18976
  • mohus
    eredeti lett megtörve a napokban és patchelve jonboyo-val nagyon ott van....
  • mohus
    van...
    sőt dupla csere esetén is
  • mohus
    "Remélhetőleg jól optimalizálják PC-re,és akkor nem lesz semmi gond."

én olyat még nem láttam, most nem a gyülölet vagy mi beszél belőlem, hanem sajnos jóval erősebb gépeken is Sturmovik vagy egy Far Cry is simán belefutott egy képszétesésbe vagy pl. a fifa 2004 "scrollhibájáról" nem is beszlve.
    Jó lenne előre tudni, h a konami pl milyen videókártyán /gépen teszteli a gammát...mert gondolom csak van valami teszt...na AZON a PC-n bizti nincs gond.
  • Kaplan
    mohus ps2-s pes4-ben van csereanimáció? mert nekem nincs de amikor visszakéreckedik sérülés után az ember az meg van.
  • mohus
    "Na most akkor ténleg van PS-en belassulás v. nincs?????
    Azért PC-re gondolom/remélem kijavítják ezeket,mert ELÉG nagy SZÉPSÉGHIBA lenne!!!!!!!!!"

we8-ban volt
    ott a lelkes rajongók lemondva pár részletes hajzatról ami terheli a gépet levettek és egyes stadionokra kevesebb rajongók tettek be hogy a az anim ne lassítsa a dolgokat, de absz nem volt zavaró én is aggódtam miatta, szögletnél fordul egyébként elő...

pes4
    ez is patchelve van már, de ott én nem tapasztaltam lassulást sehol. Én most ezzel játszom. Négy kommentátor van. És sztem nagyon jól sikerült.
  • Kaplan
    miről beszélsz , már saját véleményt sem lehet hozzátenni mit pattogsz. mondtam , hogy jó a game!!! vki mondja már meg mi rosszat mondtam mint kivülálló...
  • Breki33
    1. Tedd hozzá hogy szted
    2. Megbeszéltünk vmit ugye.
  • Gabe18
    Akkor annál jobb!
  • Kaplan
    háááttt.... TUDOM! :D De tényleg nagyon jó lett a game.
  • Gabe18
    "Szegény PC-sek "

Már nem sokáig...
  • Kaplan
    na megvan a game, iszonyú jóóóó!!! veri a fifát vagy ezerszer. Szegény PC-sek
  • Johnny23
    most olvastam egy régi(okt.eleje)hírt a pesinsight.com -on mi azt "sejteti",hogy ténleg 1általán nem lesz demo.....mindenesetre,hogy csúszik a dolog azt látjuk....CSAK A NOV.-i MEGJELENÉS NE CSÚSSZON!!!!

e van
  • Gabe18
    Doom 3-ból 2 hónappal a játék után jött demó,ugyhogy a Konami még bőven időben van...
  • Johnny23
    Furcsa,naggyon érdekes ,hogy ezt a demo dolgot is így elhúzzák,pedig ugyebár a megjelenés elvileg kb.3hét ilyenkor "már rég" illene lenne 1demo sőt.....de engem már az sem izgat,ha nem adank ki demo-t csak a végkifejlet legyen "hibátlan" és akkor teljes lesz lelki békém !
  • Gabe18
    Ok.
    De pc-re is jöhetne már valami promó-demó,mert lassn hülyét kapok ettől a fifától.
  • Kaplan
    nyugi cheapboy-tól veszem (promo cd) de annyit nagyon megér.
  • Gabe18
    Túl olcsó hogy igaz legyen.../csak azért mondom hogy nehogy átvágjanak/
  • Kaplan
    na holnap meglesz ps2-re a game , már nagyon várom eredeti ps2-s és 3000ft-ért veszem meg, tök olcsó!!!
  • CzKaresz22
    Én talán egy kicsit a World Cup 98 re emlékeztet!Az volt a legjobb fifa!Lelehetett benne fejelni a labdát a földre stb...

Persze azért a WE7 mérföldekkel jobb...
  • Etelkozi Vata
    Engem anno az fogott meg ebben a progiban, hogy az első 50 gólom között nem volt két egyforma. Azért ez szerintem nagy szó.
    Máig is emlékszem, pl. amikor a védőmmel átíveltem a labdát a másik 16-os környékére, Baros pedig megelőzte a kifutó kapust és átfejelte a feje fölött a labdát az üres kapuba.
    Vagy amikor egy előrevágott labdára kifutott a kapusa, de én a csatárral egy hajszállal előbb értem oda, és úgy 25-ről az üres kapuba gurítottam.

