18976
-
#1124 Van benne több más csapat csak nem licenszelt mezekkel, nevekkel (egy mozdulattal mondjuk ki lehet őket cserélni :D), válogatott pontosan nem tudom mennyi van de kb annyi mint az előző részben (vagy több).
Sztem üti a FIFA-t! Minap játszottam vele és nagyon élvezetes... tuti siker!
Angol bajnokság nincs sajnos. Henry meg amúgy is francia :D -
CzKaresz22 #1123 Angol bajnokságot nem kapták meg ? Hogy hogy ha Henry a reklámember... -
CzKaresz22 #1122 Ennyire jó lett a game ? Nagyon üti a fifát ???? Csak 3 bajnokság ? Ajaj... Vajon lehet bele pakolni többet is ? Hány válogatott van benne ? -
#1121 A rostert meg egy frissítéssel aktualizálni lehet majd! :D -
#1120 intró ott van a www.pes4.com -on! meg lehet sasolni!
Spanyol, Olasz, Holland bajnokság van benne teljes egészében.... VB-t tuti lehet nyomni. Sztem van BL és UEFA is csak épp nem ezen a néven (de átszerkeszthető)... több a lehetőség a kupák létrehozására, mint a FIFA-ban! -
CzKaresz22 #1119 Intro? -
CzKaresz22 #1118 Arról mondj valamit milyen ligák vannak benne milyen bajnokságok... Kupák ? Vb,Eb,Uefa?Bl,Afrika kupa ???
Milyen a roster stb...
Kérlek ! -
#1117 Ez a labda elég gagyi szvsz
Viszont a reklámtáblák tök jók. -
#1116 mármint a kép király nem aki a képen van , mármint a neve -
#1115 KIRÁLY!!!!!!! -
#1114 PES4 (Jonboyo patch ) - PS2
Tököli
-
#1113 ok , megvan :)
-
#1112 cipők vagy elég csak a mastercardos CL táblára kukkantani...
-
#1111 PES4 (Jonboyo patch) - PS2
CL Finale Red
-
#1110 mivel fényképezel telefon avagy dig. kamera. -
#1109 ezen a képen mi a különbség?
-
#1108 tök ügyi vagyok...TV-t fényképezni...megyek a fotopress kiállításra:) -
#1107 PES4 (Jonboyo patch) - PS2
-
#1106 nyugi párhuzamos fejlesztés folyt. -
#1105 Van ugye a port és van párhuzamos fejlesztés. Tudja valaki melyik folyt a Konaminál? Ami portokat eddig összeraktak azok elég gázosak voltak. Nem igazán értem a Konamit, mert fejlesztget PCre, de valahogy nem veszi komolyan. Csak akkor meg minek. Bevételük 98%-át a PS2 szállitja úgyis. Remélem párhuzamos fejlesztés folyt és most hegesztik az online részeket (állitólag itt szeretnének tapasztalatokat szerezni). Nemsoká kiderül. -
#1104 PES4 (Jonboyo patch) - PS2
-
#1103 :D -
#1102 PES4 (Jonboyo patch) - PS2
-
#1101 majd meglesz neked is.... türelem. -
#1100 -
#1099 most irigyellek titeket de naggyon -
#1098 két hozzászólással előrébb.
-
#1097 ja bocs:) -
#1096 van minden !!! -
#1095 "nyugi cheapboy-tól veszem (promo cd) de annyit nagyon megér."
sztem ezért nincs anim:) -
#1094 na beindúlt a csereanim áradat már minden cserénél mutatja -
#1093 olyan bombagólokat lehet már lőni.. és igennn!!!! mutatja a cserét épp játszok miközben írok a fórumban ELKÉPESZTŐ SZÉP!!!!! épp a ml 3* a juvéval.... elöbb volt egy olyan , hogy a kapus végignézte ahogy a bal kapufáról a gólvonalra pattan arról a felsőlécre a felsőlécről a jobb oldali kapufára és GÓÓÓL!!! nagyon nagy volt -
#1092 remélhetőleg a PC-s verzához is lesznek jó kis paccsok/kiegészítések -
#1091 nekem csak kiírja a cserét.... -
#1090 igen...de nem tom h cserélsz h neked nincs:) az animok patchfüggetlenek
cserélgessél még sokat:)
csak bejön egyszer...még a táblát is felteszi
csak csippesen lehet patcheltet nyomni
-
#1089 pedig 2001-ben már volt PES1 -
#1088 csak azért nem értem mert minden megvan még egymásnak is ugranak néha-néha a nagyobb-kisebb szabályt.-nál
-
#1087 nahát nekem eredeti pes4-m van, de nem patchelt stb. és ninhcs benne csereanimáció és a patchelést csak chippes gép tudja elvégezni? -
#1086 eredeti gamma?? -
#1085 akkor nálam mi lehet a gond?