18976
-
#1204 hi all!
nagyon várom már pes4-et...a 2 már psx-en szarrátoltam,a 3-mal is ugyanez a helyzet pc-n.....igaz hogy 4-ben lesz Online????
Tehát télleg tudunk egymás ellen focizni neten???? Nemtom hol hallottam,de igaz???? -
#1203 Fifa 2005?? -
#1202 ti várakoztok, mi játszunk :-)
amugy a multis csatin titeket is várunk majd
persze ha lehetséges -
#1201 ahham,ok
hjaj de nehéz ezza várrrrakozás!
Komolyan mondom,én is már a Fifa kezdeteitől-tól tolom a"dolgokat",de ennyire még 1etlen fockaprogi-t sem vártam.....de nem hiába várunk emberek,EZ NAGYON OTT LESZ A SZEREN!!
KITARTÁS -
#1200 egy fórumon írták
de énis olvastam 19-ét is
klikk -
#1199 bár már korábban kérdeztem tőled (kb.3napja),de vmiért nem válaszoltál
szóval hogy honnan jön ez a 12-iei dátum,merthogy mindenhol 19-ét írnak megjelenésre -
#1198 Hát a hcgamernál írták azt az RBR tesztben, hogy nem tudják kiaza RIchard szval..... -
Gabe18 #1197 Igen,csak jöjjön gyorsan! -
#1196 de jó végre örül mindenki:)
Delle Alpi
-
#1195 csak, hogy örüljünk :D www.hcgamer.hu
PES 4 hamarosan!
Kevesebb, mint két hét múlva - november 19-én - rajtol el a FIFA verésre szakosodott Pro Evolution Soccer 4. A Konami remek fociprogramja PS2-n már bebizonyította, hogy bizony van helye a túltelítettnek éppen nem nevezhető stílusban. A sorozat legújabb epizódja a szokásos adatbázisfrissítés és kisebb ráncfelvarrások mellett végre az online hadszíntérre is kimerészkedik. Az Xbox-os verzió a Live! szolgáltatás segítségével, míg a PC-s verzióval rendelkezők LAN-on, valamint a neten keresztül is megküzdhetnek egymással. -
#1194 örülünk mi :D -
laca70 #1193 Muszály állandóan veszekedni ?
Örüljünk annak, hogy van egy klassz focijátékunk ! -
#1192 én is a pes4-et, én is tudok multizni, és patcelni is ugyanúgy tudom a játékot :) -
#1191 ez jó volt :D bosszubol majd pakolgatom a képeket Spark mezeivel telituningolt PES4-ről... :D -
#1190 miis fogunk sajnálni mikor kérdezgeted hogya rakunk be ilyen jó dolgokat és hogy multizunk esténként
szval ezért hülyeség sajnálni :-) -
#1189 mármint én a pes4-t nyomom egy ideje. -
#1188 én is! de én már a pes4-t -
#1187 ilyenkor csak sajnálni tudom a pc-seket, már aug. 8 óta nyomom :) igaz akkor még csak a we8-at, de semmi különbség :) -
#1186 kár h még mindig nem láttam az idei fifát....a megrögzött PS2-es fifa rajongok is...akiket ismerek sem vették meg idén (még warezban sem!)
nincs valakinek meg kölcsönbe? -
#1185 aug 8 óta csak vártok....
gondolom mindenki megrendelte már.... -
#1184 Úgy várom már ezt a játékot!
Sok videót láttam a game-ről és nekem bejöttek,csak jelenjen már meg! -
#1183 5 napot
aztán simán verjük a konzolosokat :-)
tudod ki vesz ezért -
#1182 hát arra várhattok, szegény pc-sek :( -
#1181 Nah hát egyik havernál X-boxon megnéztem a PES4 - et hát nem kellet volna. Mert most még jobban várom hogy megjelenjen :DDD -
#1180 hát most nehéz lesz mivel nem tudotam autót venni :( -
#1179 jaja,vmit én is láttam az nforce-on evvel kapcsolatban. Pedig ugy volt,hogy az Xbox és a Pc-s verza 1időpontban (nov 19. én ugy tudom) jön majd. Szóval már nem tudok kiigazodni ezeken a "megjelenéseken".........de nem is ez a lényeg,hanem hogy akkor most már igazán kinyomhatnák Pc-s verzát is má!
Please Konami!!!! -
laca70 #1178 XBOX-ra már kijött. -
#1177 1ébként ezt a 12-ét honnan szeded ? -
#1176 hát bárcsak ne lenne igazam Breki -
#1175 Nem azt mondtad, hogy kimegyünk? -
#1174 Ne legyen igaza P
"PES 4 PC out on 12" -
#1173 Xpand Rally ?
Lehet,hogy már valamivel többeknek,DE
ha belekukkantassz a topic- ba
kb.2 hete 20bol 2nek ment a gamma meg má miko kijött -
#1172 meg különben is ! meg kell venni! én már előrendeltem :D -
#1171 Xpand Rally megy... :D -
#1170 a mostani ujabb gammákat elnézve...csak abban bízom,hogy nem lesz rajta a "mostanság oly népszerű Starforce" -os VÉDELEM.....mert az avval való szarakodásba beleőrülnék...sőt,még a végén nem fogjuk tudni elindítani sem!! (lásd.pl Xpand Rally,Toca2..)
-> EZ 1 NAGYON,NAGYON ROSSZ VICC LENNE,ÚGYHOGY HADJUK IS!
[idegesség,várakozás] -
Quaresma #1169 Jah, szerintem sem lesz! Nem is kell, csak már jelenjen meeeg! -
#1168 Én megkockáztatom a kijelentést, hogy már nem lesz demó! Tavaly a demó októberben jött ki, majd a játék megjelenése előtt 1 hónappal... szóval idén már inkább számítok a teljes PES4-re! -
#1167 És Demo megjelenés nem lesz valamikor ? Erről nem lehet tudni valamit ? -
laca70 #1166 Bárcsak igazad lenne !
Ma megkérdeztem az Ecobitet, mint hivatalos importőrt, de még nem tudtak dátumot mondani. -
#1165 nov 19