18976
  • Breki33
    ebben Gabe-l értek egyet, de ne kezdjük már előről
  • mohus
    Ilyen kéne mi?:)ezt a PES10-ből fotozta valaki:)

• mohus
    bocsi:)
    csak az "előzetes" szót nem értettem:)
  • mohus
    "na ilyen(mozdulat) golt se láttam még egy focprogiban sem!"

és ez csak egy a sok közül...ezt pont tegnap lőttem véletlenül...és kérted h próbáljak meg videót...ennyire telt. Jó lenne egy RGB bemenetes videokártya...és a PC lenne a recorder. A showusmiracle.com egyébként fogad PS2-es játék/replay mentéseket és felteszi kész aviként, de mégiscsak jobb lenne saját gammákról videokat készíteni, pl GTA:SA ott rengeteg klassz egyedi dolog van

"mit gondolsz a "játékosok animációja(futás, lövés stb.)" -ról a Fifa2005 -höz képest ????"

A héten kölcsönkapom PS2-re és majd elmondom. Sztem a FIFA-nak elvileg semmi baja grafika téren...csak valahogy az összkép nem életszagú.

A 2004 alapvetően csúnyán szaggatott PS2-n ezért nem is áldoztam rá 5 percnél többet. A 2003-mal sokat játszottam, akkor a PES2 volt pihiben:) A PES 3 tarolt, aztán kezdtem patchelni, WE7:I über és most ez a PES4 (jonboyo) verza a TOP.
  • fanatifo
    Klasszisokkal jobb minden téren a pes4 lövés futás bármiben veri a fifát!!!
  • The Hedgehog
    nem csak te fotózol kedves Mohus... ezt példázza a majd 500 képből álló PES4screens mappám itt a vinyón! szal! PSZT!!!
  • Breki33
    tom én mutattalak be P
  • The Hedgehog
    mit szenvecc' már! ott van Sparky :D
  • Johnny23
    na ilyen(mozdulat) golt se láttam még egy focprogiban sem!
    iszonyat jó!

Mohus korábban már beszéltünk róla,de nem hagy vmiért nyugodni a kérdés : mit gondolsz a "játékosok animációja(futás, lövés stb.)" -ról a Fifa2005 -höz képest ????
  • mohus
    "Az arcokra meg annyit, hogy messze jobbak az előzetes screenek alapján mint a FIFA-ban, ennek egyik oka például a haj/frizurák nagyon részletes és igényes kidolgozása!"

Előzetes screenek??:)
    Ezt otthon fotóztam vazz
  • Breki33
    De nemigaz, hogy ittse képesek normális Juve mezt belerakni P
  • The Hedgehog
    Hát jah! A "kamera mélyfókusz" volt a PS2-es FIFA 2001-ben is oszt kivették! Hülyék! A fejlődés-öregedés igen jól kidolgozott, erről olvastam a pesinsight-on. Várom! Az arcokra meg annyit, hogy messze jobbak az előzetes screenek alapján mint a FIFA-ban, ennek egyik oka például a haj/frizurák nagyon részletes és igényes kidolgozása!
  • mohus
    Cafu (ehhez képest a FIFA kudARC:)
  • mohus
    namégegyszer:)
  • mohus
    Buffon
  • mohus
    Bíró Mögött Settenkedő Nedved

És Nedved a Konami "kamera mélyfókusz" effektjében...ilyet eddig csak a Gran Turismoban és a Konami fociban láttam...erősen életszagúvá teszi a dolgokat
  • mohus
    Itt a DEVELOPMENT SHEET

tehát az összes játékos öregszik...közben fejlődik...csucsra ér...aztán kuka:)
  • mohus
    A Lazio-t ma csúnyan elgyepáltam 3 csillagon 4-0-ra

Egy Trezeguet gól

remélem nem szaggat nagyon, természetes a játékban röccenésmentes stb...
  • mohus
    csináltam a digitkamerámmal, de nem lett 30 frame/sec szaggat...majd meglátom

doncarlos...seduxent javaslok, de ha bármi kérdésed van először: PESINSIGHT
  • The Hedgehog
    Igen!
  • Gabe18
    Én már játszani akarok,nem videózni...
  • Johnny23
    Mohus !

Videokat nem tudsz készíteni/beszúrni (ingame stb) ??
  • Johnny23
    újra (2-odszor)válaszolok : IGEN!
  • doncarlos
    hi all!
    nagyon várom már pes4-et...a 2 már psx-en szarrátoltam,a 3-mal is ugyanez a helyzet pc-n.....igaz hogy 4-ben lesz Online????
    Tehát télleg tudunk egymás ellen focizni neten???? Nemtom hol hallottam,de igaz????
  • doncarlos
    hi all!
    nagyon várom már pes4-et...a 2 már psx-en szarrátoltam,a 3-mal is ugyanez a helyzet pc-n.....igaz hogy 4-ben lesz Online????
    Tehát télleg tudunk egymás ellen focizni neten???? Nemtom hol hallottam,de igaz????
  • doncarlos
    hi all!
  • doncarlos
    hi all!
  • doncarlos
    hi all!
  • doncarlos
    Újra felteszem a kérdést.....
    hi all!
  • The Hedgehog
    nagon cépcégecek! :P
  • mohus
    PES4 (Jonboyo patch) - PS2

jelenlegi cipőpark

• Johnny23
    hja
  • The Hedgehog
    teccik az órájuk :P
  • Johnny23
    igaz
  • mohus
    Scholes
  • mohus
    Ronaldo rivaldafényben - PS2
  • mohus
    Occhio del Mar - az egyik legszebb stadion sztem
  • mohus
  • mohus
    PES4 (Jonboyo patch) - PS2

Sporik

• doncarlos
    jah...itt olvastam a témaindításnál igaz vajon??? tudja valaki??? mer akkor csak meg kéne venni....please help...