13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
vernyuszi #1816 Szasztok !
Én is tolom, amikor a gyerek a géphez enged, ez általában éjfél környékén aktuális. Lashy-val szoktam találkozni itt-ott.Úgy látszik ő
a leg aktívabb közülünk.És egyetértek az előttem szólóval :
ennek a játéknak helye kell hogy legyen a gépenSzasztok: cateye -
Lifeforce #1815 Én is szoktam játszani délutánonként... -
chooselee #1814 Én is szoktam tolni....bár vagy 2-3 napja hanyagolom,de én sem találkozok magyarokkal!!Melyik szervereken szoktatok lenni???Vagy változó???? -
#1813 Hát igen akinek a szülei megendegik. :(
Ebben irigyelek mindenkit. -
#1812 ezt álltalában ugy oldom meg hogy este töltök -
#1811 Fenntvan nem erről van szó.
Csak a net folyton megy és nem akarok lagghegyben játszani.
Sok film és game van amit be kell szerezni.
Majd ha nem lesz mit tölteni tolom a gamet.
-
theadvent #1810 Ezt a választ nem fogadom el, a F.E.A.R-nek mindíg kell hogy legyen helye a gépen!!! -
#1809 Én egésznap ezt tolnám ha nem lenne a gépemen helyhiány ami miatt más meglévő játékkal kell tolnom hogy végigvigyem azt del, másrészt állandon le/feltöltök ami igencsak befojásolná a gamet.
-
theadvent #1808 Szomorúan veszem tudomásul, hogy elhanyagoljuk a topicot. Meg azt is, hogy egyetlen magyart szoktam látni a szervereken, és az Iashy. Valamint amikor még ingyenes volt a letöltés, akkor átlagban volt vagy 250 játékos. Mostanság megint csak 20-30-at szoktam látni... hmm nem lesz ez így jó, nem örülök neki. Igaz, egy kicsit már uncsi ez a 3 pálya, de akkor is. Ez mégiscsak a F.E.A.R. Remélem amikor kijön majd a teljes ismét beindulnak a szerverek, és fellendül az élet... na meg a topic. Úgyhogy hajrá -
chooselee #1807 Tyúúúúúúúúhijjjjjjjjjj!!!Az jó lenne és nagyon szépen megköszönnénk!!! -
#1806 csá!én annyit tudok topiről és szikoráról ,hogy most inkább COD:UO-vel játszanak,mert azt állítják ,hogy az jobb...én egy vagy két héttel ezelőtt tudtam beszélni topivel , de vele is csak messengeren és utána lerázott és eltűntek mind a ketten a nagy semmibe :D...ja , és még annyit ,hogy rohadt unalmas lesz így az egész nyár.én egyébként bf2-vel játszok , mert a FEAR-ben elveszett az a régi hangulat , hogy összejön egy csomó magyar együtt és jókat játszanak egymással...már csak egy-két magyarral találkozom mint pl csúzli :) -
Lifeforce #1805 Majd fullból lészen magyar szerver remélhetőleg, aztán nem lesz ilyen gond. -
vernyuszi #1804 Sziasztok !
Campelésről csak annyit, hogy újabban azt veszem észre, hogy ember beáll oda, ahol ujjászületünk, és ezerrel lő mindenkit .(és nem magyar )Nekem is jól esik pusztán játszani, és tök mind1 hogy hány pontot érek el. Nagyon hiányoznak a jó kis 1.0-ás vagy 1.1-es összeruccanások. Pl: hol van Szikora, Töpi,...stb? És sajna veletek sem szoktam találkozni.Szinte csak külfüldivel játszom, és belépésnél is csak szokásos "hi" az össz beírásom, de azért látom, hogy néha szép szavakkal illetnek Nah ez van... De azért ennek ellenére a játék jóóóóó !
