18976
-
#1244 ebben Gabe-l értek egyet, de ne kezdjük már előről -
#1243 Ilyen kéne mi?:)ezt a PES10-ből fotozta valaki:)
-
#1242 bocsi:)
csak az "előzetes" szót nem értettem:) -
#1241 "na ilyen(mozdulat) golt se láttam még egy focprogiban sem!"
és ez csak egy a sok közül...ezt pont tegnap lőttem véletlenül...és kérted h próbáljak meg videót...ennyire telt. Jó lenne egy RGB bemenetes videokártya...és a PC lenne a recorder. A showusmiracle.com egyébként fogad PS2-es játék/replay mentéseket és felteszi kész aviként, de mégiscsak jobb lenne saját gammákról videokat készíteni, pl GTA:SA ott rengeteg klassz egyedi dolog van
"mit gondolsz a "játékosok animációja(futás, lövés stb.)" -ról a Fifa2005 -höz képest ????"
A héten kölcsönkapom PS2-re és majd elmondom. Sztem a FIFA-nak elvileg semmi baja grafika téren...csak valahogy az összkép nem életszagú.
A 2004 alapvetően csúnyán szaggatott PS2-n ezért nem is áldoztam rá 5 percnél többet. A 2003-mal sokat játszottam, akkor a PES2 volt pihiben:) A PES 3 tarolt, aztán kezdtem patchelni, WE7:I über és most ez a PES4 (jonboyo) verza a TOP.
-
fanatifo #1240 Klasszisokkal jobb minden téren a pes4 lövés futás bármiben veri a fifát!!! -
#1239 nem csak te fotózol kedves Mohus... ezt példázza a majd 500 képből álló PES4screens mappám itt a vinyón! szal! PSZT!!! -
#1238 tom én mutattalak be P -
#1237 mit szenvecc' már! ott van Sparky :D -
#1236 na ilyen(mozdulat) golt se láttam még egy focprogiban sem!
iszonyat jó!
Mohus korábban már beszéltünk róla,de nem hagy vmiért nyugodni a kérdés : mit gondolsz a "játékosok animációja(futás, lövés stb.)" -ról a Fifa2005 -höz képest ???? -
#1235 "Az arcokra meg annyit, hogy messze jobbak az előzetes screenek alapján mint a FIFA-ban, ennek egyik oka például a haj/frizurák nagyon részletes és igényes kidolgozása!"
Előzetes screenek??:)
Ezt otthon fotóztam vazz -
#1234 De nemigaz, hogy ittse képesek normális Juve mezt belerakni P -
#1233 Hát jah! A "kamera mélyfókusz" volt a PS2-es FIFA 2001-ben is oszt kivették! Hülyék! A fejlődés-öregedés igen jól kidolgozott, erről olvastam a pesinsight-on. Várom! Az arcokra meg annyit, hogy messze jobbak az előzetes screenek alapján mint a FIFA-ban, ennek egyik oka például a haj/frizurák nagyon részletes és igényes kidolgozása! -
#1232 Cafu (ehhez képest a FIFA kudARC:)
-
#1231 namégegyszer:)
-
#1230 Buffon
-
#1229 Bíró Mögött Settenkedő Nedved
És Nedved a Konami "kamera mélyfókusz" effektjében...ilyet eddig csak a Gran Turismoban és a Konami fociban láttam...erősen életszagúvá teszi a dolgokat
-
#1228 Itt a DEVELOPMENT SHEET
tehát az összes játékos öregszik...közben fejlődik...csucsra ér...aztán kuka:)
-
#1227 A Lazio-t ma csúnyan elgyepáltam 3 csillagon 4-0-ra
Egy Trezeguet gól
remélem nem szaggat nagyon, természetes a játékban röccenésmentes stb... -
#1226 csináltam a digitkamerámmal, de nem lett 30 frame/sec szaggat...majd meglátom
doncarlos...seduxent javaslok, de ha bármi kérdésed van először: PESINSIGHT -
#1225 Igen! -
Gabe18 #1224 Én már játszani akarok,nem videózni... -
#1223 Mohus !
Videokat nem tudsz készíteni/beszúrni (ingame stb) ?? -
#1222 újra (2-odszor)válaszolok : IGEN! -
#1221 hi all!
nagyon várom már pes4-et...a 2 már psx-en szarrátoltam,a 3-mal is ugyanez a helyzet pc-n.....igaz hogy 4-ben lesz Online????
Tehát télleg tudunk egymás ellen focizni neten???? Nemtom hol hallottam,de igaz???? -
#1220 hi all!
nagyon várom már pes4-et...a 2 már psx-en szarrátoltam,a 3-mal is ugyanez a helyzet pc-n.....igaz hogy 4-ben lesz Online????
Tehát télleg tudunk egymás ellen focizni neten???? Nemtom hol hallottam,de igaz???? -
#1219 hi all!
#1218 hi all!
#1217 hi all!
#1216 Újra felteszem a kérdést.....
hi all!
#1215 nagon cépcégecek! :P -
#1214 PES4 (Jonboyo patch) - PS2
jelenlegi cipőpark
-
#1213 hja -
#1212 teccik az órájuk :P -
#1211 igaz -
#1210 Scholes
-
#1209 Ronaldo rivaldafényben - PS2
-
#1208 Occhio del Mar - az egyik legszebb stadion sztem
-
#1207 -
#1206 PES4 (Jonboyo patch) - PS2
Sporik
-
#1205 jah...itt olvastam a témaindításnál igaz vajon??? tudja valaki??? mer akkor csak meg kéne venni....please help...