18976
-
#1284 Amen -
Gabe18 #1283 Hát ebben bizom én is!Úgy legyen. -
#1282 Csak annyit h sztem életed eddigi legjobb focis játéka lesz heteken belül a tied...netes multival.
-
Gabe18 #1281 Akkor sorry,túlreagáltam lehet.
De ők miért hozzák rám a frászt,ilyen hülyeséget külön kiemelni... -
#1280 nem bántásból mondtam...
de másokra a frászt hozod:) -
Gabe18 #1279 Micsoda éleslátás,de ha tovább kombinálsz talán arra is rájöttél volna hogy mégsem 18 éves vagyok,csak az adataimat kellett volna megnézni.
Bocs hogy nem vagyok perfekt angolból,talán még nem lőnek főbe érte ma hajnalban... -
#1278 PES4 (Jonboyo patch) - PS2
Válszható lasztik...igen igen most már 7! fajta közül választhatjuk ki melyikkel nyomjuk..korábban ugye csak 2 közül lehetett választani.
-
#1277 ez a copy átka:) -
#1276 -
#1275 ja elcsesztem:)
szoval
-
#1274 Ez már volt -
#1273 most mi lesz?:)
mész a dunának?
nyomok egy képet amíg vársz:)
na ki ő?
-
#1272 "kicsillagozom,és alulra irok"
*Network TCP/IP 1.5mbs or higher - ilyen netkapcsolat szükséges a játékhoz
*No need if you do not go to the internet.... - és a csillagocska az hogy nincs szükséged rá, ha nem akarsz interneten játszani
18 éves vagy remélem kedvet kapsz ezután egy kis angol tancsihoz... -
#1271 1Naggyon szomorú hír :
A PESinsight.com szerint a Konami (egyenlöre)ismeretlen okokból 1héttel "továbbcsúztatta" a megjelenést !!
Így azután a korábbi ígéretekkel ellentétben nov.19-e helyett csak 26-án adják ki hivatalosan a gammát.
BASSZUS KULCS!! -
#1270 ne tedd még valami bajod esik :) nem vonják vissza, persze az sem elképzelhetetlen, hogy kacsa és a nem is terveztek a PC-sbe multit :D
najó! nem húzlak :P -
Gabe18 #1269 Csak én feszengek,de az ilyen "kicsillagozom,és alulra irok" dolgok mindig valami kitételt,meg változást jelölnek.Ha most 8 nappal a megjelenés előtt visszavonják a multit,biztos lefordulok a székről... -
#1268 mit feszengtek? Azért van pirosozva mert fontosnak tartják kihangsúlyozni! Ha nem raknának bele oda se írnák... -
Gabe18 #1267 Jaj...,miért van ott kicsillagozva vörössel a network rész.Nem vágom alul az angol szöveget,de nagyon rossz érzésem van... -
#1266 hi skacok...!
ezt láttátok már? :
http://www.pes4.net/eng/flash.html
na ez legalább biztos...
lesz tuti online -
#1265 ezt quaresmatol kérdezd volt valami program erre ami wav-ból készitett, de sajnos ez itt too heavy -
#1264 pontosabban mivel lehet mp3 -ból ces -t konvertálni ? -
#1263 Breki ezeket(mp3z) milyyen progival lehet beimportálni ??? -
#1262 bővebben itt
a we7 és a PES4 formátumok szerintem egyeznek -
#1261 egyébként SOLIDUS chantok....vannak a jonboyo patchben -
#1260 megnézem majd....
audio környékén gondolom
milyen formatumok lehetnek? -
#1259 -
#1258 Hát nekem kb ennyi van betéve a juvehoz és innen is loptam párat :-)
ezen még lehet is javítani Acusticcal pl egy kis stadion reverb-et adni neki -
#1257 basszus ezek kib***ott jók
de 1általán belehetne tenni ilyen sokat 1csapathoz?? -
#1256 nahát,nahát ahhoz képest,hogy a Need For Speed Under.2 is 19-ére volt kiírva már MOST simán szedhető a cloneCd-s verza bárhonnan......hmmm -
#1255 Itt megtalálod őket -
#1254 szeretlek Breki
((na nem félre érteni!)) -
#1253 Két hét múlva megmondom P
ASf EXplorerrel nem tudod? -
#1252 Milanhoz negyven chantom van és jobbnál jobbak. -
#1251 az a baj h nincs olyen progim egyelőre amivel a PES4 databan barangolhatok...a korábbi WE Studio kifagy ha raküldöm...
mivel progival nézhetem meg hangformátumokat? -
#1250 biztos hallottátok már ,mikor a San Siro-ban bevonul a csapat akkor a "inno di Milan"-t nyomatják--->vmi fergetegesen feelinges,legalábbis nekem !! Jó lenne ilyen a gammába is!
FORZA MILAN !!!! -
#1249 még az lenne jó,ha lehetne külön-külön szerkezgetni a bevonulózenéket,ha már éppen a Milan ról esett szó( -
#1248 a chantok ugyanolyan formátumban vannak mint PES3-ben?
NEm szivesen mondanék le a FIfa-ban megszokott 30-40 eredeti hangról
ilyesmikre gondolok pl:
klikk
Meg a WE7-ben beállított stadionbemondokat is szívesen alkalmaznám :-) -
#1247 Ja nem is írtam...a hangok!
a Juve-Lazio meccs alatt valami iszonyat jó közönséghang volt (valszínű a patchelt chantok)...a Delle Alpiban...kilökve 5.1 rendszerre pedig....nyami
Highlights alatt meg az a brazil zene szólt "MAS QUE NADA" asszem (szintén a patch miatt):) iszonyat hangulatot ad -
#1246 Ismerős kép P -
#1245 köszi a videot
még 1hét