13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• heads
    Visszaolvastam egyébként itt is mégmielőtt valaki kitalálja, hogy nem, de megoldást nem találtam, szal vki aki meg tudta oldani a hibát lécci írja meg...
  • heads
    Hali. Lenne egy gondom. Szal ha simán el akarom indítani, akkor szép nagy fekete képernyő és kész... Kis próbálkozással rájöttem, hogy ha a hangokat kikapcsolom, akkor elindul minden további nélkül és jól is fut, (viszonylag... :P) de azért ez nem egy jó megoldás. Sok külföldi (köztük a hivatalos) fórumon olvastam, és sokaknak volt ilyen gondjuk. Nem tudtok valami megoldást? Az új 1.2-es van a FIleplanetről ma szedtem le. (Egyébként régen az első kiadott béta is megvolt, és ugyanez volt a gond, pedig azóta más gépem van, szal nem a konfig a hiba, a driverek újak.)
  • theadvent
    Ezt nem hiszem el, tényleg ingyenes, és adnak cd-keyt is.... áááááááá.. hihetetlen....
  • berlinboy6329
    Van-e már teljesben?
  • Dikkma
    rofl
  • Dikkma
    miért, mi változott a régihez képest
  • chooselee
    Szerinted??????Isten meghallgatta imáinkat!!
  • grebber
    Nyilvános multi béta a fileplaneten ha valakit érdekel.
  • theadvent
  • Szikorarobi
    Hungary 2005
  • Lacc
    Uramisten...
  • HUTÖPIKE
    HALI BOCSI H NEMTOK ALLANDOAN MENO SZERVERT CSINALNI DE SAJNA NEMTOM MIERT DE METUL STABIL A GEPEM MEG A HANGJA IS EGY KICSIT TUL NAGY ES ZAVARJA AZ ŐSÖKET!!
    DE AMIKOR LEHET MEGPROBALOK CSINALNI NEKTEK!!
    KB ÉN VAGYOK AZ IDEIGLENES MEGMENTŐŐ!!!
  • Xtreme Equinox
    Ha lehet akkor valaki törje már fel azt a kibaszott 1.2-es változatot!Má méges vok hogy nem tok jáccani a jó kis szervereken!Mindig topikének kell csinálni szervert hogy tudjunk jáccani..na...ezt akartam csak :D
  • chooselee
    Ja csak kártyával(szeritem),de az sem mindegy milyen....lentebb van róla szó!!!!
  • fitutufi
    inkább kijött a GTA
  • lashy
    Üdv, Fileplanet-re csak kártyával lehet elöfizetni??
  • chooselee
    Amióta van ez a béta-válság eléggé megpunnyadt a fórum!!!
  • lashy
    http://fearmulti.uw.hu/
  • andi2
    na akkor maskepp kerdem: honnan tudom leszedni a fear azt a sok bigyókát, ami nektek is megvan? patch+ilyenek...fene egye meg hogy elszallt mindenem
  • Szikorarobi
    delutan csinalunk jo kis servert jo?
    Szolok topikenek neki szuper szerverei szoktak lenni.
    szerintem 18;00 utan bizti lesz mar es johettek jatszani
    csak gyertek gyertek!
  • torrente
    Mikor jelenik meg a játék?
  • lashy
    Ez is igaz
  • Lacc
    Kérdés hogy hol fogsz ezzel játszani :)
  • lashy
  • andi2
    köszönöm lashy!
  • lashy
    http://feltoltesgyak.uw.hu/pach.exe --> patch
    http://ablak.uw.hu/fear_mpbeta_update_en_10_11.exe --> 1.1 patch
  • Lifeforce
    Itt vagyok csak elutaztam, és tegnap este jöttem haza.
    Mi a kérdés?
  • andi2
    Hi mindenki! Segitsetek nekem leci!!! Formatalnom kellett es betunt a Fear 1.1es patch-e + a javítás is! Nagyon ra vagyok kattanva hogy megint jatszhassak és nem vágom hogy honnan lehet letolteni. Elore is koszonom a segitseget!
  • vernyuszi
    Lifeforce hová lettél ?Szerinted ?
  • vernyuszi
    Nah szóval: Nem mondjátok, hogy a retkestalpuaknak nem jó visa electron, vagy maestro ?Akkor most törhetem a fejem,kit vegyek rá a fizetésre De addig is töltöm a Battlefield 2 multi demót
  • Lacc
    1. Ne ordibálj.
    2. Nem a patch a baj, hanem a key, mert ha nincs normális keyed, akkor nem enged be sehova.
  • HUTÖPIKE
    NEMIGAZ HOGY CSAK PENZEL LEHET ELINTEZNI EZT A DOLGOT MINDENT ELL LEHET INTEZNI VALAHOGY. MARMINT ITT MOST NEM A PENZ MENNYISEGEROL VAN SZO MERT NEM SOK A 1500 FT
    DE AKKOR IS . CSAK LELEHET VALAHONNAN TOLTENI AZT A PATCH ET. PL A DC++ ON IS CSAK 1 EMBERT TALALTAM AKINEK MEGVAN DE SAJNA SOSINCS FENN. vaLAK9I CSINALJON MA VALAMIT EZ IGY SZORNYU MERT A KULFOLDIEK JACCANAK MI MEG NEM ?!!!!!
  • chooselee
    Lacc, nem pászítod be az új képet a fearről,ami a fileplaneten van a "fejlécbe",vagymi?????
    Remélem sikerál,de ha nem bocsi és a kép a fileplanet főoldalán van amin a kommandós csóka van és sárgás a kép!!!Ha nem akarod nem kő!!

• theadvent
    Ha jól tudom dombornyomott kreditkártyak kell, gondolom Visa vagy Maestro is jó hozzá. Visa Electron az pl tuti, hogy nem jó, mert az nem dombornyomott. Na akkor most mi van emberek? Hogy játszani tudjunk elő kell fizetni? Mert én is erősen gondolkodom rajta....
  • Xtreme Equinox
  • chooselee
    SÍROK!!!!!! EZ NAGY GÁZ!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...bankkártya nem jó?????Mondjuk OTP????
  • Szikorarobi
    Azt megtennetek hogy felrakjatok valahova az 1.2est ahonnan le lehet szedni
    mert lehet en vagy valamelyik haverom feltudnank torni.
    Vagy valami hasonlo.
  • Lifeforce
    Inkább úgy mondanám, hogy a Magyar megnézi 100x is, hogy mire adja ki a pénzét.
    Valóban megér 7 dollárt, mivel nem csak a feart kapod, hanem olyan demokat is amihez simán nem jutnál hozzá.
  • Szikorarobi
    Csak ugy szolok mindenkinek hogy a Fileplanetrol leszedheto!
    Szerintem meger 7 dollart !
    Ugye az kb 1500 forint.
    En elofizetek mivel lehet 1 honapot is.
    Kar hogy most jutott eszembe mert most nincs hitelkartyam de hetfon csinalok egyet!
    Szerintem ez is jarhato ut!Bar magyar letemre egy kicsit fura fizetni valamiert!
  • vernyuszi
    NEMÁÁÁÁÁ ! Csináljatok valamit !