13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
#1856 azt tudtam eddigis, de sokan akik megkapták, pl. ti is, hogyan kaptátok? e-mailben? vagy hogy? mert állítólag(lejjebb ovlastam egy kérdésemre kaptt vélaszban) hogy sok ember betette a játékmappájába, és ezáltal, ottvan dc-n mert véletlen megosztotta azt is... szoval hogy kaptátok? -
#1855 Csak a fileplaneten adtak de már nem osztogatják őket. -
#1854 megtudná vki mondani hogy milyen fomrában kaptatok cd key-t? mert akkkor megtudnám talán találni? txt-ben vagy hogy?
hogyan keressem dc-n mert már mióta kutatok de semmji használhatot nem találtam, -
Lifeforce #1853 Nem kell csak 4-5 hozzászólást visszaolvasni...
Visszaraktam a szerverbe mindent. -
chooselee #1852 Végül is nem válaszoltam és így félreérthető volt....BOCSI!!.....De nagy jelentősége végülis nincs,hogy ki vette észre.....csak válaszoltam....na mind1!
-
chooselee #1851 Nem a tiedre írtam,hanem Lifeforce üzenetére!Mert azt írta senki nem vette észre,hogy megy a Hungs......értem?????
-
#1850 ha jol olvastam a hiavtalos oldalon, akkor juli-14-26 között ujra elérhető lesz a mp-beta... mivel még csak alapfokum van ánglisből, vki megerősítené ezt nekem? -
Lifeforce #1849 Jah ha gondoljátok visszateszem...
Azt akkor vettem ki amikor begurultam pár lámán, hogy játék helyett azt gyüjtögeti, aztán le áll kempelni ilyen pörgős játékban. -
Szikorarobi #1848 En nem azt mondtam hogy en vettem eszre hanem azt hogy egybol lattam hogy az eredeti!
Termeszetesen a Dicsoseg a tied Csuzli mert te vetted eszre hogy van hungs!
-
chooselee #1847 Én vettem észre!!! Csak mikor elkezdtük még nem volt szerintem....utána azon voltunk végig!!!! THX!!! -
Szikorarobi #1846 Sajna nem fog menni szerintem.
Lan nincs benne csak net a Cd kulcs mindenkepp kell hozza!
A dc rol le lehet szedni kulcsokat mert sokan azt is megosztjak.
Aztan had pislogjon ha nem tud belepni. -
Szikorarobi #1845 En egybol eszrevettem hogy nem egy koppintas hanem az eredti nagyszeru hungs!
Ugyanis nem volt pajzs az meg a te vedjegyed Life! -
Szikorarobi #1844 Hihi tegnap azon gyilkolasztuk egymast! :)
Amugy koszi! -
Lifeforce #1843 Kiváncsi voltam, hogy észreveszitek azt, hogy megy a hungs, de látom senki :) -
#1842 értem, kösz...
szoval akkor a netes játék számomra lelőve...
de maga a játék elindul? pl. saját? itthoni hálozaton? azaz játszani tudok mjad vmilyen töréssel? énis utánanézek, de azért ti csak okosabbak vagytok, mivel nektek legalább emgvan...
azaz a kérdésem? : játzsani tudok? vagy aztis tiltják? meg mindent? vagy csak a netes játékot.
-
#1841 hat én ezt most fejeztem be...6 és fél óra egyben...ennyit még nem gyilkoltam egyszerre...első osztályú FPS. És ami bétaként ennyire táp, single még tápabb lesz, szal olyan jó lesz nekünk hogy csak na--ha kijön az egész!
--> és ezeket mind lehet csinálni benne! -
chooselee #1840 FELHÍVÁS!!20:00 után ma gyűjjön má mindenki gameolni!!!!!Mert leszünk már vagy 3-4-en hunok!!Nem tudni meg servert rohanjuk le!!!OKSA???? -
chooselee #1839 Hát kell hozzá mostmár 100%-ig serial,de a fileplaneten elvileg leállítottak az osztását!!!Anélkül meg nem megy mivel már nem működnek a tört szerverek!Mindeggyiken az 1.2-es cumó fut,ahhoz meg kell serial!!SRY :( -
#1838 Hát annyit tudok hogy a fileplaneteshez kaptunk serialt azzal megy.
De a legelső az ment serial nélkül is mert meg lehetett oldani.