Sziasztok : Cateye -
#1803 azért nem mki játszik csak fragre sőt én senkit nem ismerek.
pl nemrég hl2DMeltem amcsikkal, és csak poénkodtunk de nagyon álatt volt mki röhögött a saját halálán is. pl egyszer kinyirtuk egymást rakétavetővel egyszerre:) -
theadvent #1802 Kemény... -
chooselee #1801 + Én úgy vettem észre,hogy a németek+a külföldiek az igazi camperek,mert magyart még nem igen láttam campelni!!Amikor még az első tört volt bementem a német szerverekre(Skullz+a másik:D)és akkor volt furcsa a campelés,amit levágtak!Karc-cal még beszéltük is,hogy ez lehet a külföldiek stílusa és más mint a mienk,hogy megyünk és abrist!!Na mind1!Szerintem játssz akárhogy,aki akar az úgyis anyázik,mert 100-ból egy bunkóval úgy is találkozol!Ezek mindenhol ott vannak és nem lehet ellenük tenni!!!Mind1!Hali! -
chooselee #1800 Én mindig assaultal nyomom,mert az jó!!!Persze az a legerősebb is,de nekem az kell és kész(Még a nailgun is tetszik!)!!!Campelni nem szoktam!!!Ennyi!!Az tény hogy min 50-el nyertem(ez nem arcolás),lehet ezen rágott be,de ugyanúgy játszok mint a többiek(és akkor is anyázik)....füst van,de árnyék meg többi extra azért nincs,mert keves a memóriám!!!(256MB)Örülök,hogy fut egyáltalán a gém!!Úgyhogy asszem én a kivételbe tartozok(nem?),bár érdekelnek a fragek,de most azért nem fogok veszteni,hogy ne anyázzon!Szívesebben játszanék én is árnyékkal+szikrázással+tűzzel+égésekkel+szép robbanásokkal!!!De amjd nyáron,ha lesz zs veszek még 2*512MB és akkor is szétrúgom a seggét!(Nem tudom kinek,mert még nevet sem írt,csak annyit,hogy player!)ÜDV....! -
Lifeforce #1799 Nos..
Aszem semmit nem kell ehez hozzáfűznöm.
Mostmár tudjátok miért repül a Magyar a külföldi szerverekről.... -
#1798 Kicsit vegyél vissza ez itt nem a gyaloglo chat. -
pylu #1797 Szerintem meg győzzön a jobbik!!! Anyázni meg miegymás nem kell! Csak győzzön a jobb!!! Aki azt nem tudja elviselni hogy jobb nála valaki nah az a f*******ó!
Mindegy hogy külföldi-e vagy magyar. (Aki meg fun-olni akar, az hozzon össze egy lanparty-t :D ) DE NINCS CD-KEY-EM A FEAR DEMOJÁHOZ SEGÍTSÉG KÉNE!!! HOL LEHET SZEREZNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ????? :D:D:D:D -
Dant0r #1796 Ezzel teljesen egyetértek:)
Viszont a legtöbb magyar is utálja a másik magyart, ha az jobban játszik nála. És ismét tisztelet a kivételnek. -
Lifeforce #1795 Tévedsz...
Minden játékban utálják a Magyarokat.
Azért is mert túl jól játszunk, de a hangsúly a játékstílusunkon van.
A külföldiek nem kedvelik a játékstílusunkat.
Amikor egy eszement hentes játékban aminek az a szépsége, hogy ahogy lövöd az emberkét fröcsög a vér és az agyveleje felkenődik a falra, és a falból kiszakadó darabok repkednek a szeinte átláthatatlan füstben, addig a Magyarnak az a szépsége, hogy lekapcsolják a füst efektust, begubbaszt a pálya végébe, és plazmával kempeli az embereket.
A külföldi előkapja a shotgunt, mert igaz nem a legerősebb fegyver csak közelre, de megvan a szépsége a szét szakadó emberi testnek, addig a Magyar előveszi a pisztolyt, mert azzal lehet elintézni a leggyorsabban az ellent.
