13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• Xtreme Equinox
    Én má régóta jáccok vele , de elmondhatom hogy egy nagy xar lett
  • Evans
    Nagy nehezen bereggeltem magam, felraktam, aztán kiirhja, hogy a windows hibát észlel! Nem igaz! Most meg nem engedi magát uninstallálni.
  • grebber
    Told addig a többi szerveren.
  • chooselee
    Nekem regelésnél lehet jött email,de az tuti hogy a fear-es adatlap kitöltése után nem jött és nekem is az oldalon volt a kód!!MIKOR TOLUNK?????Még nem volt időm kipróbálni,de alig várom!!!!Mindenki letöltötte???
  • HUTÖPIKE
    Bocsi utana olvastam a privit miutan beirtam az uzit nagybetuvel
    nem pofatlansagbol irok nagy betuvel es torulhetitek mind a ket hozzaszolast!!
  • HUTÖPIKE
    Bocsika de nem kiabalok csak megxoktam h NAGYBETUVEL IROK !
    SAJNA NEMTOK MASHOGY !
  • vernyuszi
    Jupiiii !Lent van , mükszik !Most már csak meg kéne beszélni, hogy hol nyomuljunk.Mármint itt a fórumosok. A mielőbbi viszont gyilkolásig császtok...
  • hornbali
    Okés, az jön amúgy.
    Láttam is a nevében az utalást az 1.2 re, de nem nagyon hittem el, mert az alap beta ugye 436 Mb az 1.1 patch meg 150 Mb, az 1.2 es beta meg valami 450 Mb körül van.
  • grebber
    Szedd le a Fileplanetről a mostnai bétát az 1.2-es és nem kell szarakodni a patcheléssel.
  • hornbali
    Valaki megtudná mondani, hogy csak 1.1 es patch van a játékhoz, vagy van még újabb is?
    Mert valaki említette itt, hogy van 1.2 es patch is, de nem találtam sehol se.
  • grebber
    Na toltam kicsit nagyon jó volt szokás szerint.
    Majd kedden folytatom ha nem lesz mit töltenem.
  • Gabe18
    Nekem jött,azzal is telepitettem fel,ami abban volt...
  • grebber
    Nekem még 1x sem küldtek mailt.Ott élőben kiirja a szükséges kodot.
  • vernyuszi
    Ha minden igaz 3 perc és jön
  • Gabe18
    Kód a megadott e-mail-re érkező levélben van.Az majd kell a telepitéshez.
  • vernyuszi
    Regeltem,kijött 1 ablak,download....aztán másik ablak...várok,de kódot nem kaptam :(. Most mi lessz ?
  • Dynamic
    Mennie kell.Ha tényleg sikeresen beregisztráltad magad, akkor kapsz egy kódot és linket ahonnan le lehet tölteni.Csak sajnos várni kell rá.Esetenként akár 1-2 órát is.Ráklikkelsz az egyikre feljön egy kis ablak, azonbelül ráklikkelsz a várakozásra(queue), berak a várakozók közé, majd szépen elkezdi visszaszámolni a perceket.Ha letelik elkezdi a letöltést.Nekem 62 percet kellett várni.
  • Lacc
    Szvsz mindenki nevében beszélek amikor arra kérlek, hogy ne ordibálj :)
  • Lacc
    Hát irtsd a n00b-okat, most annyi van belőlük, hogy meg lehet köztük fulladni :)
  • HUTÖPIKE
    LÉGYSZI RAKJATOK FEL A FEAR.UW.HU RA VAGY VALAMI MAS LINKET ADJATOK PLS A FILEPLANET NEKM NEM MÜKSZIK SAJNA
  • theadvent
    Most hogy ingyen elérhető, már nem is olyan érdekes, vagy mi a helyzet? Alig látok magyart a szervereken... meg kéne beszélni egy időpontot, amikor többen felmegyünk egy szerverre, mert sajna ezek az új arcok alíg tudnak játszani. Úgyhogy várom a javaslatokat, hogy mikor és hol!?
  • Lacc
    aha
  • HUTÖPIKE
    NEMTOM LETÖLTENI PEDIG BEREGISZTRÁLTAM ARRA A SOK KÖCSÖGSÉGRE ?????
  • haxoror
    Mázlid van én 96 percet vártam :DDD
  • NeOhu
    Végig csináltam és kibaszott egy iylet hogy minden server full és még 45 perc mire elkezdi szedni az 1.2 :(
  • haxoror
    Ezt nem tudod csak úgy letölteni és értelme se lenne mert egyedi cd-key -re szükséged lesz.
    klikk
    csináld végig az egész procedúrát.
  • NeOhu
    Hát ezzel nemmegyek valami sokra, mert ott csak ezt találom : fear_mpbeta_update_en_10_11.exe

Egy full linket nemtudnál adni?
  • haxoror
    www.fileplanet.com
  • NeOhu
    Srácok valaki adjon már pls egy linket az 1.2 patch-ről. Előre is köszi.
  • lashy
    Hát... már csak a játékba nem tudok belépni mindig az a fly mod os baromság fogad.... az elözőnél is ez volt de aztán hirtelen megjavult másnapra , és fogalmam sincs mitöl...
  • theadvent
    Sikerült?
  • lashy
    Köszi
  • theadvent
    Kapsz egy kódot ha regisztrálsz, és ha sikeres e-mailben is elküldik...
  • Lacc
    Hungs most bf2 server fut :D
  • Dynamic
    Megvan, csak először valamiért nem ment tovább a dolog, hiába nyomtam a submitot.
  • haxoror
    ott a link a letöltéshez és a cd-key is a regisztrációs oldalon
  • Dynamic
    Hol lehet tulajdonképpen letölteni?
    Regisztráltam a fileplanet oldalán, de onnan hogyan tovább?
  • lashy
    Üdv, theadvent légyszi segíts, nem találom a kódom, emailbe küldik vagy hol találom???
  • theadvent
    Ezzel az ingyenes beta-val csak egy gond van: 100 szerver, és 250 játékos, legalábbis most este. Nem fogunk tudni belépni egy szerverre sem... szóval amire ki szeretnék térni: lesz hungs?
  • lashy
    Üdv, nem tudom hogy segít e de nekem is ez volt a problémám és a codec pakk volt a bibi..... nem is értettem, leszedtem és müködött
    nekem is csorog lefele az 1.2