18976
-
laca70 #1484 Köszi, már müködik. -
#1483 nem fagy le csak sokat kell várni
írtam, hogy nehogy megszívjátok P -
laca70 #1482 Telepítés elején lefagy a telepítö. Mi lehet a hiba ? -
#1481 tod ki a papa P -
#1480 mingyá itt a full...papa... -
#1479 Az utolsó bekezdés minden szava rendben van -
#1478 hang, de már megoldottam -
#1477 de én nemis látok az oldalon demo-t -
#1476 "http://www.pes4.net die 70 MB große PC-Demo herunter, und versüsst sich so die restlichen Tage bis zum Release der PC-Version! "
mindig utáltam a németet:) bármennyit is tanultam:) -
#1475 "hag"
az meg mi? -
#1474 "Természetesen PC újságokról beszélek, konzolok nem nagyon érdekelnek."
kicsit off...de visszaolvastam:)
sztem meg mindkét "platform"-nak megvannak az aduászai...
a PC-s játékok jó 3-4 éve vergődnek, ahhoz képest ami korábban volt fellelhető. A PS2 megjelenése még csak hagyján...a hab a tortán a GameCube és az Xbox megjelenése volt. [Az Xbox FPS-ben pl nagyon erős a Halo 2 pl hangulatában, összeszedettségében sztem simán alázza a 2-3 éve készülő,halogatgatott DOOM 3-at és az csak egy 733Mhz GEF3ti gép]. A jobban fizető konzol tábor "kitermeli" a jó gammákat...és én is támogatom a fizessünk a játékokért, hogy legyen a következőre elvet.
Mostanában viszont azt érzem, hogy a konzolok visszafogják a játékok minőségét, lehetőségeit a PC-s verzióknak...pl a PES4 egy 3.0Ghz p4-en izmos 128MBos graf kártyával gépen a renderelt video grafikájával kellene h fusson....ennek ellenére csak a felbontás nagyobb a PC-s verzióban a grafikai effektek ugyanazok.
Úgyhogy a grafikai váltást csak a PS3/Xbox2 megjelenése után lehet várni sajna...
-
#1473 miez, hogy 70 megás Demo? -
#1472 Na levelet kaptam a Konamitol
PRO EVOLUTION SOCCER 4
Heisse Online-Matches auf PC und Xbox!
Das Warten hat endlich ein Ende, denn morgen ist es soweit: Nach dem phänomenalen Erfolg der PlayStation 2-Version von Pro Evolution Soccer 4 veröffentlichen wir PES4 nun am morgigen 19. November 2004 für Xbox und ca. eine Woche später für PC - beide Versionen bieten volles Online-Gameplay!
Der Schritt in Richtung Online-Fähigkeit ist vor allem eine Antwort auf die Wünsche der zahlreichen Fans von Pro Evolution Soccer. Die Xbox-Version nutzt Microsofts Xbox® Live Service, um Online-Matches zu ermöglichen und erlaubt packende Spiele Mann-gegen-Mann mit Pro Evolution Soccer-Fans überall auf der Welt.
Die PC-Version wiederum unterstützt sowohl LAN Netzwerk-Spiele als auch Online-Matches über TCP/IP-Verbindungen und ermöglicht damit gleichfalls packende Spiele Mann-gegen-Mann gegen einen via Netzwerk oder Internet zugeschalteten Gegner.
Wer es nun gar nicht mehr abwarten kann, lädt sich schnell auf der Pro Evolution Soccer 4 Website http://www.pes4.net die 70 MB große PC-Demo herunter, und versüsst sich so die restlichen Tage bis zum Release der PC-Version! -
#1471 Ti be tudjátok állítani rendesen a alsó L' R'-et magában a játékban?
Én már LOgitech-re is csak kívül a settingsben tudtam -
#1470 köszi, ezt már írtátok
csak nem esett le -
#1469 Hát én azt szeretem amikor majd az egész pályát átlátom
most Wide-ra raktam
Amúgy megint előjött a hag probléma :( -
#1468 "A kamerát kéne vhogy buherálni irtó közel van nekem a másik után"
szerintem meg most pont eltalálták a távolságot a defaultban
PES3-ban kicsit közelibb volt az alap, amikor meg LONG-ra tetted kicsit hangyafoci lett, mondjuk 29 collon nem, de 21es TV-n már Fifás hangyafoci érzetem volt...
amúgy a teljesben igen jó válszték van long, wide stb...és hogy milyen szögben forduljon... -
#1467 "Akinek a teljesa van mondja már meg mik a ball felső sarokban felvillanó számok?"
csak olyan szokott...ami a félidő közeledtével van: mennyi lesz a hosszabítás percben
-
#1466 Hehe,nem. Azt,hogy az előző résznél például mx 440-es graf. kártyán belassult a játék,mintha egy lassitott felvételt néznél.
Nekem az új résznél nincs ilyen problémám -
#1465 nem azt -
#1464 Nekem is az itthon
másik gépen viszont nem volt
nemtom miért -
#1463 Lassuláson azt értitek hogy a félidő vége felé lassan lehet futni? -
fanatifo #1462 Gyönyörű lila logó ha jól látom egy szép ujpesti van rajta!Hajrá lilák:)) -
#1461 az dirket van, hogy játék közben a kép ''hangyás''?
Így tényleg TV-s meccs fílingje van, de eléggé zavaró :) -
#1460 nem én inkább azt olvastam, hogy sokaknak túl gyors
mi ez a ronda lila logó? P
Az elöző sokkal szebb volt -
#1459 1. A mezeket meg tudjuk csinálni
2 Time Expandert nem fogsz magadtól írni.
3. Törödjetek csak a mezekkel a mostani bűnronda
4. Dehogy okés a fizika, egyedül talán a labda, a háló speciel undorító -
#1458 Sapkafejnek lassul, mint a pes3
másnak nem? -
#1457 Ne a mezekkel törödjetek! Unlockert ide. Amúgy tuti jó lesz ez. A futás animja sajna maradt. Kicsit mintha gyors lenne a cucc, de gond nélkül gyönyörűen fut. A grafika már most okés. -
#1456 ezen már dolgozom! -
#1455 Nekem a másik stadion nem tetszik
Meg meg kéne találni a mezeket -
#1454 Nálam rendes, jó! -
Quaresma #1453 Még korai értékelni, de egy biztos, h rosszabb nem lett! Mondjuk nálam elég furán néz ki a játékosokon a csuka, nem tom nálatok milyen? -
#1452 20-at -
ppeti66 #1451 Hali!
Mennyire faja ez a 4. rész?
A WE7 teccett, ez mennyivel jobb?
Mondjuk egy 10-s skálán mennyit adántok rá? -
Quaresma #1450 Egy szép mozdulat a demoból!
Owen -
OPM #1449
már csorog nekem is lefelé... -
#1448 Ahova telepitetted a játékot,ott van egy settings cuccos,ott be tudod állitani a dolgokat -
laca70 #1447 Át lehet konfigurálni a gombokat ? -
laca70 #1446 Emelés a sima emelés, belőtt emelés az L1(?)+emelés. -
laca70 #1445 A játékosváltás és a kényszerítő ugyanaz, L1.