Egyszóval mi azért megyünk be játszani, hogy sok freget gyüjtsünk és lehetőleg az elsők legyünk, a külföldiek nagyobb része pedig azért, hogy játszon, és élvezze a játék szépség. (Tisztelet a kivételnek) -
chooselee #1794 Hali srácok!!!Miért utálja nemélyik bunkó f******ó külföldi a magyarokat??Lehet "jó" a hírünk???Játszunk nagyban, és b****k meg cigányozik a gyerek!Mind1!Nem lényeg!Biztos most volt a 12-dik szülinapja és anyu engedte,hogy fellegyen 23:00-ig!!Ti szoktatok magyarokkal találkozni,mert amióta publikus lett én kettővel találkoztam!!!Melyik servereken szoktatok lenni????Tolhatnánk 1-szer - 2-szer eggyütt!!!!CSá -
pylu #1793 Császtok!!!!
Én azt szeretném megtudni, hogy esetleg nincs-e valaki aki megunta a FEAR Beta-t és adna egy cd-kulcsot. Tudom e miatt sokakban felmerül hogy hol él ez? :D De hátha van valaki mégis. -
#1792 Jaja! :D -
#1791 Mekkora lenne ha a key-ek amelyket kaptunk a fullal is kompatibilisek lennének :D -
Dant0r #1790 Van egy rossz hírem: már az open betás kulcsosztást is leállították, úgyhogy egy ideig nem lesz újabb kulcsszerzési lehetőség... Valószínűleg már csak a retail változathoz kaphatsz:) -
Gabe18 #1789 Mint lentebb irtam,az e-mail-re amit meg kell adni,arra nekem elküldtek egy levelet amiben benne volt a key,esetleg nézd meg azt. -
krisz21td #1788 Akkor vki vmilyen linket küldhetne az űrlapról!!!! -
krisz21td #1787 Nekem sincs key!Csak letöltöm de sehol egy űrlap vagy ilyesmi..
Már letöltöttem de nem tom kipróbálni :(
Vki igazán mondhatna vmi okosat
-
#1786 F.E.A.R. - nem előbb, később!
[2005-06-24 @ 11:32 - Mantis]
Csúfosan átejtettek minket, mondhatnánk azt is. De mint az ismeretes, nincsen játék késés nélkül, az, hogy valami előbb jelenjen meg, pedig rengeteg ok miatt lehetetlen. A Vivendi sem tétovázott hivatalos megerősítést adni arról, hogy nem fog előbb megjelenni ez a várva-várt FPS. Tehát a nyárról őszre, őszről nyárra sorozat következő tagja ismét nyárról őszre, vagyis majd október környékén leshetünk, hogy mikor emelhetjük le a boltok polcairól a leendő legendát. Bizonyíték itt.
info: Gamestar -
#1785 be vagyok jelentkezve amikor letöltöm, de sehol egy key...a "my keys" -nél is csak egy régi line of sight: vietnam key van... -
#1784 regelni kell fileplaneten
úgy kapsz hozzá egy keyt a letöltés előtt -
#1783 csővi!
Nem tudtok ehhez a mp bétához (fear_mpbeta_en_12.exe) key-t? Azt hallottam hogy le lehet szedni és hogy nem fizetős (jún19, gamestar), de a telepítésnél key-t kér? Csak szeretném megsassantani... -
#1782 Na az pl. tuti nem lesz :D -
haxoror #1781 Megfejelve egy account serveres cuccal... -
#1780 Remélem nem Splinter Cell 3 féle SF3.
-
#1779 védelemről eddig írtak valamit? -
#1778 Na ez nem rossz hir, az csak jó ha hamarabb megjelenik. Lesz nagy parázás meg repkedő belek. -
Gabe18 #1777 576:
A Vivendi hivatalos honlapján található termékkatalógus szerint már a nyár folyamán megjelenhet a korábban őszre halasztott F.E.A.R.. A Monolith produktum megjelenését 3 hónapja napolta el a kiadó, meg nem nevezett okok miatt, a jelek szerint azonban a fejlesztőstúdiónak sikerült behoznia az elmaradását. A játék már az idei E3-on is roppant bíztató képet mutatott, így csak örülhetünk, ha a vártnál korábban ölünkbe pottyan az ígéretes alkotás.