satöbbi, satöbbi, satöbbi, még sorolhatnám reggelig.
  • The Hedgehog
    tudjuk! láttunk és rúgtunk számos ilyen gólt! :)
  • Etelkozi Vata
    Tőcsd fel őket valahová és linkeld be.
  • CzKaresz22
    Aki a Fifa nevű szarhoz hasonlítja megint vagy a PES-t vagy a WE7-t én nem tudom mit teszek Vele.... Ha valaki megmondja,hogy lehet az elmentett gólokat mozgó képbe átrakni s ide berakni,akkor egy csomó olyan gólt rakok be ami fifában NINCS!!! LEgalábbit nem annyra életszerű....
  • Etelkozi Vata
    Szentigaz. Elsőre persze én is azt mondtam, hogy "ezt a konzolos szar menüt". De végül rájöttem, hogy konzolos ide, konzolos oda, aki magabiztosan kezeli a billentyűzetét, különös tekintettel a kurzorgombokra, meg az enterre, akkor nagy baj nincs.
    Nem akarom megint elkezdeni, de a Fifa menüje, kezelése ultraszar.
    De azt is meglehet szokni (valszeg, nekem nem lesz rá alkalmam).
  • The Hedgehog
    :D sztem sokan ezt gondolják! nem tudom minek szapulják sokan a PES menüit! még mindíg jobb, mint a FIFA lassú szarja. Lehet nem olyan csicsás, de legalább gyors és minden ott van aminek lennie kell!
  • Etelkozi Vata
    Egyszerre jár az agyunk így kora reggel! :))
  • Etelkozi Vata
    Hát azt a pár enternyomást kibirom, amíg elkezdek egy meccset.
    Onnantól meg már tiszta élvezet az a játék.
    A real neveket meg kb 2x10 perc alatt (letöltésXpatchelés)megoldottam.
    Ennyit igazán megért.
  • The Hedgehog
    húúúú! hát még mindíg gyorsabban navigálok a PES3 menüiben mint a FIFA 2005-ében, az játékosadatbázis meg egy mozdulattal kicserélhető!
  • Goodwill
    én olyanra gondoltam amiben nem konzolos menü, és real nevek vannak
  • Kaplan
    jaja
  • Gabe18
    PC-re kijön a PES akkor gooo az első hely!
  • Kaplan
    ez még semmit nem jelent , úgytudom csak 1123 db-bal nyert a fifa2005
  • Gabe18
    Hír 576.hu-ról.
  • Gabe18
    Na közben az angolok is meghülyültek...

Folytatódik a FIFA 2005 és a Pro Evolution Soccer 4 között zajló ádáz küzdelem a legfrissebb brit multiplatfrom listán. Az első helyet ezúttal az EA üdvöskéjének sikerült megszereznie a Konami játéka előtt, míg a dobogó harmadik fokára a Tony Hawk’s Underground 2 kapaszkodott fel a Star Wars Battlefront előtt. A The Sims 2 már csak az ötödik, a Burnout 3 pedig a hatodik pozícióra volt elég ezúttal.

1. FIFA Soccer 2005 (Electronic Arts)
    2. Pro Evolution Soccer 4 (Konami)
  • Etelkozi Vata
    Én láttam egyet tavaly, valami PES 3 volt a neve, igaz csak PC-n volt hozzá szerencsém.
  • Goodwill
    király, jó lenne már 1 normális fociprogram, 99 óta nem láttam olyat...
  • Johnny23
    lehet mindenesetre kezd eléggé "szűkűlni a vas"

e van
  • Davidus
    PES5 még PS2
  • Gabe18
    Remélhetőleg jól optimalizálják PC-re,és akkor nem lesz semmi gond.De egy demót tényleg lökhetnének már,hogy meglássuk...
    Mondjuk az biztos hogy akkor ez sem fog menni Gef4 MX-es kártyákon...
  • Johnny23
    Mr 'Seabass' Takatsuka a PES széria producere egy interjú keretein belül elmondta,hogy a PES4 -el már elérték a PS2 hardwer teljesítőképességeinek határait így azután,nem tudtak "több dolgot" belesűríteni a gammába,pedig még voltak ötletek a játékosmozgások/animek ill. az AI terén is,de ez már csak(mint tudjuk)a jövő zenéje marad (PES5-6 .... PS3 ?!!).
    Mindezek mellett azt is elmondta a"hardwer limit" -nek (és a maximális infobesűrítésének a gammába) köszönhető a néhai "belassulások" is ,amit Ő is tud,a visszajelzések alapján.

Na most akkor ténleg van PS-en belassulás v. nincs?????
    Azért PC-re gondolom/remélem kijavítják ezeket,mert ELÉG nagy SZÉPSÉGHIBA lenne!!!!!!!!!

NAGGYON REMÉLEM KIJAVÍTJÁK!!!