Nemtudom nem értek hozzá. -
#1837 csao, először is ne nézzetek lamer-nek visszaolvastam de nem kaptam rá egyértelmű választ...
szoval, most szedem le a mp_beta-t torrent-ről. esélytelen hogy elinduljon?.. mert azért jókenne vele játszani sőt, videot már szedtem le vagy 200meggát, most azokat nézem amig tölti,,, szoval akkor megoldhatom vhogy? hogy menjen? -
chooselee #1836 Ja olyat én is kaptam 49.99USD-ért ...nem????? -
Szikorarobi #1835 Ja es aki elorendeli 5 masik csavot behivhat a tesztbe!!
Szoval kezdjunk haverkodni a kulfoldiekkel! -
Szikorarobi #1834 Szia!
Igen azoknak lesz.
De remelhetoleg nem fogjak tul sokan elorendelni es akkor valahonan pl.
Fileplanet letoltheto lesz. (remelem) -
Lifeforce #1833 Bár nekem az angol tudásom elég gyengus, de én úgy olvastam, hogy azok akik előrendelik... -
Szikorarobi #1832 Sziasztok!
Kaptam Email-t a Vivenditol hogy July 14-28 kozt lesz uj Beta teszt!!!!!
Adnak bonus cuccokat is a szerencseseknek mas jelvenyek mas skinek.
Remelem lesznek uj palyak is mert arrol nem irtak.
De jo lenne megszerezni ezt is!
Jo kis F.E.A.R. gyujtemenyem lenne. Ez lenne a negyedik.
Na addig is izgulhatunk. -
#1831 pontosan senki se tudja
gamespoton októbert írnak... -
Belucz #1830 Mikor jön ki ponotosan a fullverzió? -
chooselee #1829 Ja abszolút nem negatívan gondoltam........FEAR POWAAAAAAAA!!! -
#1828 & -
#1827 ááááá most éppen dolgozom, de alig várom hogy hazaérjek és jöjjön aminek jönnie kell: -
Dant0r #1826 Hogyhogy "No Comment"?
Nekem az NC az igencsak negatív kicsengésű dolog.. De sztem Te sem így gondoltad:) -
sorrow #1825
mi a legfrissebb megjelenési időpont:
a gamestar szerint nyár... jó lenne valami minőségi, vagy egyedibb game-mel nyomni,
mert hát jó a GTA de már láttuk 2X is.
bár a fear is lopdos ötleteket a silent hill-ből pl. a kislány -
chooselee #1824 A PCGURU-ban FEAR béta teszt......LOL.Olyat mi is csinálunk! "Félelmetesebb,mint a DOOM3 és jobb,mint a Half Life 2!".....No Comment!.... -
#1823 -
#1822 hol vagytok egész nap topivel? mert messengerbe sose tudlak titeket elérni -
haxoror #1821 CDkey verification failed!
Bazzeg újra kellet raknom a gépet, újraraktam a FEARt is erre most ez az üzenet jön ha csatlakozni akarok!
Telepítésnél pedig elfogadta... -
Szikorarobi #1820 Sziasztok!
Lashyval kipusztitottuk a kulfoldieket.
Eleg rendesen megkaptak a maguket.
Nagyon kassa hogy nincsenek mar rohangalo ninjak.
Bar nekem az is tetszett shot gunnal a fejebe de igy azert kenyelmesebb !
Nem kell annyit ugralni. :)
A hangok tetszenek szerintem ezek a legjobban eltalaltak a 3 kozul.
A Rampage cuccot meg egyenesen imadom.
Annyira tetszett hogy sokszor meghalgattam. :)
A granat picit pontatlanabb lett de nem veszes. Alig birom kidobni az ablakon.
Tavolra viszont jo.Ja meg a nailgun szerintem tul eros.(azzal nyomtam)
Valahol olvastam lesznek uj palyak.
Allitolag az is zart lesz.Kivancsi vagyok mikor jelenik meg.
Estenkent fent leszek par percre. Csaa mindenki.
-
KisKolok #1819 Hozz létre új profilt, abban állítgass be mindent, és ha minden igaz utána jónak kell lennie. -
Szikorarobi #1818 Sziasztok!
Nem vagyunk eltunve csak nyar van szabadsag tavol a geptol stb.
Topi Angliaban van en se gepeztem vagy 2 hete.
Na majd este nyomok egyet biztos jo lesz ennyi kihagyas utan!
Csak az a bajom amiota kijott az 1.2 kilepes utan elfelejti a
beallitasaimat es mindent ujra be kell allitanom ha jatszani akarok.
Ez idegesit de nagyon ! Nem tudjatok hogy lehet megoldani ezt a problemat?
Na mindegy este fent leszek valahol es apritom a nepet! :) -
#1817 Én ha tolom akkor majd : Seaman,Crytek,Arsenal néven ismertek fel.