyik servernek kicsi a pingje az meg tele van,vagy disconnect,mint kb az összes germánról!!:D -
#1738 Miért is? -
#1737 Maga az 1.2-es változat iszonyú lett..mindenki telepítse vissza a jól bevált 1.0-át! :)